http://www.gds.ro/Eveniment/2009-03-...i+dau+in+gropi
Ce parere aveti ?
http://www.gds.ro/Eveniment/2009-03-...i+dau+in+gropi
Ce parere aveti ?
Oameni putini. Restul populatie.
Pe el in doare`nmerge cu masina primariei
![]()
Numai primarii prosti demoleaza gardurile bisericilor si fac fantani.
lasati`l ca nu mai e pt mult timp primar ..si o sa vina alt "destept"
mie mi se pare ca solomon este primul primar care a facut ceva SI pentru oras,nu numai pentru el . craiova s-a schimbat radical de cand este la primarie, e de nerecunoscut si asta in bine. normal ca nu e orasul perfect dar tot timpul se face ceva , se reabiliteaaz drumuri, parcari, nu mai fiti asa creduli la tot ce scriu ziarele, mai uitati-va si in jur. cine credeti ca poate sa reconstruiasca orasul si sa faca TOATE strazile intr-un singur mandat?
hai sa fim seriosi, nu va uitati numai la ce nu va convine, fiti obiectivi si realisti.
eu o sa il votez.
Nu zic ca ar fi primarul perfect, dar sa spunem ca nu a facut nimic in privinta asfaltarilor( lasand deoparte fantanile) nu e corect.Hai mai bine sa zicem ca avem asteptari MAI MARI de la el.Cat despre gazetarii gds, au scris si astia dupa cum le-a picat si lor o sponsorizare pe ici pe colo, cand se inchide robinetu' incepe si hartia lor sa "rugineasca".Nu sunt nici ei vreun soi de sfinti.
"Prosti" sunt aia care platesc taxele si impozitele la stat,asigurari , rovignete si altele...![]()
asta ati votat, asta aveti
Solomon e primarul care a :infolorit orasul" . Uitati-va la Craiovita...parca e alt cartier... Chiar a facut multe. Cat despre afirmatie....
ka sà fim realisti Solomon trebuia sà facà ceva la càti bani a primit de la UE si guvern ...si de la cetàtenii Craiovei ! ... trebuie sà-i cheltuie cumva, justificat. ...azi o fàntànà ...màine o madonna pàgànà
Nu e deloc usor sà conduci un oras ...dar afirmatia care a fàcut-o referitor la gropile din Craiova ...sa cam umplut de cacao![]()
isi permite
Last edited by buna_seara!; 20-03-2009 at 20:59.
pai cum sa le feresti primar prost ca feresti una,doua si dai in a treia ca e plin de gropi.U ai iesit primar acum ca le-ai luat ochii astora din cv9 ca le-ai facut o fantana,5-6 banci si ai pus niste florisi te-a votat toata cv9 ca sunt 33%din populatia craiovei creca.Pe canal de 5 ani sta asa si nu face nimeni nmk,rocada parca e bombardata de la petron din cv9 pana la banie
U i-ai bucurat pe bosorogi cu centru ala cu fantani ca stau aia acolo de dimineatza pana seara si barfesc creca
)Si fantanile creca ai luat la nimereala oamnei de pe strada sa le faca
ca si-au batut joc mai mult ca e mai multa apa pe langa ele,mai bine il lasai pe Mihaitza pe cal acolo ca statea bine si faceai strazile calumea ,sau bagai bani la U.CRAIOVA Sa cada primaria pe u sa te bage in groapa si noi restu lumi sa ferim gropile
![]()
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
ce chestie..daca e facut drumul de niste oameni prosti..normal ca dam si noi in ele...ca sunt peste tot![]()
editat semnatura - Edited by MOD - Fara reclama in semnatura !
eu ii sipui si pe cei de la ziare, cum spunea cheloo"unii inca mai cauta diamente in c***T". cam asa e presa, spui un rahat..ei scot un diamant de acolo
acum nu zic ca nu ar fi zis solomon asta, cum spunea si Chroma, Solomon numai diplomant nu e, insa tinand cont ca asta scria intr-un drept la replica trimis catre un ziar si nu era o replica spontana conilierii lui de imaginea ar tebui sa isi dea pumni in cap pentru ca s-a dus naibi munca lor
gropi sunt al naibi de multe pe anumite strazi, avem cateva strazi utilizabile, unele mai bunicele..nu il condamn, a facut cate ceva,noramal ca se putea si se vrea mai mult,macar s-a vazut ce s-a facut....e ipocrizie sa spui ca nu se observa diferenta intre cum este Craiova acum si cum era inainte de a fi el primar. Desi in ultimul timp nu am fost deloc de acord cu deciziile luate de primerie am apreciat unele lucruri facute in acest oras care este foarte schimbat. Cred ca in timp se vor rezolva si restul problemelor...depinde si de evloutia crizei. Oricum eu condam mai mult pe cei care se ocupa de asfaltari, fac de mantuiala si se misca greu.
But to be fully couched within the comfort of a friend is a mode of existence with severe implications. To please you perfectly, she must understand you perfectly. Thus you cannot defy her expectations or escape her reach. Her benevolence has circumscribed you, and your life’s achievements will not reach beyond the map she has drawn.
Da este o mare prioritate. Pentru ca deocamdata fotbalul este singurul domeniu in care Craiova se poate masura cu Bucurestiul sau cu oricare oras din Romania. Poate in curand vom trece si pe plan european.
La orice alt capitol Craiova e vai de mama ei. Universitatea este pe ultimul loc in lume, parcul Romanescu nu mai e de mult timp cel mai mare parc din Europa, fabrici nu mai avem suntem zero. Sau un pic peste zero.
De-aia e bine sa sprijinim performanta acolo unde ea se poate face. Sau o putem neglija si atunci Craiova va fi o localitate de care se poate lipsi tot restul lumii.
Si da, Solomon nu e vreun diplomat, dar nici un bun primar nu este. Cu banii pe care i-a avut la dispozitie Aurica, un om inteligent ar fi facut de o suta de ori mai multe pentru orasul sau. Vezi Sibiul.
universitatea craiova este o entitate privata. detinuta de un patron. acum recunosc ca nu sunt foarte la curent cu evolutia universitatii dar din ce am auzit cuvantu performanta nu ar fi tocmai cel mai indicat termen pt a descrie evolutia clubului.
lasand asta la o parte, nu mi se pare normal sa pompezi banii contribuabililor in afacerea cuiva. parca te plangeai ca sunt atatea lucruri importante de facut in orasu asta?
ps: te gasisi cu ce oras ca compari. nu stiu de ce cred ca, cu ocazia "capitalei europene a culturii", sibiul a avut cu totul alte fonduri la dispozitie decat craiova.
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
super tare,cineva te face prost de bauni iar tu ii iei apararea.concluzia:chiar meriti.eu cred ca daca dadea inregistrare, era cu bipuri,dupa ce l-am vazut la tv oficial si national,nici nu-mi pot imagina cum ne face off the record.
si alta chestie,in loc sa fiti suparati pe voi ca l-ati votat dupa 4 ani,dati vina pe gds ca l-ati votat,ca a acceptat mita si v-a indus in eroare
oras atat de sinistru si un primar atat de iubit..sa tot fii primar in astfel de zone ale lumii.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: