Cel mai frumos videoclip facut vreodata pentru cineva. Rip Micutule
http://www.youtube.com/watch?v=Rns7pziA8Ts
Cel mai frumos videoclip facut vreodata pentru cineva. Rip Micutule
http://www.youtube.com/watch?v=Rns7pziA8Ts
Foarte frumos![]()
negativul e furat/jepcarit de la DMX,aint no sunshine parca ii zice .
Frumos..!![]()
respect pentru nick,pentru ceea ce a facut,nu multi ar fi facut in memoria unui mare om
n-a fost furat negativu, e facuta piesa lui pe cea a lu DMX, a pastrat si refrenul, nu e o o piesa comerciala, doar un gest frumos facut de un om fara prea mult talent..![]()
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
foarte frumos RESPECT
Dumnezeu sa il ierte. Si mai spuneti si NU vitezei pe strazile publice ca uite ce iese![]()
Se numeste MIXTAPE,un negativ pe care iti spui of`ul si ideile tale.RIP
LE: inteligentu` cu bad rep ,da tati "compilatie" cum zici tu , negativu` unuia si versurile tale! pacat de tine..
Last edited by ovidiu2005_2006; 22-03-2009 at 18:22.
Absolut superba melodia ! Mie-mi place foarte, foarte mult aceasta melodie,vad ca si vecinilor mei,care nu sunt egoisti,au chemat si politia sa o asculte...
pentru ala ce bad Rep... Kiss my![]()
Nu stiu cat de mult conteaza cine ce a furat, de la cine si cum. Important este ce s-a facut. Foarte frumos videoclipul. R.I.P
R.I.P
frumos vid..nu am ce zice...regards1
scuzati-mi impertinenta ... dar am o intrebare ... cine a fost micutzu ?
Hush now my darling said the man/Never be the same again/In your eyes i can see the rose/Perfect as raindrop/Be my angel as before...
treaba buna facuta de Nick,cat despre Micutzu....mare om...mare caracter...RIP
EDITED by MOD !
Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel.
frumos gest...R.I.P Micutzu..
Cu deosebita consideratie / Best regards / Cordialement / Cordiali saluti / Mit freundlichen Grüßen
Mai rar in zilele noaste om ca Micutzu....Dar pacat ca multi l-au uitat...
R.I.P
![]()
TEL:0764 369 882
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: