Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

cumpar teren 20-40 km Craiova, intravilan, ofer 1euro/m2

Newcomer pointiv's Avatar pointiv a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    25-03-2009
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    78
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -6
    Puncte CF
    19.0

Cool cumpar teren 20-40 km Craiova, intravilan, ofer 1euro/m2

Dupa cum spune si titlul, ofer maxim 1 euro/m2, nici un cent mai mult !!!!! pt un teren intravilan la tara, maxim 2000 m2.
    Nu ma grabesc, pot sa astept un an sau chiar doi ....poate o sa il iau chiar si mai ieftin

Terenul imi trebuie pt a-mi face o casuta de week-end sa-mi tolanesc oasele peste 15-20 ani. asa ca trebuie sa fie cu ceva pomi pe el.
    Tineti minte anuntul meu si cautati-ma peste un an cand criza va fi in toi iar preturile nu vor mai fi umflate

Cei care fac bisnita si cei care sunt lacomi, sa se abtina de la comentarii. Preturile de acum sunt anormale si nu ma intereseaza ofertele lor.
    Daca chiar e careva care vrea sa vanda la pretul asta, sa-mi dea replay, dar sa nu se grabeasca ca nu plec nicaieri.

Chiar daca anuntul pare "neserios".........ei bine, este " pe bune". Chiar sunt interesat, dar doar la pretul pe care l-am spus, evident.
    Va multumesc

Arata datele de contact

Newcomer sprinterauto este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    21-09-2008
    Varsta
    54
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    31
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    21
    Puncte CF
    15.0
    2.50/1.25 destul de aproape de craiova
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Oldtimer badpiti's Avatar badpiti este placut de toti badpiti este placut de toti badpiti este placut de toti
    Data de inscriere
    05-10-2007
    Locaţie
    C r a i o v a
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    836
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    233
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:
    http://www.craiovaforum.ro/vanzari-t...ut-348260.html

Cadastrul este facut, 1000MP INTRAVILAN .. 200 milioane urgent !

Data de inscriere
    25-03-2009
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    78
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -6
    Puncte CF
    19.0
    dupa cum spuneam, ofer 1euro/m2.......cautati-ma cand ajungeti pretul acolo.
    Va multumesc

0-day Member eugen_ciupanezu's Avatar eugen_ciupanezu reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    11-03-2009
    Varsta
    16
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    61
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    sal.am io o casa de vanzare cu 3 camere + anexe +teren la 19 km de craiova.pretul este de 10 000 de euro negociabil.dak esti interesat ma gasesti la nr 0764713741

0-day Member facai's Avatar facai nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    01-09-2008
    Varsta
    54
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    84
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -20
    Puncte CF
    0.0

pamint

am eu la ungurenii

Newcomer Baiatul Bun's Avatar Baiatul Bun reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    26-12-2008
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    157
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    1.0
    nu te intereseaza 4200 mp la centura de nord cu 500 de milioane .. ?

telefon : 0751104091
    sau YM : baiatul_bun@ymail.com
    Edited by MOD

Data de inscriere
    25-03-2009
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    78
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -6
    Puncte CF
    19.0
    Citat Mesaj iniţiat de facai Vezi mesajele
    am eu la ungurenii

fain.
    Dar nu merci, n-am nevoie acolo. Ii las pe cei care se grabesc...
    Dupa cum spuneam ....nu ma grabesc

Preturile scad........banii de care dispun nu s-au inmultit intre timp ( din fericire nici nu s-au imputinat ).........
    ...mai asteptam , mai cautam, inca n-am cumparat ( nici nu prea am avut timp sa mai intru pe forum ), dar pretul ramane (deocamdata) 1euro/m2 .........
    Atat pot, atat ofer; oricum vine iarna.......la primavara sper sa vad alte preturi mai "desumflate"....

0-day Member leti este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    03-05-2009
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    343
    Putere Reputatie
    33
    Reputatie
    47
    Puncte CF
    5.0
    Citat Mesaj iniţiat de pointiv Vezi mesajele
    Dupa cum spune si titlul, ofer maxim 1 euro/m2, nici un cent mai mult !!!!! pt un teren intravilan la tara, maxim 2000 m2.
    Nu ma grabesc, pot sa astept un an sau chiar doi ....poate o sa il iau chiar si mai ieftin

Terenul imi trebuie pt a-mi face o casuta de week-end sa-mi tolanesc oasele peste 15-20 ani. asa ca trebuie sa fie cu ceva pomi pe el.
    Tineti minte anuntul meu si cautati-ma peste un an cand criza va fi in toi iar preturile nu vor mai fi umflate

Cei care fac bisnita si cei care sunt lacomi, sa se abtina de la comentarii. Preturile de acum sunt anormale si nu ma intereseaza ofertele lor.
    Daca chiar e careva care vrea sa vanda la pretul asta, sa-mi dea replay, dar sa nu se grabeasca ca nu plec nicaieri.

Chiar daca anuntul pare "neserios".........ei bine, este " pe bune". Chiar sunt interesat, dar doar la pretul pe care l-am spus, evident.
    Va multumesc
    oferta mea;0734965784

Data de inscriere
    25-03-2009
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    78
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -6
    Puncte CF
    19.0
    oferta ta e un nr. de tel?
    Zi-mi comuna, zi-mi cati m2 ai si pune cateva poze cu terenul...si daca ma intereseaza, te sun.

multumesc
    ===
    (sper ca terenul e al tau, nu vreau sa platesc comision la agentii; de verificat la primarie daca este terenul de care spui si daca este pus gaj, ma pot ocupa personal, e mai sigur)

Banned madalin_92's Avatar madalin_92 nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    04-05-2009
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1246
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -40
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:

Exclamation sal-oferta

salut 10.000 mp la 5km de craiova, Zona Podari , pe DNCraiova-Calafat PRET 1EURO/MP (Ultimul pret 400 de mil) 0743182170

Junior all3xxa's Avatar all3xxa este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    24-02-2009
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    35
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    174
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    41
    Puncte CF
    44.0
    Buna! In cazul in care te intereseaza, am eu si casuta gata facuta pentru tine. Uite aici oferta, iar pretul,dupa cum am specificat este negociabil
    http://www.craiovaforum.ro/imobiliar...ga-440515.html
    In life, never stop dreaming for in dreams we never stop living!

Data de inscriere
    25-03-2009
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    78
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -6
    Puncte CF
    19.0
    Citat Mesaj iniţiat de madalin_92 Vezi mesajele
    salut 10.000 mp la 5km de craiova, Zona Podari , pe DNCraiova-Calafat PRET 1EURO/MP (Ultimul pret 400 de mil) 0743182170
    cam mult teren; n-am ce face cu atat.....

Data de inscriere
    25-03-2009
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    78
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -6
    Puncte CF
    19.0
    inca nu ofera nimeni?
    mai astept atunci sa mai scada preturile.....si sa vina cineva cu o oferta rezonabila
    caut inca teren sau teren cu o casa veche (sau demolabila) pe la tara.
    Daca e cu casa batraneasca,locuibila, pot oferi si 15.000ron....depinde de ce mi se ofera...

Newcomer corco22's Avatar corco22 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    18-05-2008
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    54
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    0
    Puncte CF
    19.0
    am eu 10000 mp la carcea langa unitatea militara .......exact 1 euro mp
    tel 0762628316

Banned laur_craiova's Avatar laur_craiova are ceva special... laur_craiova are ceva special...
    Data de inscriere
    06-09-2007
    Locaţie
    CRAIOVA
    Varsta
    48
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    369
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    105
    Puncte CF
    17.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de sprinterauto Vezi mesajele
    2.50/1.25 destul de aproape de craiova
    Mai e valabil anuntul ? Poti da detalii sau lasa un nr. de tel. ?

laur_craiova@yahoo.com

Data de inscriere
    25-03-2009
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    78
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -6
    Puncte CF
    19.0
    Citat Mesaj iniţiat de corco22 Vezi mesajele
    am eu 10000 mp la carcea langa unitatea militara .......exact 1 euro mp
    tel 0762628316
    1. la Carcea nu cred ca pretul asta este pentru intravilan (probabil va ajunge in viitor si intravilanul acolo, insa acum sunt alte preturi), iar cu extravilan n-am ce sa fac.
    2. oricum este prea mult teren pt ce-mi trebuie mie, iar sa cumpar sa vand jumatate, nu, multumesc. Sunt destui agenti imobiliari pe piata
    .........dar din pacate pt ei, nu prea mai sunt cumparatori, ci doar vanzatori.

multumesc oricum,
    astept si alte oferte

Banned laur_craiova's Avatar laur_craiova are ceva special... laur_craiova are ceva special...
    Data de inscriere
    06-09-2007
    Locaţie
    CRAIOVA
    Varsta
    48
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    369
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    105
    Puncte CF
    17.5
    Usergroups:

Salutare, prietene !

Eu deja am gasit teren si am cumparat. Vezi mai multe detalii la link-ul de mai jos:

http://www.craiovaforum.ro/imobiliar...-227486-2.html

Daca te intereseaza zona, tipul mai are de vanzare 3 locuri de casa (unul dintre ele are si o casa darapanata pe el). Locurile de casa sunt in sat, intre alte case. La nici 100 de m este o padure foarte mare (aerul e foarte curat si este o liniste ...). Ulita este pe un deal, nu in vreo zona inundabila. Ca si utilitati ar fi curentul electric (care trece pe ulita si ai deschidere la ulita cca. 25 m2). Locurile au cate aproximativ 1700 m2. Pretul este de 100.000.000 lei vechi (aproximativ 2500 de euro). Au proiecte depuse pentru retea de apa potabila, canalizare si statie de epurare a apelor (Mischiul se afla in zona Metropolitana a Craiovei). Probabil ca in cativa ani se vor face si aceste proiecte (eu unul nu ma grabesc). Anul acesta au castigat inca un proiect pentru impadurirea a inca 58 Ha de padure chiar in zona aceasta. Ulita are cca. 100 de m de case si pe stanga si pe dreapta. De la fostul peco Consul din Rocada (sensul giratoriu cand cobori de la Liceul Energetic in Rocada) sunt aproximativ 18 km pana la acest loc. La mine, teren drept e cca 700- 800 m2, restul este in panta si vreau sa pun, cu timpul, vie si o livada de pomi fructiferi. Daca te intereseaza, cauta-ma si te pun in legatura cu tipul (sau, daca ai masina, dam o fuga pana acolo sa vezi locurile).

Gamer juve_doom's Avatar juve_doom este placut de toti juve_doom este placut de toti juve_doom este placut de toti
    Data de inscriere
    16-05-2006
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    41
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1021
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    291
    Puncte CF
    17.5
    Usergroups:
    e mare diferenta intre 7500 mp si 1700 mp .... daca as gasi 7500 mp as lua si eu 100%.

Daca poti sa ma pui in legatura, sau sa vb e ok.

ms

Data de inscriere
    06-09-2007
    Locaţie
    CRAIOVA
    Varsta
    48
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    369
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    105
    Puncte CF
    17.5
    Usergroups:

Salut!

Citat Mesaj iniţiat de juve_doom Vezi mesajele
    e mare diferenta intre 7500 mp si 1700 mp .... daca as gasi 7500 mp as lua si eu 100%.

Daca poti sa ma pui in legatura, sau sa vb e ok.

ms

Stiu ca este mare diferenta intre cele 2 suprafete, dar pana nu le vezi nu-ti poti face o parere. De exemplu, curtea ce are si o casa darapanata are 80 % din teren plan (aproximativ 1200 m2) si stalpul de curent la poarta. La cel de 7500 m2 are doar 700-800 pe teren drept si restul este pe o panta destul de accentuata si necesita si sa trag stalp de curent de la casa de vis a vis sau de la cea de langa (ceea ce inseamna alte cateva zeci de milioane de lei vechi cheltuiala). Oricum, eu nu am teren de vanzare si niciun interes sa-i vand astuia terenul. Dar pointv mi-a vandut si el niste ponturi candva si m-a rugat sa-l anunt daca gasesc ceva convenabil, care sa se incadreze in ceea ce cauta el. Iar "chilipiruri" gasesti daca iei la picior satele unde ai vrea teren si discuti direct cu oamenii (fara intermediari), dai anunt in ziare si pe acest forum, intrebi in stanga si dreapta, asa cum am facut si eu. Daca stai comod in casa asteptand ca altcineva sa faca astea pentru tine ... s-ar putea sa gasesti ceva, dar la alte preturi. Multa bafta !
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima
Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: