Problema firewall

Spammer slayer92's Avatar slayer92 este placut de toti slayer92 este placut de toti slayer92 este placut de toti
    Data de inscriere
    03-10-2008
    Locaţie
    Peste tot ...
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    878
    Putere Reputatie
    48
    Reputatie
    241
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

Problema firewall

Salut! Am si eu o problema cu firewall cred . Am instalat din nou windowsul si dupa ce am bagat programele si toate cele , am observat ca nu imi merge DC++ , nu mi se conecteaza la nicio adresa si nici Counter Strike-ul nu-mi merge . Cand vreau sa ma conectez la un server nu mi se conecteaza .
    Stie cineva de ce ? Din ce cauza ? E vreo problema cu firewall ?
    Am uitat sa spun firewall de la windows este dezactivat , iar antivirus nu am . (l-am dezinstalat).

Va rog sa ma ajutati si pe mine daca stiti . Vreau sa fac sa mearga macar cs-ul , pana il formatez .

Spammer slayer92's Avatar slayer92 este placut de toti slayer92 este placut de toti slayer92 este placut de toti
    Data de inscriere
    03-10-2008
    Locaţie
    Peste tot ...
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    878
    Putere Reputatie
    48
    Reputatie
    241
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de slayer92 Vezi mesajele
    Salut! Am si eu o problema cu firewall cred . Am instalat din nou windowsul si dupa ce am bagat programele si toate cele , am observat ca nu imi merge DC++ , nu mi se conecteaza la nicio adresa si nici Counter Strike-ul nu-mi merge . Cand vreau sa ma conectez la un server nu mi se conecteaza .
    Stie cineva de ce ? Din ce cauza ? E vreo problema cu firewall ?
    Am uitat sa spun firewall de la windows este dezactivat , iar antivirus nu am . (l-am dezinstalat).

Va rog sa ma ajutati si pe mine daca stiti . Vreau sa fac sa mearga macar cs-ul , pana il formatez .

Nu stie nimeni ?
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

De-al casei nucu_as's Avatar nucu_as nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    12-06-2007
    Locaţie
    Slatina
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    564
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -19
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    la setari in dc++ ai pe undeva proprietatea sa fii "activ" sau "pasiv behind firewall" la mine cand puneam pe activ nu puteam sa ma gasesc nimik (melodii, filme etc), poate merge la tine cu trick-ul asta. Sau baga la hublist tot in setari linku' asta pentru toate hub-urile din romania: http://www.xboss.ro/PublicHubList.config

Data de inscriere
    03-10-2008
    Locaţie
    Peste tot ...
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    878
    Putere Reputatie
    48
    Reputatie
    241
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de nucu_as Vezi mesajele
    la setari in dc++ ai pe undeva proprietatea sa fii "activ" sau "pasiv behind firewall" la mine cand puneam pe activ nu puteam sa ma gasesc nimik (melodii, filme etc), poate merge la tine cu trick-ul asta. Sau baga la hublist tot in setari linku' asta pentru toate hub-urile din romania: http://www.xboss.ro/PublicHubList.config

Multumesc oricum ! Am rezolvat problema dar am uitat sa inchid threadu.
    Nu era de la dc++ ca l-am pus si pe pasiv si pe activ si tot la fel facea
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: