Cântăreţul de muzică populară Ion Dolănescu a încetat din viaţă la vârsta de 65 de ani, în locuinţa sa, în urma unui stop cardio-respirator. [sursa}
D-Zeu să-l odihnească-n pace
![]()
Cântăreţul de muzică populară Ion Dolănescu a încetat din viaţă la vârsta de 65 de ani, în locuinţa sa, în urma unui stop cardio-respirator. [sursa}
D-Zeu să-l odihnească-n pace
![]()
Last edited by Moderator; 19-03-2009 at 18:00. Motiv: update
Dumnezeu sa-l odihneasca... a facut istorie![]()
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace... condoleante familiei
Sa ii fie tzarana ushoara...
p.s. Poate ca toate televiziunile astea ar trebui sa inceteze cu fixatul camerei de luat vederi pe usa casei in care este pastrat corpul neinsufletit al artistului.Este penal sa dea o mare importantza trecerii in nefiintza, dupa ce , de-a lungul vietzii sale...aceleasi televiziuni l-au satirizat sau uneori chiar batjocorit...
RIP ION DOLANESCU![]()
Tanar si nelinistit.
Dumnezeu să-l odihnească![]()
Dumnezeu sa-l odihneasca!am ramas suprins la aflarea vestii...![]()
A 11-a porunca : SA NU FURI ! Guvernul Romaniei nu accepta concurenta !
Nu-mi vine sa cred...Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
RIP Ion Dolanescu
Cand eram mic eram fan al muzicii populare al dansurilor al doinei, al cantecelor de petrecere.
Ion Dolanescu si Gica Petrescu au fost cele mai mari nume al cantecelor de petrecere si cantecelor de pahar in care se impleteste bucuria cu necazul.
Tot ei doi au fost doua indragite personaje de banc, ei s-au dus, bancurile vor ramane si ne vor asterne din cand in cand pe fata cate un zambet.
In tarile vest europene si in Statele Unite ale Americii exista obiceiul ca la moartea unor oameni distinsi ai comunitatii, una sau mai multe persoane care l-au cunoscut indeaproape sa spuna cateva cuvinte despre aceasta. Ion Dolanescu merita cu prisosinta aceasta onoare, iar printre personalitatile chemate sa tina un discurs as vrea sa il vad si pe Radu Pietreanu (Vacanta Mare).
Dumnezeu sa il odihneasca in ceruri,
--
Χριστός σε αγαπάει
Dumnezeu sa-l odihneasca, a fost o persoana care a facut cinste poporului roman la noi cat si peste hotare
Cu deosebita consideratie / Best regards / Cordialement / Cordiali saluti / Mit freundlichen Grüßen
Rest in peace![]()
Nici o problema nu este atat de mare incat sa nu poata fi incadrata undeva.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Pacat ca multe lume nu i-a apreciat adevarata valoare.
Publica anunturi simplu si rapid anunturi.craiovaforum.ro
www.facebook.com/craiovaforum
www.facebook.com/groups/craiovaforum.ro
Eu gatesc?! TU? www.blogdemancare.ro
Ne place sportul si cam atat
Dumnezeu sa-l odihneasca!
editat semnatura - Edited by MOD - Fara reclama in semnatura !
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
Afacerea asta este binara, ori esti 1 ori esti 0 .
Ce fac eu cu mouse`ul nu face nici Zorro cu sabia !
Va ramane mereu in inimile romanilor.Fie-i tarana usoara!
nimic
R.I.P. Ion Dolanescu.Am ramas surprins,nu era foarte batran.
-Viata împarte negrul in mod echitabil: unora zile negre, altora icre negre.
-Infrant nu esti atunci cand sangeri,
Nici ochii cand in lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri
Sunt renuntarile la vis. Radu Gyr
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: