un nou motor de cautare

Newcomer nicoleta.luciu's Avatar nicoleta.luciu reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    31-03-2007
    Sex
    F
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

un nou motor de cautare

Am aflat si eu de el acum cateva zile ... cautam ceva pe net si aveam nevoie de un ajutor 'personalizat'.

E vorba de www.TVmyworld.com . Am postat o scurta intrebare despre ce ma interesa si, nu tarziu dupa, am primit ajutorul de care avem nevoie direct pe email. Daca vrei sa-ncerci, nu uita sa bifezi sectiunea de codare a adresei de email, ca sa nu fi contactat aiurea de alte persoane. Din cate am vazut, utilizatorii motorului sunt numai vorbitori de Engleza, dar trebuie sa recunosc ca nu m-am uitat pe toate categoriile.

Apropo de categorii, spre deosebire de Google sau Yahoo, site-ul acesta structureaza informatia pe categorii de informatie. De exemplu, link-uri catre site-urile principalelor televiziuni din diferite tari sunt puse in aceeasi categorie in functie de statul de provenienta, ceea ce iti poate usura cautarea.

E l-am utilizat si am fost multumita de el, e o altfel de 'cautare'. Incearca-l si spune-ti parerea despre el!
    ''Iri m-a învăţat să prind peşte.''
    citat Anna Lesko

Fan Stiinta supy's Avatar supy reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    13-02-2008
    Locaţie
    In tramvai!
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    371
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    8
    Puncte CF
    39.0
    Usergroups:
    neinteresant..nu o sa mearga
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Helper gramada86ro's Avatar gramada86ro este deja o vedeta gramada86ro este deja o vedeta gramada86ro este deja o vedeta gramada86ro este deja o vedeta gramada86ro este deja o vedeta gramada86ro este deja o vedeta gramada86ro este deja o vedeta gramada86ro este deja o vedeta gramada86ro este deja o vedeta gramada86ro este deja o vedeta
    Data de inscriere
    07-01-2007
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    652
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    1341
    Puncte CF
    14.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de supy Vezi mesajele
    neinteresant..nu o sa mearga
    Cam de aceeasi parere... Google a ajuns prea sus si e greu de crezut ca il poate ajunge cineva.

Newcomer nicoleta.luciu's Avatar nicoleta.luciu reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    31-03-2007
    Sex
    F
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Probabil aveti dreptate, dar Google sau Yahoo au limitele lor. De exemplu, eu acum cateva luni am achizitionat un laptop, dar inainte de a arunca cu banii am urmarit cateva forumuri sa vad care... ce firma.. ca sa nu mai spun ca am mai pierdut timp sa studiez piata - la nivel de preturi. Mi-a luat mai bine de 2 saptamani ca sa decid ce m-ar avantaja, in conditiile in care aveam nevoie de laptop urgent, aveam un buget limitat si nu cunosteam pe nimeni la care sa apelez sa-mi dea cateva sfaturi. Nu mi-ar fi prins mie bine atunci acest motor de cautare?

Si sa va mai dau un exemplu, s-a intamplat sa fiu nevoita sa fac o pagina web, fara sa am cunostinte in domeniu. Cauta acul in carul cu fan! Pentru cum sa scriu cu bold titlul, cum sa schimb culorile, cum sa distantez paragrafele, etc. a trebuit sa peird cate o jumatete de ora deschizand si inchizand link-urile sugerate de Google. Atunci am avut timp, dar si asa m-a scos din sarite. De... asa e cand nu ai cunoscuti in IT.
    citat Anna Lesko

Scientist un nou motor de cautare SyN's Avatar SyN reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    someweare near you
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    38
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    2
    Puncte CF
    23.0
    Usergroups:
    nu prea e un motor de cautare, nu prea are legatura si nu are rost sa comparam cu google.
    pagina functioneaza mai degraba pe "problem solving" la fel ca si yahoo answers.
    aceste servicii sunt destul de utile insa depind foarte mult de "calitatea" comnunitati de utilizatori. de cele mai multe ori e mai indicat sa intri pe un formum specializat pentru a rezolva unele probleme sau a primi informatii
    But to be fully couched within the comfort of a friend is a mode of existence with severe implications. To please you perfectly, she must understand you perfectly. Thus you cannot defy her expectations or escape her reach. Her benevolence has circumscribed you, and your life’s achievements will not reach beyond the map she has drawn.

Data de inscriere
    31-03-2007
    Sex
    F
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de SyN Vezi mesajele
    aceste servicii sunt destul de utile insa depind foarte mult de "calitatea" comnunitati de utilizatori. de cele mai multe ori e mai indicat sa intri pe un formum specializat pentru a rezolva unele probleme sau a primi informatii
    Intr-adevar, atunci cand nu stii exact de la cine vine raspunsul si nu ai criterii de evaluare a validitatii raspunsului ai tot dreptul sa te indoiesti de informatie. E ca si atunci cand deschizi o pagina web in care se vorbeste despre nu stiu ce mari descoperiri, dar nici o sursa (verificabila) nu este mentionata.

Cu privire la acest minus, cred ca o solutie e sa iti evaluezi mai intai audienta printr-o intrebare despre un subiect care iti e familiar si apoi sa treci efectiv la a cere ajutor, daca esti multumit de raspunsul(rile) initial(e). Sau poate ai noroc sa se semneze sender-ul si poti verifica nivelul de credibilitate.
    citat Anna Lesko

Senior Member Elysium are ceva special... Elysium are ceva special...
    Data de inscriere
    20-06-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    37
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    122
    Puncte CF
    27.0
    bleah, am vazut voma cu interfata mai placuta.

*true story *

Insane ion99's Avatar ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    15-10-2008
    Locaţie
    Romania (RO)
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2926
    Putere Reputatie
    64
    Reputatie
    3893
    Puncte CF
    130.0
    Usergroups:
    nu e asa nice

Banned florinxpp's Avatar florinxpp reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-01-2008
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    719
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    nu e prea grozav dar merge

FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    47
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    153
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7
    numele greu de retinut si pica din start

Member Addy.'s Avatar Addy. reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    11-06-2008
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    71
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    13
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Elysium Vezi mesajele
    bleah, am vazut voma cu interfata mai placuta.
    e genul de site pe care iti vine sa-l inchizi din prima
    mie imi da senzatia ca ar fi plin de bannere prost facute, ce contin reclame

Addicted! p4ty's Avatar p4ty este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti p4ty este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti p4ty este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti p4ty este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti p4ty este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti p4ty este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti p4ty este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti p4ty este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti p4ty este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti p4ty este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti p4ty este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    04-01-2009
    Locaţie
    Craiova, RO
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2211
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    2720
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Addy. Vezi mesajele
    e genul de site pe care iti vine sa-l inchizi din prima
    mie imi da senzatia ca ar fi plin de bannere prost facute, ce contin reclame
    Mai pe scurt e naspa
    Nici nu cred ca poate fi adaugat la categoria de "motoare de cautare"...

Maniac 1.Q.u's Avatar 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    22-11-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2656
    Putere Reputatie
    62
    Reputatie
    808
    Puncte CF
    58.5
    Usergroups:
    nici mie nu mi se pare cine stie ce si nu cred ca va face fata
    editat semnatura - Edited by MOD - Fara reclama in semnatura !

De-al casei pik's Avatar pik reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    19-09-2008
    Locaţie
    Cv9
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    74
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    8.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de gramada86ro Vezi mesajele
    Cam de aceeasi parere... Google a ajuns prea sus si e greu de crezut ca il poate ajunge cineva.
    Mare dreptate ai....Google nu o sa mai fie ajuns vreodata,doar daca falimenteaza,desi nu prea cred

Banned Aufständische reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    30-01-2009
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    156
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Tot Google este cel mai tare...

Newcomer b3bytzu are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    26-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    182
    Putere Reputatie
    82
    Reputatie
    22863
    Puncte CF
    74.0
    Citat Mesaj iniţiat de Aufständische Vezi mesajele
    Tot Google este cel mai tare...

tot google

Scientist un nou motor de cautare SyN's Avatar SyN reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    someweare near you
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    38
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    2
    Puncte CF
    23.0
    Usergroups:
    da, google e cel mai tare..mai ales comparat cu un site care cu totul altceva decat google
    But to be fully couched within the comfort of a friend is a mode of existence with severe implications. To please you perfectly, she must understand you perfectly. Thus you cannot defy her expectations or escape her reach. Her benevolence has circumscribed you, and your life’s achievements will not reach beyond the map she has drawn.

Banned Dealer_Traffic's Avatar Dealer_Traffic este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    09-10-2007
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    612
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    46
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Google nu va putea fi atins niciodata , oricate motoare de cautare ar apare , in plus are si numele greu de retinut , si e prea complicat.FAIL

Data de inscriere
    31-03-2007
    Sex
    F
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

Traiasca limitarea!

Cu atatia clienti devotati cati are, cred si eu ca-si va schimba politica de marketing. De la link-urile cele mai accesate, o sa treaca la asezarea link-urilor in pagina in functie de banii pe care ii ofera fiecare firma.

Chiar ne place unicitatea? Chiar nu am reusit sa ne obisnuim si sa iubim difersitatea democratie? Google, e top in piata de ani de zile, atunci cum sa mai fie performant, cum sa mai incerce sa-si imbunatateasca motorul daca nu are concurenta si oamenii se multumesc doar cu ce li se da.

Incredibil!
    citat Anna Lesko
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: