Cea mai mare gura din lume apartine unui barbat de culoare, poate singurul care ar reusi sa sperie un hipopotam
Despre tipul din videoclip putem spune ca "are o gura cat o sura"... la propriu. Va dati seama cate chestii incap acolo?
Cea mai mare gura din lume apartine unui barbat de culoare, poate singurul care ar reusi sa sperie un hipopotam
Despre tipul din videoclip putem spune ca "are o gura cat o sura"... la propriu. Va dati seama cate chestii incap acolo?
...
BIG freak !
wtf![]()
Tanar si nelinistit.
e corcitura cu o maimuta![]()
''People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people!"
parca e cal cu doza aia in gura![]()
credeam ca mircea badea are cea mai mare gura din lume.
cand era mic toata lumea se supara pe el cand jucau basketdaca dadeai cos se oftica lua mingea in gura si pleca acasa
![]()
#46 | #199
chiar ca e mare
oare o fi asa din nastere sau a exersat....
arta este o piramidă inutilă construită în mijlocul deşertului. la baza ei se pişă şacalii iar semidocţii încearcă să se caţere în vîrf.
defechez pe al vostru bun gust.
Hm,
Gura respectivului (cavitatea bucala, dimensiunea mandibulei si a maxilarului) nu este enorma cum s-ar crede (urmariti cu atentie filmuletul), insa pielea fetei ii este foarte elastica si buzele sunt ceva mai mari decat la un om obisnuit.
--
Χριστός σε αγαπάει
L-am vazut pe youtoube , dar este intradevar incredibil .![]()
Intradevar este incredibil,buzele si falcile sale sunt foarte flexibile...
Oare de cati ml o fii doza aia??
God must be a Rottweiler
2 dogs, 1 breed, 1 single love: THE ROTTWEILER
asta te ia in gura si te inghite daca l enervezi
FORZA ŞTIINŢA
,seamana cu un cal !
Last edited by adyytzu; 16-03-2009 at 19:55.
il stiu de mult acest filmulet...oricum cum spunea cineva mai sus,pielea ii este foarte elastica,nicidecum cavitatea bucala(referindu-ma aici la mandibula,cerul gurii,maxilar...intelegeti si voi la ce ma refer...la cele osoase,nu cum are acest tip...acesta are numai pielea elastica nu si oasele gurii,daca ar avea oasele gurii atat de mari,am putea spune ca are o gura mare...)
A 11-a porunca : SA NU FURI ! Guvernul Romaniei nu accepta concurenta !
biiig one
![]()
cu doza aia in gura seamana cu un babuin![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: