Cel mai tare film pe care l`am vazut ...
Imbina perfect toate genurile plecand de SF in principal continuand cu drama(cand afla aia 2 ce sunt de fapt)..poate si romantic cand descopera ce e ala sarut si sex ... cel mai tare
Cel mai tare film pe care l`am vazut ...
Imbina perfect toate genurile plecand de SF in principal continuand cu drama(cand afla aia 2 ce sunt de fapt)..poate si romantic cand descopera ce e ala sarut si sex ... cel mai tare
Semnatura
Si mie mi s-a parut un film destul de reusit...daca esti pasionat de sf-uri de genul asta sa te uiti la Minority Report.Mie mi s-a parut mult peste The Island,chiar daca e ceva mai vechi.
Cut me off at the knees and call me tripod.
mi-a placut filmu'bun de pus la colectie...
![]()
scula de film
e unul dintre filmele reusite din 2000 incoace. il recomand si eu
e un film chiar mistosi mi-e mi-a placut f mult
super tare filmu super tare ideea.....eu nu prea ma omor dupa sf-uri iar asta chiar mi-a placut mult mult mult de tot
The Island nu e cel mai bun film care lam vazut da ... mia placut ideea filmului , cei 2 actori principali (ca nush cum i cheama![]()
au prestat excelent ! sunt sigur ca o sa mai scoata inca alte 5 filme copiind acest scenariu
eu i dau nota: 9.0 /10
vad ca e puternic recomandat.. dvdrip este?
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
nota 8,5 ca sa nu fie 8-9/10! faza cand se dau cu litera pe bloc ca pe snowboard e prea de tot! in rest nice shit
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
ca sf cel mai tare va ramane seria Alien dupa ce am vazut pe toate siteurile :
O serie de 20 de anisi o actrita super Sigourney Weaver.
Alien (1979) 8.4/10 (70,620 votes) Genre : Sci-Fi Top 64
Aliens (1986) 8.3/10 (70,695 votes) Genre : Sci-Fi
Alien³ (1992) 6.2/10 (24,269 votes) Genre : Sci-Fi
Alien: Resurrection (1997) 6.0/10 (27,053) votes Genre : Sci-Fi
Mesaj iniţiat de cybuletz
![]()
![]()
ideea e cat de cat originala...si merita vazut!!!
cred ca tu ai vazut un alt equilibrium.acolo era vorba despre un drog care stopa sentimentele...aici e vorba de clone...pentru tine inseamna acelasi lucru ?Mesaj iniţiat de insomnia
![]()
Semnatura
ceea ce mi s a parut cu totul si cu totul deosebit la filmul asta e ca nu sti la ce sa te astepti de la personaje si de la actiune , lucru care te tine in priza pana la final ! nota 8/10
Vodafone - 0721 793 792
Cosmote - 0765 490 345
http://monstersgame.computergames.ro...&vid=327001718
REVENGE IS A DISH BEST SERVED COLD!
sf= sfarshit???Mesaj iniţiat de LaserLock
nu vad ce rude pe pamant au alienii!!! dupa cate imia duc aminte decat in ultima parte a fost vba de clone![]()
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
I think you have a serious problem ... I still can't see what that drug has to do with clones or what Equilibrium has to do with The island...sunt 2 idei de filme total diferite ... daca tot vrei sa asociezi equilibrium cu un film, fa`o cu matrixu ca are scenele alea de bataie care sunt matrix copied...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Semnatura
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: