Care e mai bun si de ce?
Care e mai bun si de ce?
Am jucat si football manager si total club manager... mai misto a fost total club manager...parerea mea...
sunt maestru la total club, mi-a placut. football manager nu am jucat
0747.494.155 | 0766.619.473
sunt de acord si eu am jucat zeci de sezoane dar footlball manager e candidat serios
joc footbal club manager de ceva ani,de cand era numit championship manager....total club manager f putin...Mesaj iniţiat de Phenomenon
parerea mea:footbal club manager
toata lumea stie ca fm si cm sunt cele mai bune managere sportive din toate timpurile.
mult mai realiste decat tcm.
dupa parerea mea ii dau clasa
"Evil men have no songs.How is it that the Russians have songs?" Frederich Nietzsche
Damn weed!
asta cam asa eMesaj iniţiat de Pacha_Man
mie imi place mai mult TCM . mai ales ultima versiune.
am jucat championship manager 2001,4 si 5 iar tcm 2004 si 2005 si totusi zic ca EA ramane de baza,pacat ca nu am vazut football manager 2005,o sa incerc ca in 2006 sa le am pe amandoua sa ma hotarasc care e adevarat mai bun... totusi farmecul tcmului este ca poti juca si meciurile echipei... chiar daca asta nu are legatura cu talentul de manager ci mai degraba de jucator de fifa
[QUOTE=totusi farmecul tcmului este ca poti juca si meciurile echipei... chiar daca asta nu are legatura cu talentul de manager ci mai degraba de jucator de fifa[/QUOTE]
asta e faza....EA a vrut si manager si fifa....jocul dedicat managerului ramane footbal manager...si asta e baza...
Mesaj iniţiat de Phenomenon
fii atent:
cm 5 nu este acelasi lucru cu cm-urile anterioare.
echipa care le facea a plecat la sports interactive, parca, si a facut football manager. aia care au ramas au incercat sa continue seria si au dat drumu la cm 5, care vreau sa spun ca e cea mai mare porcarie care a aparut pana acum. iti recomand fm
"Evil men have no songs.How is it that the Russians have songs?" Frederich Nietzsche
Damn weed!
subscriu:Mesaj iniţiat de Pacha_Man
inainte jocul se numea championship manager...
cei care au creat jocul s-au despartzit si au incercat fiecare pe drumul lor...
cei de la sports interactive au reusit...ceilalti de la eidos au dat-o-n bara
de la cm 5 am trecut la tcm... nu am jucat fm dar vreau sa intreb daca acolo se poate juca cu mai mult de 4 echipe... ca atunci e sigur de mine.La tcm nu am voie decat cu 4 echipe si daca as putea as juca si cu 10 odata.
PS la tcm 2005 am jucat odata cu juve barca bayern si chelsea si 4 natioanale odata pana in 2019
daca ar mege la as lua fm manager 2006 sa joc cu 10 echipe deodata
care e farmecu sa joci cu atatea echipe deodata?Mesaj iniţiat de Phenomenon
io am jucat cu ink 2 prieteni tcm2004 si a fost supe fain. am sa incerc si io football manager ala dak o sa am timp
pai el am impresia ca joaca singur cu atatea echipeMesaj iniţiat de badie
nici sanatos nu e io m-am saturat ale 10 sezoane (crek peste o luna)Mesaj iniţiat de ReDManiac
din 2 motive:1 ma plictisesc sa castig cu aceeasi echipa ch league si campionatu si 2 sunt f multi jucatori buni si nu imi permit sa ii tzin toti la aceeasi echipa... Mie asa imi place sa joc divers chiar daca imi ia de 4 ori timp sa termin un sezon(decat daca as juca cu o echipa).Mesaj iniţiat de ReDManiac
Poate ca o sa zici dar de ce nu pleci de la o echipa la alta si ai diversitate?! nu imi place sa lasa munca inceputa de mine altuia... adica imi trebuie 3 de zile sa vand 49 % din club sa fac bani(la barca am facut 1 mld de euro din asta),jucatori raman foarte buni la fosta echipa,plus ca ii mai las si un stadion de 200000 .... De exemplu in ultimu an la Barcelona aveam 3,5 miliarde de euro bani cash (salariu de 50mil pe care il faceam la alta echipa in 15 ani) plus stadion de 225000(pe care primeam 7 8 mil de euro daca era full la un meci) si jucatori super(in 2019 mai multi pustani inventati mai mici ca mine ca varsta).Cam la fel aveam si la juve ,bayern si chelsea... eu nu as da o echipa ca asta pe una la care trebuie sa o iau de la 0.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: