Holy Shit! A aparut![]()
Ce ziceti, merita sa iau 1.60 GB calitate CAM sau sa astept o versiune mai buna ?![]()
Holy Shit! A aparut![]()
Ce ziceti, merita sa iau 1.60 GB calitate CAM sau sa astept o versiune mai buna ?![]()
vcdquality.com si hotaraste-te daca iti place. personal prefer sa astept dupa dvdrips.
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
luai sample`u si se vede acceptabilnu mai am rabdare pana la dvdrip, clar, diseara il vad filmu
![]()
bafta. sa NU ne povestesti filmu'![]()
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
stai linistit. n-o sa zic decat cum se termina![]()
mindwar,propun sa-l banezi pe alinush...just in case.
Glumeam...eu o sa astept dvdrip-ul.
Cut me off at the knees and call me tripod.
Aline asteapta max 1 sapt si o sa ai o calitate buna poate si la 700MB
Nu te grabi ca nu e orice film, sa speram ca e la fel ca primu sau poate cine stie mai bun
BTW ... daca il ia cineva sa nu se apuce sa zica vreo faza cheie , ca imi pierd interesu de urmarire![]()
Last edited by Dealer; 31-10-2005 at 12:50.
mda. asta e naspa. cand apare un film pe ce ca e shitty quality e released si ca VCD ceea ce inseamna mpeg ceea ce inseamna necomprimat xvid/divx ceea ce inseamna spatiu mult.
poze
a aparut si varianta xvid, dar calitatea e cam tot aia.
Dealer ai dreptate, sunt sigur ca va aparea, dar asa sunt eu nerabdatoram terminat deja de downloadat varianta svcd, se vede acceptabil, diseara il vad
![]()
mai am si eu putzin si il termin....calitate avi....mie mi s-a parut ca se vede destul de acceptabil...diseara sigur il vad
....ca de cand il asteptam. ( P.S.:nu va zic cum se terna....dekt dak vretzi
)
• Proştii mor, prostia e nemuritoare...
il ternai...e sharat pe hub pt cine vrea sa il ia.....(acum ma uit si eu la el)
il vazui . la sfarsit ...
![]()
ok hai ca m-am abtinut.
e super tare, ma asteptam sa fie mai slab ca primul, dar m-a tinut in priza tot filmul si e la fel de klumea ca si primul. plus finish bun![]()
va rog nu mai postati aici ca nu mai pot rezista mult sa nu il iau...si voi ma faceti din ce in ce mai curios...astept dvd-ripu si deaia![]()
Mesaj iniţiat de Alinutz
cre k o sa mai astepti o groaza de vreme pana apuci sa il vezi la cinema...
parerea mea![]()
abia astept sa-l vad si io. mai ales daca zici ca e cel putin la fel de bun ca prima parteMesaj iniţiat de alinush
true, true.
Pana la dvd`rip imi rod unghiile .... este unul din topul filmelor mele preferate, cred ca peste 1 sapt o sa apara un dvdscr macar
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: