Livrare flori in Iasi

0-day Member younon reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    12-03-2009
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

Livrare flori in Iasi

Sunt Iulian si locuiesc Bucuresti si vreau sa trimit un buchet mamei mele din Iasi. Acum ceva timp am aflat de existenta unui site floriiniasi.ro cu ajutorul caruia pot face astfel de livrari. Ce parere aveti despre el? Cei ce ati facut comenzi aici va rog sa-mi spuneti daca aranjamentele sunt precum cele de pe site, daca livrarea se face la timp, daca florile sunt proaspete…etc, ca sa-mi pot face o parere. Astept raspunsurile voastre.

Moderator v1peritza's Avatar v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    29-03-2007
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    169
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    5291
    Puncte CF
    40.5
    Usergroups:
    nu am facut comanda online, insa am auzit de la cineva ca a primit flori, si era foarte multumita. erau frumoase, neofilite.. poti sa incerci cu un buchet mai mic prima oara, ca sa nu te arda la buzunar asa rau...
    uite, mai jos mai ai si alte adrese:
    www.florilabucuresti.ro
    www.efloral.ro
    www.livrare-flori-online.com
    sper sa te ajute....
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: