primarul e de vina ca e apa murdara.
el e de vina ca avem comunitari in jurul blocului
el e de vina ca ne musca tantarii vara.
el e de vina pt gropile din oras, am auzit ca el le-ar fi facut.
el e de vina ca se ia curentu'
el e de vina ca se fac reparatii la instalatia de apa si ramanem fara apa cu orele.
el e de vina ca avem fantana arteziana in loc sa avem...nush, orice altceva.
el e de vina ca nu joaca universitatea bine.
el e de vina ca exista tigani in craiova. probabil tot el i-a adus si pe-aia.
el e de vina ca merg toti pensionarii moca pe transport in comun. (asta e un lucru rau )
etc etc etc etc
daca ai avea putin mai multa minte, cel care ai inceput threadul, ti-ai da seama ca nu e de competenta primarului sa-ti verifice tie apa la "ghiveta" ca sa vada daca e curata si daca a meritat votul tau. dar daca ai sesizat asta, te poti plange linistit ORGANELOR COMPETENTE, respectiv regia de apa, sanepidu' sau ce puii mei mai sunt...
in schimb tu alegi sa injuri primaru', ca nu stii pe altcineva...

sincer, singura mea mirare legata de postul tau este ca nu ai mentionat si pe basescu in el.

BAsescu nu e vinovat? ca doar sunt din acelasi partid, deci sunt mana in mana...trebuie sa aiba si ala o vina.
dar e bine ca ai gasit o solutie. sa te plangi pe craiovaforum

. Felicitari, ai facut cea mai buna alegere. maine poimaine o sa fie si craiovaforum vinovata ca nu e buna apa la "ghiveta". sau mai bine iti facea un bloc. minim 2 persoane tot ti-l vedeau si sesizau ca nu e apa buna si se plangeau la protectia consumatorului.
Sunt curioasa: ce anume ai facut TU ca sa schimbi lucrul asta? Ai facut plangere? ai trimis pozele la vreun ziar sau la vreo autoritate pentru a face scandal legat de acest lucru? Atunci ce te astepti sa rezolvi cu postul ala jalnic, al doilea, in care ameninti primarul, de parca el ti-a furat si femeia de sub tine...
PS: apa era murdara dinainte de reparatie, eu inca mai am din apa oprita si este rugina pe fundul vaselor. sau, ma rog, nisip. dar eu fierb apa inainte s-o beau sau beau apa plata.
In tarile civilizate, nici nu se concepe sa bei apa de la chiuveta, toti considera apa aceea pt uz casnic si nu ca si apa de baut. iar cei care chiar vor s-o consume isi pun filtre. pana la urma nu poti niciodata sa stii ce anume se mai infiltreaza in apa iar pana si clorul din ea face rau, asa ca...