Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Gameri, ni se pregateste o revolutie ?!?

Spammer empty's Avatar empty este o comoara de om empty este o comoara de om empty este o comoara de om empty este o comoara de om empty este o comoara de om
    Data de inscriere
    20-04-2006
    Locaţie
    Gibraltar
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    564
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    469
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:

Am postat aici ca la Games nu prea intra nimeni pe acolo,sa il stearga de acolo cineva

Site-ul acestora http://www.onlive.com/

Nici nu a inceput bine Game Developers Conference (GDC 09) ca deja avem o stire cel putin extrem de interesanta, afland cu aceasta ocazie despre OnLive. OnLive este un serviciu foarte interesant ce are un potential enorm de a schimba fata industriei de gaming pe care o stim astazi. Stim cu totii ca exista solutii de stocare a datelor on-line, fara a fi nevoie de a avea un hard-disk fizic destul de incapator. Mai stim ca exista si servicii de inchiriere on-line a filmelor, a muzicii. Ce-ar fi daca ar exista un sistem care sa nu se uite la ce tip de hardware avem acasa (PC, PS3, Xbox 360) si care ne-ar putea furniza puterea de calcul necesara pentru a rula orice joc, cu orice tip de controller disponibil, fiind necesara doar o conexiune on-line ?

Ei bine, OnLive asta face, este un sistem virtual, disponibil on-line, la care utilizatorii se pot conecta si pot juca orice joc disponibil, fara a fi necesar ca acesta sa fie instalat sau prezent in orice fel pe platforma gamerului. Serviciul poate fi accesat de pe PC sau Mac, fara a fi nevoie a avea ultimul tip de hardware, sau de pe orice consola de ultima generatie, pentru ca toate calculele si puterea de procesare de care au nevoie jocurile pentru a fi rulate, sunt facute de serverele pe care este hostat OnLive. Utilizatorul furnizeaza input-urile prin controller (maus, gamepad, joystick, orice in functie de joc) acestea sunt preluate de servere, procesate si trimise inapoi gamer-ului acesta vazand pe monitor / televizor actiunile din joc. Pentru aceasta este nevoie in schimb de o conexiune puternica la internet (1.5 mbps pentru SD si 5 mbps pentru 720p la 60 fps).

In teorie acest serviciu suna extrem de tentant. Dispare goana dupa a-ti achizitiona ultimul tip de hardware, sau consola, dispare pirateria, ai acces la orice joc doresti. Ramane de vazut ce se va alege si daca va revolutiona in vreun fel industria de gaming asa cum o stim astazi. OnLive urmeaza sa fie lansat anul acesta.

Update: Atari, Eidos, Codemasters, EA, Epic, Take-Two, THQ, Ubisoft si Warner Bros au confirmat ca vor furniza jocuri pentru acest serviciu.

http://uk.pc.ign.com/dor/articles/96...am_032309.html

Mai pe scurt apare un server care te conectezi la el,nu va mai conta puterile calculatorului ci doar viteza de net,salvarile si jocu este instalat pe serverele acestea

Un singur lucru este cert pentru un asa server ca sa te poti juca ar costa enorm de mult,ceea ce cu siguranta nu cred ca va fi gratuit
    iar ca sa joci la rezolutie de 720p iti trebuie viteza super mare
    Acum poate mai stiti si voi altceva

http://www.gametrailers.com/player/47079.html
    http://www.gametrailers.com/player/47081.html

Rapper euGENIU's Avatar euGENIU reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    21-12-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    16
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    19.0
    Usergroups:
    Dispare pirateria? Greu de crezut...

E ca si cum ai zice ca dispare prostitutia
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Insane ion99's Avatar ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    15-10-2008
    Locaţie
    Romania (RO)
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2926
    Putere Reputatie
    64
    Reputatie
    3893
    Puncte CF
    130.0
    Usergroups:
    niciodata nu se va intampla asta.... nu va diparea pirateria

Addicted! aquarius's Avatar aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti aquarius este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    11-01-2007
    Locaţie
    In corcoduş
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    868
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    2148
    Puncte CF
    62.5
    Usergroups:
    Pirateria nu o sa dispara niciodata insa ideea asta cu jocuri OnLive hostate pe servere foarte puternice este foarte buna insa iti trebuie si conexiune f buna la net ... oricum foarte interesanta ideea
    ...

Rapper Hi-Tek's Avatar Hi-Tek este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    24-07-2006
    Locaţie
    Prazilia
    Varsta
    31
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    201
    Putere Reputatie
    48
    Reputatie
    26
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    nu mai ma joc jocuri de vreo 2 ani insa daca pun si eu mana pe un OnLive cred ca ma reapuc. de fiecare data imi puneam problema ca n-am destui rami, nu-i procesorul/placa video buna sau n-am destul loc pe hard, dar daca cu asta chair le poti juca online, atunci e foarte jmecher

daca aveti 18 ani si locuiti in america atunci mai bine va inscrieti sa fiti un beta tester si poate va si ramane consola/contul

astia sunt partenerii temporari

dar cam cat ar costa pe unde scrie?
    regardelss what the haters say,
    imma get it anyway,
    imma gonna do my thing.

Maniac 1.Q.u's Avatar 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    22-11-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2656
    Putere Reputatie
    62
    Reputatie
    808
    Puncte CF
    58.5
    Usergroups:
    nici eu nu cred ca o sa dispara pirateria...cred ca o sa fie din ce in ce mai multa piraterie
    editat semnatura - Edited by MOD - Fara reclama in semnatura !

Keelah se'lai! ovisebdan's Avatar ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    44
    Putere Reputatie
    83
    Reputatie
    1005
    Puncte CF
    15.0
    nu cred ca ati inteles un lucru, jocurile tot vor trebui cumparate
    da, ai acces la orice joc, dar ca sa il poti juca trebuie sa il cumperi

deci nu are nicio legatura OnLive cu disparitia pirateriei

Spammer empty's Avatar empty este o comoara de om empty este o comoara de om empty este o comoara de om empty este o comoara de om empty este o comoara de om
    Data de inscriere
    20-04-2006
    Locaţie
    Gibraltar
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    564
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    469
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    winter 2009

mie mi-ar place daca ar fi un pret cat de cat acceptabil
    originalele sunt 15-20 de lire,iar prin acel server ar pune un pret mai mic dupa parerea mea
    eu chiar as folosi in primu rand voi putea juca mult mai mutle jocuri care inainte nu aveam nici-o sansa ,iar servere de jucat ai o groaza la fel ca pe ps3
    la orice ora din zi gasesti on foarte multe persoane ca sa te joci cu ei
    Pe de-o parte si pirateria asta iti da bataie de cap,nu merg,astepti crack,apar erori prin jocuri si tot asa, de aceea am trecut si la la ps3 ,bag cd-u si ma joc atata tot grafica de 10 ori mai buna,jocuri exlusive care pe pc nu le vei vedea vreodata + multe avantaje(player blu-ray,sistem de sunet bagi prin optic si ai un sunet de cristal,poti instala linuxu pe el daca chiar vrei sa il faci pc )
    Adevarat ca PC nu poate fi inlocuit pentru ca ai nevoie in alte scopuri,dar cine se mai joaca din cand in cand si sa investeasca bani an de an,nici nu se merita

Banned cooldown reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    22-03-2009
    Sex
    M
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    cel mai bine ar face macar o sala de internet/games in oras cu calculatoare de ultima generatie si cu ultimele jocuri,desigur si pret mai mare ca-n celalalte sali.in mod normal cred ca ar fi plina non-stop sala,pacat ca nu face nimeni asta in craiova.
    pe criza asta nu cred ca o sa mai cumpere nimeni nimic original.

le: ovisebdan,eu vorbesc in numele meu si asa vad cel mai bine pt bugetul meu de roman.sa dau niste bani cand am si cand vreau sa testez/joc un joc nou,decat sa dau milioane pe luna pe internet mai rapid,jocuri originale si cont pe site-ul onlive.
    Last edited by cooldown; 25-03-2009 at 16:12.

Keelah se'lai! ovisebdan's Avatar ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta ovisebdan este deja o vedeta
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    44
    Putere Reputatie
    83
    Reputatie
    1005
    Puncte CF
    15.0
    Citat Mesaj iniţiat de cooldown Vezi mesajele
    cel mai bine ar face macar o sala de internet/games in oras cu calculatoare de ultima generatie si cu ultimele jocuri,desigur si pret mai mare ca-n celalalte sali.in mod normal cred ca ar fi plina non-stop sala,pacat ca nu face nimeni asta in craiova.
    pe criza asta nu cred ca o sa mai cumpere nimeni nimic original.
    ai dreptate
    da-l dracu' de OnLive
    sa ne faca o sala buna in Craiova

De-al casei Andrey_bbs's Avatar Andrey_bbs reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-03-2007
    Locaţie
    on earth
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    240
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    18
    Puncte CF
    9.0

up

Ideea nu cred ca ar fi rea....sa platesti 1-2$ ca sa poti sa joci un joc de ultima generatie...ar fi prea minunat...Pretul o sa fie scazut(pt ca si costrurile de productie o sa fie mici)

Spammer silvverflake's Avatar silvverflake este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    20-03-2008
    Locaţie
    Unde nu te astepti.
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2974
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    34
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Ar fi o idee interesanta, dar asta inseamna pierderi pentru firmele constructoare de componente PC pentru ca pentru a juca un joc de ultima generatie nu trebuie sa mai investesti in propriul tau calculator

Fan Stiinta supy's Avatar supy reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    13-02-2008
    Locaţie
    In tramvai!
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    371
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    8
    Puncte CF
    39.0
    Usergroups:
    ) revolutie..nu stiu dar ma amuza subiectul acesta

Banned cooldown reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    22-03-2009
    Sex
    M
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

PDA User AlbAlbastru's Avatar AlbAlbastru este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    03-03-2006
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    554
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    32
    Puncte CF
    35.0
    Usergroups:
    Last edited by AlbAlbastru; 27-03-2009 at 06:52.

Data de inscriere
    20-04-2006
    Locaţie
    Gibraltar
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    564
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    469
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Se face aproape un an de zile de cand se vorbea de acest OnLive
    Astazi sa lansat beta,cine e din America va putea intra
    Am primit si eu invitatie petnru Beta dar mi-o bag undeva

Trancer PushiT's Avatar PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta
    Data de inscriere
    06-06-2008
    Locaţie
    In Your eyes !
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    505
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    1821
    Puncte CF
    8.5
    Usergroups:
    Si se joaca din browser sau downloadezi o aplicatie in PC ?
    Oricum ideea este super, scapam de cheltuielile pe tot ce aveam noi hardware si platim doar jocurile(Sau inchirierea lor). Dar in felul asta cred ca vor scadea vanzarile de console si PC-uri pentru gaming

Data de inscriere
    20-04-2006
    Locaţie
    Gibraltar
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    564
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    469
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Din ce am vazut din poze primesti un dispozitiv din cate vad e o microconsola ,si un controler
    Probabil intri in aplicatie dintr-o iconita si iti sta full screen

Uite aici microconsola si controller

http://cache.g4tv.com/ImageDb3/143817_S/OnLive.jpg

http://www.onlive-gaming.com/wp-cont...am_610x471.jpg

Trancer PushiT's Avatar PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta PushiT este deja o vedeta
    Data de inscriere
    06-06-2008
    Locaţie
    In Your eyes !
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    505
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    1821
    Puncte CF
    8.5
    Usergroups:
    Ingenioasa idee, as vrea sa pot sa incerc undeva chestia asta.

PS: Mi se pare mie sau controllerul ala aduce cam mult cu cel de la X360 ?

Insane koss®'s Avatar koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti koss® este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    31-07-2007
    Locaţie
    BlueSud
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    365
    Putere Reputatie
    75
    Reputatie
    2461
    Puncte CF
    23.5
    Voua va merge bine onlive??? AVeti lag??
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima
Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: