Pagina 1 din 3 1 2 3 UltimaUltima

APA DIN CRAIOVA

0-day Member viorel2005 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    04-04-2009
    Varsta
    57
    Sex
    M
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

Thumbs down APA DIN CRAIOVA

Va salut ,cu respect pe toti.
    Propun aici o tema care necesita rezolvare urgenta din partea autoritatilor din orasul nostru , Craiova.
    Miercuri 02/04/2009 orele 21 , am oprit apa in cada pentru necesitatilecasei , deoarece in orasul nostru s-a anuntat ca in ziua de joi 03 aprilie 2009 din diferite I ASA CEVA surse am aflat ca in tot orasul apa este oprita ,privit ce am gasit in cada dupa 12, respectiv 24 de ore .
    Vedeti mai jos ce apa folosim pentru uz casnic la blcurile din Lapus-Arges, si din informatiile mele , de la colegii de servici in toata Craiova.
    Domnule Primar Antonica Solomon: D-TA BEI ACEASTA APA ? DOMNILOR DE LA SANEPID ,.. PORTECTIA CONSUMATORULUI SI CEI CARE DISTIBUITI PRIN CONDUCTELE ORASULUI ACEASTA MIZERIE , DUMNEAVOASTRA CUM VA SIMTITI CIND BETI ASA CEVA , SAU CUMPARATI CU TOTI APA PLATA ?
    Last edited by viorel2005; 04-04-2009 at 06:36. Motiv: PRIVITI CE APA VINE LA ROBINET IN CRAIOVA

Data de inscriere
    04-04-2009
    Varsta
    57
    Sex
    M
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

Aurica ....REVIN

Aurica si ai lui ''colegii" de suferinta din Primaria Craiovei care sunt platiti din,taxele si impozitele care la achitam noi palmasii de locuitori ai acetui oras , au facut ,pact cu diavolul si fac fintini muzicale si aqua-land in Fata luncii ( asta ca sa spele mizerabilii de tigani , care si asa nu platesc nimic, adica fura curent, apa si chiar gaze dar in schimb au palate si mertane trase la poarta, raziile se fac in centurl orasului acolo nu se intra decit cu aprobarea bulibaselor) iar noi ne imbolnavim ca prostii de apa pe care o bem si-o mai si platim inzecit .
    SOLOMOANE ZILELE TALE SUNT NUMARATE ...cit crezi ca ai sa mai fii PRIMAR ?
    Va rog pe toti care aveti aceasi problema cu apa , sa postati aici poate asa se va seziza cineva si vom fi bagati in seama.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Spammer chiciuc's Avatar chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    14-12-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    105
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    3793
    Puncte CF
    31.0
    domnuleprimar.ro, anpc.ro, sanepid, consiliul local, min. sanatatii, comisia pt sanatate din parlament, presedentia Romaniei. Daca am uitat pe careva adaugati.
    Oameni putini. Restul populatie.

Banned Screwtape's Avatar Screwtape este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    18-12-2008
    Locaţie
    Craiova -> Romania, şi nu m-aş muta nici dacă aş rămâne singur pe Pământ!
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    9
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    26
    Puncte CF
    34.0
    Usergroups:
    Cred că este puţin normal să arate apa aşa după reparaţiile şi înlocuirile efectuate la reţeaua exterioară de conducte, din ultimul timp. După cum bine ştiţi, apa a mai fost oprită de nenumărate ori înainte de 2 Aprilie aşa că mizeria şi-a făcut de cap. Oricum rugina aia ar putea provenii si de la înstalaţia interioară de alimentare cu apă (a blocului).

Banned kox_kox reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    29-12-2008
    Locaţie
    Romania Recomandare afacerist:(52)
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    75
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Screwtape Vezi mesajele
    Cred că este puţin normal să arate apa aşa după reparaţiile şi înlocuirile efectuate la reţeaua exterioară de conducte, din ultimul timp. După cum bine ştiţi, apa a mai fost oprită de nenumărate ori înainte de 2 Aprilie aşa că mizeria şi-a făcut de cap. Oricum rugina aia ar putea provenii si de la înstalaţia interioară de alimentare cu apă (a blocului).
    Tie sila sa te speli cu ea dar sa mai si bei,eu sincer de la 5 ani apa plata beau,pentru ca am avut probleme de sanatate din cauza apei de la robinet,nu are rost sa te risti sa faci alte bolii si mai stiu eu ce
    Traim in Romania si cu astea spuse nu ne mai mira nimic

Fan Stiinta Un10n's Avatar Un10n este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    27-11-2007
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    262
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    33
    Puncte CF
    4.5
    Usergroups:
    asa este si apa din craiovita .. nu numai in lapus

Member Limbutza's Avatar Limbutza reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    28-02-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    22
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    3
    Puncte CF
    20.0
    Miercuri a fost 1 aprilie si joi a fost 2 aprilie , nu 2 respectiv 3 aprilie

Senior Member Poaca's Avatar Poaca are ceva special... Poaca are ceva special...
    Data de inscriere
    01-03-2006
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1738
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    130
    Puncte CF
    47.5
    Usergroups:
    Eu scot sita aia de la baterie o data la 3-4 zile si e plina de nisip

Maniac liwiu_evo's Avatar liwiu_evo are ceva special... liwiu_evo are ceva special...
    Data de inscriere
    14-04-2007
    Locaţie
    in spatele tau cu farurile stinse
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    300
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Screwtape Vezi mesajele
    din cate am inteles, a oprit apa in cada inainte de a se incepe reparatiile. deci ce i-a curs in casa era ce curge in mod normal pe conducta.
    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;

Posts reader Dadi's Avatar Dadi este placut de toti Dadi este placut de toti Dadi este placut de toti
    Data de inscriere
    10-05-2006
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    18
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    254
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    primarul e de vina ca e apa murdara.
    el e de vina ca avem comunitari in jurul blocului
    el e de vina ca ne musca tantarii vara.
    el e de vina pt gropile din oras, am auzit ca el le-ar fi facut.
    el e de vina ca se ia curentu'
    el e de vina ca se fac reparatii la instalatia de apa si ramanem fara apa cu orele.
    el e de vina ca avem fantana arteziana in loc sa avem...nush, orice altceva.
    el e de vina ca nu joaca universitatea bine.
    el e de vina ca exista tigani in craiova. probabil tot el i-a adus si pe-aia.
    el e de vina ca merg toti pensionarii moca pe transport in comun. (asta e un lucru rau )
    etc etc etc etc

daca ai avea putin mai multa minte, cel care ai inceput threadul, ti-ai da seama ca nu e de competenta primarului sa-ti verifice tie apa la "ghiveta" ca sa vada daca e curata si daca a meritat votul tau. dar daca ai sesizat asta, te poti plange linistit ORGANELOR COMPETENTE, respectiv regia de apa, sanepidu' sau ce puii mei mai sunt...
    in schimb tu alegi sa injuri primaru', ca nu stii pe altcineva...
    sincer, singura mea mirare legata de postul tau este ca nu ai mentionat si pe basescu in el. BAsescu nu e vinovat? ca doar sunt din acelasi partid, deci sunt mana in mana...trebuie sa aiba si ala o vina.

dar e bine ca ai gasit o solutie. sa te plangi pe craiovaforum . Felicitari, ai facut cea mai buna alegere. maine poimaine o sa fie si craiovaforum vinovata ca nu e buna apa la "ghiveta". sau mai bine iti facea un bloc. minim 2 persoane tot ti-l vedeau si sesizau ca nu e apa buna si se plangeau la protectia consumatorului.

Sunt curioasa: ce anume ai facut TU ca sa schimbi lucrul asta? Ai facut plangere? ai trimis pozele la vreun ziar sau la vreo autoritate pentru a face scandal legat de acest lucru? Atunci ce te astepti sa rezolvi cu postul ala jalnic, al doilea, in care ameninti primarul, de parca el ti-a furat si femeia de sub tine...

PS: apa era murdara dinainte de reparatie, eu inca mai am din apa oprita si este rugina pe fundul vaselor. sau, ma rog, nisip. dar eu fierb apa inainte s-o beau sau beau apa plata.
    In tarile civilizate, nici nu se concepe sa bei apa de la chiuveta, toti considera apa aceea pt uz casnic si nu ca si apa de baut. iar cei care chiar vor s-o consume isi pun filtre. pana la urma nu poti niciodata sa stii ce anume se mai infiltreaza in apa iar pana si clorul din ea face rau, asa ca...

Dujman

...

Banned Che Guevara's Avatar Che Guevara reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    In mod normal as fi trecut peste acest thread fara sa ma bag. Dar fiindca ai adus vorba de tarile civilizate simt nevoia sa intervin. La mine curge apa plata la robinet. Adica zero impuritati, zero calcar, zero nisip si tot ce mai vrei tu. Poate are 2-3% sare, dar e normal daca tii cont ca locuiesc pe malul marii.

Danezii sunt mandri ca au la robinet cea mai curata apa de pe mapamond. Deci se poate. Daca te referi la Italia sau Turcia, da. Ai dreptate. Acolo apa de la robinet nu este potabila. Sau, oricum, nu o bea nimeni. Dar tot e mai limpede decat apa din Craiova. Poti sa o lasi o saptamana intr-un vas si nu se depune nimic. Dar, scuza-ma, Italia si Turcia nu fac parte din tarile civilizate.

Revenind la Romania, mai precis la orasul Craiova, de ce la altii se poate si la noi nu? Ca pretul apei este acelasi ca in Occident.

VIP User alleks's Avatar alleks are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    215
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    4327
    Puncte CF
    60.5
    Usergroups:
    bă da voi la orice problemă găsiţi în craiova, aduceţi aminte de fântâni? "problema asta n-a ştiut s-o rezolve, dar a făcut fântâni ţiganu". penibil. dacă nu făcea fântâni, pe ce dădeaţi vina? pe faptu' că a cheltuit bani pe gardurile cu care închide circulaţia în centru? pe semafoarele de le-a instalat anul trecut? np, se găseşte.

şi eu am fost în aceeaşi situaţie când s-a oprit apa. 10 mii sticla de apă minerală borsec la 1 litru. sticlă de sticlă, cea mai bună apă minerală din ro. sau fântâna de la ieşirea din craiova, spre cârcea. sau instalaţi-vă filtre. alternative există. iar la duşuri, în cantitatea respectivă, nisipul nu afectează.

totuşi, când a mai fost nevoie să oprim apă în căzi, n-a fost la fel. sau nu întotdeauna. dar da, sunt de părere că asta e o problemă.

Banned Che Guevara's Avatar Che Guevara reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Pai daca te uiti la fantanile din centru ai sa vezi ca si acolo e o problema. Fiindca apa se inverzeste dupa un timp. Si nu este normal. Fantanile au fost proiectate sa mearga cu apa care este in parametrii normali. Dar in Craiova asta e o problema asa ca au trebuit sa adauge niste filtre suplimentare.

Nu mai stiu daca au rezolvat problema intre timp, dar cand am plecat eu din Romania stiu ca apa era tot verde.

Data de inscriere
    04-04-2009
    Varsta
    57
    Sex
    M
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

Sick RASPUNS.

Citat Mesaj iniţiat de Dadi Vezi mesajele
    el e de vina ca se fac reparatii la instalatia de apa si ramanem fara apa cu orele.
    el e de vina ca merg toti pensionarii moca pe transport in comun. (asta e un lucru rau )
    etc etc etc etc

daca ai avea putin mai multa minte, cel care ai inceput threadul, ti-ai da seama ca nu e de competenta primarului sa-ti verifice tie apa la "ghiveta" ca sa vada daca e curata si daca a meritat votul tau. dar daca ai sesizat asta, te poti plange linistit ORGANELOR COMPETENTE, respectiv regia de apa, sanepidu' sau ce puii mei mai sunt...
    in schimb tu alegi sa injuri primaru', ca nu stii pe altcineva...
    sincer, singura mea mirare legata de postul tau este ca nu ai mentionat si pe basescu in el. BAsescu nu e vinovat? ca doar sunt din acelasi partid, deci sunt mana in mana...trebuie sa aiba si ala o vina.

dar e bine ca ai gasit o solutie. sa te plangi pe craiovaforum . Felicitari, ai facut cea mai buna alegere. maine poimaine o sa fie si craiovaforum vinovata ca nu e buna apa la "ghiveta". sau mai bine iti facea un bloc. minim 2 persoane tot ti-l vedeau si sesizau ca nu e apa buna si se plangeau la protectia consumatorului.

Sunt curioasa: ce anume ai facut TU ca sa schimbi lucrul asta? Ai facut plangere? ai trimis pozele la vreun ziar sau la vreo autoritate pentru a face scandal legat de acest lucru? Atunci ce te astepti sa rezolvi cu postul ala jalnic, al doilea, in care ameninti primarul, de parca el ti-a furat si femeia de sub tine...

PS: apa era murdara dinainte de reparatie, eu inca mai am din apa oprita si este rugina pe fundul vaselor. sau, ma rog, nisip. dar eu fierb apa inainte s-o beau sau beau apa plata.
    In tarile civilizate, nici nu se concepe sa bei apa de la chiuveta, toti considera apa aceea pt uz casnic si nu ca si apa de baut. iar cei care chiar vor s-o consume isi pun filtre. pana la urma nu poti niciodata sa stii ce anume se mai infiltreaza in apa iar pana si clorul din ea face rau, asa ca...
    Draga DADI ,in primul rind nu am injurat pe nimeni si chiar daca as fi injurat cred ca nu esti tu in masura sa ma tragi la raspundere de ce o fac. Dar tie ti se pare normal cu ce se intimpla in Craiova ? Autoritatile in frunte cu primarul , ar trebui sa se ia masuri din proprie initiativa nu sa astepte plingerile noastre . Apa este vitala pentru existenta unei societati normale cum vrem sa credem ca suntem, dar tu nu faci parte din ea, asa ca te inteleg daca esti de acord ca din taxele enorme pe care le achitam in fiecare luna sa suportam mizeria celor care ne conduc si ne furnizeaza servicii de cea mai proasta calitate. Apropo tu stii cit este metru cub de apa rece care curge pe conductele noastre din blocuri? Nu cred ca stii!
    Gindeste-te ca sunt multi saraci in orasul asta care nu au posibilitatea sa cumpere zilnica apa lpata sau minerala; o familie cu doi copii consuma zilnic aproape 6- 8 litri apa de baut ori 30 zile ori 1 leu asta inseamna peste 200 ron pe luna pentru baut nu ma i pun strictul necesar pentru gatit.
    Asa ca lasa-ma cu teoriile de mai sus , este parerea mea si nu o poti schimba tu. Din ce sunt platiti Primarul si functionarii din jurul lui ? Nu din taxele percepute de la noi? I-am votat ca sa aiba grija de toti cetatenii orasului in mod egal ,iar regiile sunt subordonate din cite stiu primariei.
    EL este de vina aproape de tot ce ai spus mai sus , de gropi de ciini de transport etc.

VIP User alleks's Avatar alleks are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    215
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    4327
    Puncte CF
    60.5
    Usergroups:
    chillax dudez, viorel are 41 de ani. pe vremea lui, venea ceaşcă cu basculanta şi punea asfalt în gropi. este normal. era mai bine pe vremi.

de altfel, un lucru bun de luat în seamă e faptul că unui român ajuns la această vârstă nu ai cum să-i schimbi vreo impresie.
    Last edited by alleks; 04-04-2009 at 19:36.

Spammer chiciuc's Avatar chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    14-12-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    105
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    3793
    Puncte CF
    31.0
    @viorel2005: ti-am insirat la cine sa te plangi. La majoritatea poti sa o faci on-line.
    @Dadi: Pt apa de la robinet platesti la Regia de Apa, care e in subordinea Primariei, Primarie condusa de Primar.
    Oameni putini. Restul populatie.

Maniac liwiu_evo's Avatar liwiu_evo are ceva special... liwiu_evo are ceva special...
    Data de inscriere
    14-04-2007
    Locaţie
    in spatele tau cu farurile stinse
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    300
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Dadi Vezi mesajele
    etc etc etc etc
    politia e de vina ca se circula rau.
    politia e de vina ca se dau amenzi.
    politia e de vina ca se blocheaza traficul cu giboni incopetenti care isi uita mana in claxon.
    politia e de vina ca se depaseste limita de viteza, dar tot ea e de vina ca se amendeaza lucrul asta.
    politia e de vina ca ia spaga.
    politia e de vina ca stau la panda.
    politia e de vina ca te-a bruscat pana sa te bage in duba, dupa ce tu, beat ai amenintat cu un cutit pe toata lumea.
    politia si primarul sunt de vina pentru criza mondiala.

ai sa gasesti multe din frazele mele de mai sus in posturile unor useri de pe forumuri. de ce? e mai usor sa judeci efectul decat cauza.

aici cauzele sunt conductele vechi, neschimbate niciodata, petecite pe unde era necesar, lipsa imbunatatirilor in ceea ce priveste filtrarea apei. si daca nu sunt bani(care se duc in strazi inexistente si tehnologii inutile, vorba parazitilor) de unde?

multa lume se alimenteaza cu apa de la izvarna, cand te duci spre combinat, dupa izvorul rece. dupa 10 dimineata e coada acolo. apa e buna, insa de la un timp, am sesizat un iz de clor in ea, deci solomon, DA, PRIMARUL, si-a bagat coada si acolo.

Citat Mesaj iniţiat de chiciuc Vezi mesajele
    @viorel2005: ti-am insirat la cine sa te plangi. La majoritatea poti sa o faci on-line.
    @Dadi: Pt apa de la robinet platesti la Regia de Apa, care e in subordinea Primariei, Primarie condusa de Primar.
    si regia de apa are un director. chiar si un adjunct, poate mai multi. si secretare si femei de serviciu. au si masini de inteventie.
    Last edited by liwiu_evo; 04-04-2009 at 21:51. Motiv: Automerged Doublepost
    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;

De-al casei Andrey_bbs's Avatar Andrey_bbs reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-03-2007
    Locaţie
    on earth
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    240
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    18
    Puncte CF
    9.0

up

Frate e bun un threat ca asta doar pt comunicare,dar parerea mea este ca vorbim degeaba....putin sesizeaza asta si la instituti precum sanepid,anpc.opc etc etc....deci cam toata discutia ramane intr-un grup de 30 de persoane iar pe primar si pe cei care au desfasurat niste lucrari ii doare "la banana" -ca leafa merge...credeti ca primaru bea apa de la chiuveta?Eu cred ca desi este asa nepasator tot va apuca inca un mandat pt ca putini stiu de ce a facut el niste chesti prin craiova si atunci cand nu vor mai fi "acei bani" si va incepe sa ne caute in buzunare ne vom da seama cat nea furat el pe noi...

Insane ion99's Avatar ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    15-10-2008
    Locaţie
    Romania (RO)
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2926
    Putere Reputatie
    64
    Reputatie
    3893
    Puncte CF
    130.0
    Usergroups:
    mama ce urata e....ce sa mai vorbim de baut apa aceasta sau de spalat cu ea

Member bossinho's Avatar bossinho reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-03-2009
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    8
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    mereu dupa ce se opreste apa ziua urmatoare cand vine nu este curata ...
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 3 1 2 3 UltimaUltima
Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: