dati-va cu parerea,daca aveti si argumente...nimeni nu se supara atata timp cat pastrati buna cuviinta,fara injurii,sau acuzatii nefondate
Eros
mindwar
overkill
sharpe
acathyad
Reaver
Popeye
Javroche
cybuletz
Bubu_021
claud
zi^t
FREAKTUNING
DonMautzi
Pu5tiu
dogull
BODYHATER
Intercer
ccsman
HighPower
xan
Mad_Plant
dati-va cu parerea,daca aveti si argumente...nimeni nu se supara atata timp cat pastrati buna cuviinta,fara injurii,sau acuzatii nefondate
Ti-ai dori uneori sa fi canibal, nu atat din placerea
de a-l devora pe cutare sau cutare, cat din aceea de
a-l vomita.
http://www.nucarpatica.org/
Chiar ieri eram pe dc şi la unmoment dat mă trezesc dat afară de HighPower ăla că cică am în share zero MB şi trebuie 10240 MB Când mă uit în bară dc-ul hăşuia de zor ... Nu ştiu ce s-a întâmplat ? ... oricum a dracu HighPower ăla că m-a prins a fost atent !![]()
tare faza tajka lol din cate stiu eu HighPower este un bot nu este om
pt mine toti sunt ai draku (sa nu va suparati) dar toti sunt rai
nu am vazut un op care sa nu fie rau pe hub craiova
poate javroche si ccsman au o inima mai buna si inteleg
si sharpe o inima mai rece lol doar este reptila are si sangele rece
(nu am zis nimic cu rautate)
Toti operatorii mi se par de treaba pentru ca nu pot zice ca este un operator al dreaq` cat timp mi`a dat ban pe merit....parerea mea!
zi^t ! Ma gandeam ca poate isi strica reputatia daca nu are niciun vot aici![]()
"They . . . asked me:
"'How do you make your pictures?' I was puzzled . . .
"I said, 'I don't know, it's not important.' - Henri Cartier-Bresson
Pana acum nu am avut probleme, si sper sa nu am... asa ca nu votez nimic![]()
Pacat ca acathyad are cele mai multe voturi.. doar respecta Regulamentul.
HighPower sucks.. bigtime![]()
Sunt cam totzi "rai" da cel mai de treaba kred ka e FRAKTUNING![]()
Cand e vorba sa primesc ban e logic ca e "rau" ala de mi`l da...cu toate ca el isi face decat datoria![]()
toti sunt de treaba....,pana acum nu am avut probleme mari cu nici unul
"Nu putem pierde niciodata ceea ce ne-a bucurat candva...Tot ce iubim cu adevarat devine o parte din noi."
Edited by MOD - fara reclama!
Personal, nu am nimic cu opii! Eu cred ca nici unul nu este al-draq, cred ca toti au o inima buna!![]()
Deci nu am votat pe nici unul!![]()
P.S. Am si eu o intrebare pentru cunoscatori: High Power ce este?.....ca nici acum nu sunt lamurit
......e bot sau persoana!
?
e bot, 100%Mesaj iniţiat de Kent_84
eu am votat singuru OP de al care am luat kick, dublu kick chiar, insa stiu k doar isi facea datoria
offtopic: de obicei, pe net, se creaza o imagine de multe ori eronata a celorlati useri. uneori iti faci o parere nu tocmai buna pentru anumite persoane si tocmai aceste persoane, in realitate, sunt foarte de treaba. imaginea pe care ne-o facem in minte nu coincide dacat foarte rar cu realitatea. avatarele, semnaturile, posturile realizaza un portret care nu este in concordanta cu realitatea
ontopic: acathyad este, de departe, cel mai rau operator
nu e chiar cel mai rau/rea cat cel mai corect, prea corect, asa sunt femeile, uneori nu stiu sa mai omita o mik greseala, sper k acathyad ( am scris corect?) sa inteleaga k nu zik nimik de rauMesaj iniţiat de forumistu
va rog. fara ofense.
de treaba:
Eros
Reaver
FREAKTURING
mindwar
overkill
acatyad(cat de cat)
popeye
claud(cat de cat)
rai sau partial rai:
zi^t
sharpe
OpChat
Last edited by zen; 04-10-2005 at 21:22.
OpChat e cel mai al dreakca m-a prins cand faceam reclama pe prv.
Mah acum dc ne gandim bine fiecare respecta regulile (ce-i drept unii le respecta prea mult
).Deocamdata nu am votat da o sa ma gandesc intre HighPower si OpChat.
![]()
sincer, kiar nu cred k exista opi "ai dreaq", si opi care respecta regulile.
offtopic:si mie mi s-a intamplat uneori sa ma trezesc cu share 0.dc?
De obicei aia care zicem ca sunt ai draq isi fac treaba bine![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: