As vrea imi instalez Windows Longhorn si as vrea sa aud niste pareri pro sau contra despe el, nu de alta dar a sa pot sa ma hotarasc.
![]()
As vrea imi instalez Windows Longhorn si as vrea sa aud niste pareri pro sau contra despe el, nu de alta dar a sa pot sa ma hotarasc.
![]()
Longhorn este versiune BETA! nu au scos versiunea finala! iti recomand sa nu il instalezi deocamdata pt ca o sa fi dezamagit! are f multe bug-uri!Mesaj iniţiat de roger252001ro
n-are rost... asa cum a spus si ovisebdan este inca BETAMesaj iniţiat de roger252001ro
versiunea finala (daca o sa fie asa ceva) o sa apara...prin 2007
si sa nu mai vb de cate resurse o sa ceara
asa ca mai bine ramai la sp2...
nu se mai numeste longhorn.
Vista e noul nume.
Mare e grădina Ta Doamne, şi...mereu işi mută gardul!
different name... same shitMesaj iniţiat de Robin_SA
![]()
mai, este intr-adevar beta, da' e interesant, cel putin sa-ti satisfaci curiozitate de a-l vedea. build dupa 5200 am vazut ca au multe bugfix-uri. asta nu inseamna ca e bugfreeca nu exista inca asa ceva, da' e destul de interesant. mie mi-a placut.
intr-adevar, mananca multe resurse da' merita vazut(PAREREA MEA)
nu o sa gasesti drv pt mb/video...
acum un an am instalat shi cu toate ca aveam mb gigabyte mia dat un mesaj ca loghorn nu agreeaza placa mea de baza![]()
asta pt ca e inca versiune BETA, versiunea finala care va aparea probabil in 2006 sau 2007 nu va mai avea probleme de genul astaMesaj iniţiat de Mondeo
![]()
Mesaj iniţiat de ovisebdan
stiam asta nu am mai scris pt ca era evident(+ca se spusese deja )![]()
asta n-a fost spus
Windows Vista vine în şapte ediţii
bene... a mai fost spus pe forum inainte de crashIT Pro Magazine a publicat recent un articol conform căruia Microsoft intenţionează să lanseze următoarea versiune a sistemului său de operare – Windows Vista – într-o serie de şapte ediţii diferite...da'... nu se pune
![]()
nu se pune![]()
eu cand vazui prima oara postul chiar credeam ca inca nu stiati de chestia astaMesaj iniţiat de contagious_scrub
si eu nu prea vad rostul in a face win Vista in 7 versiuni diferite...2 sau 3 cum e win XP mai inteleg...dar 7?![]()
este mai mult vorba de marketingMesaj iniţiat de ovisebdan
![]()
hai sa ne documentam shi postam in 20 minuteMesaj iniţiat de contagious_scrub
![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: