As vrea imi instalez Windows Longhorn si as vrea sa aud niste pareri pro sau contra despe el, nu de alta dar a sa pot sa ma hotarasc.
As vrea imi instalez Windows Longhorn si as vrea sa aud niste pareri pro sau contra despe el, nu de alta dar a sa pot sa ma hotarasc.
Longhorn este versiune BETA! nu au scos versiunea finala! iti recomand sa nu il instalezi deocamdata pt ca o sa fi dezamagit! are f multe bug-uri!Mesaj iniţiat de roger252001ro
n-are rost... asa cum a spus si ovisebdan este inca BETAMesaj iniţiat de roger252001ro
versiunea finala (daca o sa fie asa ceva) o sa apara... prin 2007
si sa nu mai vb de cate resurse o sa ceara
asa ca mai bine ramai la sp2...
nu se mai numeste longhorn.
Vista e noul nume.
Mare e grădina Ta Doamne, şi...mereu işi mută gardul!
different name... same shitMesaj iniţiat de Robin_SA
mai, este intr-adevar beta, da' e interesant, cel putin sa-ti satisfaci curiozitate de a-l vedea. build dupa 5200 am vazut ca au multe bugfix-uri. asta nu inseamna ca e bugfree ca nu exista inca asa ceva, da' e destul de interesant. mie mi-a placut.
intr-adevar, mananca multe resurse da' merita vazut (PAREREA MEA)
nu o sa gasesti drv pt mb/video...
acum un an am instalat shi cu toate ca aveam mb gigabyte mia dat un mesaj ca loghorn nu agreeaza placa mea de baza
asta pt ca e inca versiune BETA, versiunea finala care va aparea probabil in 2006 sau 2007 nu va mai avea probleme de genul astaMesaj iniţiat de Mondeo
Mesaj iniţiat de ovisebdan
stiam asta nu am mai scris pt ca era evident(+ca se spusese deja )
asta n-a fost spus
Windows Vista vine în şapte ediţii
bene... a mai fost spus pe forum inainte de crash da'... nu se puneIT Pro Magazine a publicat recent un articol conform căruia Microsoft intenţionează să lanseze următoarea versiune a sistemului său de operare – Windows Vista – într-o serie de şapte ediţii diferite...
nu se pune
eu cand vazui prima oara postul chiar credeam ca inca nu stiati de chestia astaMesaj iniţiat de contagious_scrub
si eu nu prea vad rostul in a face win Vista in 7 versiuni diferite...2 sau 3 cum e win XP mai inteleg...dar 7?
este mai mult vorba de marketingMesaj iniţiat de ovisebdan
hai sa ne documentam shi postam in 20 minuteMesaj iniţiat de contagious_scrub
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: