impozit

Member toto reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    10-11-2008
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    42
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

impozit

Lucrez la o firma unde am fost obligat,eu si toti ceilalti angajati,sa semnam ca suntem de acord ca 2% din salariu(impozitul) sa fie "donati" unei afaceri a patronului,mai bine zis un hobby al acestuia.Este corect? Stiu ca banii aia ii poti da unde vrei,eventual pentru centre de copii sau alte actiuni caritabile.Ce credeti despre asta,iar in cazul in care plec de la ei,pot transfera acei 2% altundeva?Nu mai spun ca si pensiile private tot patronul ni le-a facut,bineinteles cu "acceptul" nostru.

Mintrubber MagicUser's Avatar MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    28-12-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    877
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    3836
    Puncte CF
    94.5
    Usergroups:
    Nu, nu este corect. Cei 2% merg la stat sau dacă doreşti îi poţi oferi, printr-o cerere scrisă unei organizaţi non-guvernamentale de orice tip.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Moderator v1peritza's Avatar v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    29-03-2007
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    169
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    5291
    Puncte CF
    40.5
    Usergroups:
    Normal k nu este corect. Acei 2% ii poti redirija catre orice organizatie nonguvernamentala, fie ea de ocrotire a copiilor, a mediului, a batranilor, de cercetare, sau mai stiu eu ce.
    cererea pe care ai semnat`o este valabila un an, din cate stiu eu, deci daca pleci de la serviciul pe care`l ai, pana la implinirea unui an de cand ai semnat cererea, tot la acea organizatie vor merge banii din impozitul pe care il platesti.

Senior Member flavius86''s Avatar flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    30-03-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    210
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    543
    Puncte CF
    42.0
    In mod sigur lucrezi la Pic(am trecut si eu prin asta)...si ai face bine sa dai acei bani unde "vrea muschiul tau"(eu personal i-am dat la o casa de copii),nu are ce sa-ti faca,e strict alegerea ta ce vei face cu acei bani.Pensia privata la fel o faci unde crezi tu ca este mai bine.
    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!

Mintrubber S4b1n's Avatar S4b1n reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    09-12-2006
    Locaţie
    craiova town
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    63
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de toto Vezi mesajele
    Ce credeti despre asta,iar in cazul in care plec de la ei,pot transfera acei 2% altundeva?
    cererile pentru donarea celor 2% se completeaza anual.. deci la anu poti sa schimbi alegerea

Banned Che Guevara's Avatar Che Guevara reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Eu i-as da la Universitatea Craiova. Din pacate nu mai am salariu in Romania si aici impozitul se calculeaza cu totul altfel.

Racer andrei_bbk's Avatar andrei_bbk este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    07-12-2008
    Locaţie
    craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    94
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    48
    Puncte CF
    19.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de flavius86' Vezi mesajele
    In mod sigur lucrezi la Pic(am trecut si eu prin asta)...si ai face bine sa dai acei bani unde "vrea muschiul tau"(eu personal i-am dat la o casa de copii),nu are ce sa-ti faca,e strict alegerea ta ce vei face cu acei bani.Pensia privata la fel o faci unde crezi tu ca este mai bine.
    pai cand lucrezi la patron nu cred ca e asa simplu sa faci "ce vrea muschiul tau"...mai ales in perioada asta nu are rost sa-ti risti serviciul...patronul tau o sa angajeze imediat pe altcineva,in schimb tu nu cred ca iti gasesti prea repede alt servici..

Addicted! Dim's Avatar Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta
    Data de inscriere
    15-05-2008
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    37
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    1081
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de andrei_bbk Vezi mesajele
    pai cand lucrezi la patron nu cred ca e asa simplu sa faci "ce vrea muschiul tau"...mai ales in perioada asta nu are rost sa-ti risti serviciul...patronul tau o sa angajeze imediat pe altcineva,in schimb tu nu cred ca iti gasesti prea repede alt servici..
    Ba da, dar trebuie sa ai "sange"!
    Adica sa cedezi cei 2% unde vrei tu inainte sa ii "cedeze" firma.

E un netot patronul tau, vrea sa se imbogateasca din niste bani cuveniti protectiei sociale.
    Ar trebui reclamat si controlat.
    --
    Χριστός σε αγαπάει

Member toto reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    10-11-2008
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    42
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Si eu dupa reclamatie ce fac?Crezi ca noua ne place,crezi ca nu n-eam gandit la asta?
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: