Weekend in Bulgaria...

Junior Truth Hurts reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    10-02-2009
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    5
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

Weekend in Bulgaria...

Mi s-a pus pata sa fac un week-end in Bulgaria. Ies pe la Calafat, ajung in Vidin. Si mai departe? Imi da cienva idei? Nu ma intereseaza shoppingul. Cazare si mancare, daca stiti pe unde. Si de ce sa ma feresc pe acolo, prin Bulgaria (politie rau intentionata, hoti, etc.). Am cautat cu search, dar nu am gasit decat topicuri de shopping, si nu shoppingul este tinta mea principala, ma duc sa schimb peisajul si sa ma relaxez.
    PS De Vratza (sau cum s-o scrie), stie cineva ceva?

Rocker Thrud's Avatar Thrud este o comoara de om Thrud este o comoara de om Thrud este o comoara de om Thrud este o comoara de om
    Data de inscriere
    06-09-2008
    Locaţie
    Aridon
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    85
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    397
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Varna/ Kavarna. Da iesi si tu pe Vama Veche. 5 euro masa o masa completa, cazare cu 10 euro etc. Conditii
    Edited by MOD - fara reclama in semnatura!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Senior Member PhARELL's Avatar PhARELL reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    04-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    412
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    8.5
    Usergroups:
    ideea e ca nu ai ce vedea pe la vidin, plovdiv am inteles ca e un oras frumos ( google it si vezi cum ajungi) si mai poti sa treci pe la mangalia sa o iei spre statiunile de la malul marii. in rest sa iei rovignieta si sa te rogi sa nu te opreasca politia.
    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!

Banned kox_kox reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    29-12-2008
    Locaţie
    Romania Recomandare afacerist:(52)
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    75
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de ;PhARELL 2548336
    ideea e ca nu ai ce vedea pe la vidin, plovdiv am inteles ca e un oras frumos ( google it si vezi cum ajungi) si mai poti sa treci pe la mangalia sa o iei spre statiunile de la malul marii. in rest sa iei rovignieta si sa te rogi sa nu te opreasca politia.
    Sfatul meu nu te duce in Bulgaria cu masina personala,ca s-ar putea sa "uiti" unde ai parcat
    Cum a zis si PhARELL sa iti iei rovinieta si daca te opreste politia trebuie sa le dai o "atentie",mai bine le dai decat sa nu le dai
    Last edited by kox_kox; 20-04-2009 at 14:22.

Rocker Thrud's Avatar Thrud este o comoara de om Thrud este o comoara de om Thrud este o comoara de om Thrud este o comoara de om
    Data de inscriere
    06-09-2008
    Locaţie
    Aridon
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    85
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    397
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    CLAR! Deci nu pleca frate, daca ai, fireste, cu vreo masina chiar si bunicica, ca-si schimba proprietarul. Ia Dacia/Oltcitul lu' tataie. Vezi, avantaje si dezavantaje in Bulgaria...
    Also, vei fi oprit chiar si fara motiv de "politisti". Sa ai intotdeauna 5 euro schimbati la tine ca sa le dai. Ca daca faci pe nebunu', risti sa te uiti de pe jos, batut, la masina ta cum demareaza.
    Edited by MOD - fara reclama in semnatura!

Junior Truth Hurts reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    10-02-2009
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    5
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Pe bune, scuzati-mi ignoranta, dar mi se pare utopic ce mi-ati scris. Am auzit din povesti cele spuse aici, "i s-a intamplat unui prieten", dar eram sigur ca sunt povesti din trecut, prin ultimele povestiri care au inceput cu "cand am fost eu in Bulgaria" nimeni nu mi s-a plans de probleme. Suntem totusi in 2009, Bulgaria e o tara europeana, de acum. Si se zice ca in Romanica se fura cel mai mult. Asadar, 2 intrebari:
    1. Sunteti 100% sigur ca este asa de periculos? Ca ma vor opri politistii din orice, ca imi confisca masina, ca mi se fura, ca sunt batut daca am masina cat de cat (io nu sunt un dulap de 2 pe 2 sa inspir teama, la o adica poate as putea trece neobservat, delicat si firav cum sunt)?
    2. Cum nu are sens sa merg 500 de km ca sa trec prin Vama Veche, prefer Calafatul. Voi aproape ca m-ati convins ca Bulgaria este super-periculoasa. Deci las masina in port (poate dau si un ban la un nenea portarul pe acolo sa pot sa o las la loc sigur), trec pe jos cu bacul. Ce fac de acolo? E greu sa te descurci cu orientarea, cu literele chirilice? Cu trenurile? Cu cazarile?

Member paul marius's Avatar paul marius reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    24-02-2009
    Locaţie
    craiova
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    80
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    2
    Puncte CF
    13.0
    pai la vidin ce sa faci? nu prea ai ce sa vezi .eu am fost in sofia-mi a placut .dar nu stiu daca chiar se merita sa vizitezi bulgaria,dar daca tot vrei poti vizita si bulgaria ,turcia ,grecia ,serbia cu oferta balkan flexi pass .sper sa profit si eu de oferta anu asta ,dar in turcia imi trebuie pasaport si nu am

Oldtimer laur 20's Avatar laur 20 este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    09-12-2007
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    378
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    43
    Puncte CF
    7.5
    eu am fost de 2 ori si te asigur ca nu trebuie sa-ti nici un fel de probleme din cauza sigurantei.e o tara frumoasa ,daca stii sa vezi partea buna a lucrurilor, si oamenii de acolo sunt f prietenosi,cand auzeam ca am venit in calitate de turist nu le venea sa creada si toti incercau sa ma ajute,si cei in varsta(cu care vb mai mult in spaniola ,femeile cred k stiau de la telenov.),si cu cei tineri -unii au mers cu mn 2-3 km pt a ma duce intr-un anumit punct .

Data de inscriere
    09-12-2007
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    378
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    43
    Puncte CF
    7.5
    cum adica nu ma crezi?)) ok ...eu ti-am zis parerea mea. poti sa descoperi singur asta.eu chiar mi-am facut multi pr in bg(in sofia) nu stiu daca sunt la fel de prietenosi in toata bg.am mai obs ca cei din sofia se imbraca f bine,iar fetele sunt foarte frumoase.atentie in mijloacele de transport in comun ca vin contrlorii mult mai des ca la noi. mi-au placut si tramvaiele la ei...,si statiile de metrou.ia-ti un balkan flexipass si vizitezi toata bg dar si grecia sau turcia

Newcomer soniq reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    16-12-2006
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    64
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    10.0
    scuzati-mi ignoranta...ce e ala un balkan flexipass?

Data de inscriere
    09-12-2007
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    378
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    43
    Puncte CF
    7.5
    http://www.cfrcalatori.ro/imagini/fi...XIPASS2009.pdf
    balkan flexipass e un bilet pt caltoria cu trenu cu care poti calatori in grecia,turcia,bulgaria,serbia etc cu preturi de la 50 de euro.poti merge cu trenu 5 zile ,pe care le poti folosi oricand ,deci nu trebuie sa fie consecutive ,timp de o luna in tarile mentionate in oferta .mai multe detalii potii citi pe link

Member paul marius's Avatar paul marius reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    24-02-2009
    Locaţie
    craiova
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    80
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    2
    Puncte CF
    13.0
    ideea cu wekend in bg e buna..dar depinde de ce vrei sa faci ...mai intai trebuie sa stii ce poti vizita...apoi cu ce vei merge si cat de mult vrei sa vizitezi ,numai o anumita zona sau mai mult ceea ce merita vazut in toata bg.pt cei care nu au viztat niciodata o tara straina aceasta idee e f buna.art fi un inceput bun ...

Afacerist HARNEAL69 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti HARNEAL69 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti HARNEAL69 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti HARNEAL69 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti HARNEAL69 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti HARNEAL69 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti HARNEAL69 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti HARNEAL69 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti HARNEAL69 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti HARNEAL69 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti HARNEAL69 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    07-09-2007
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2966
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    2820
    Puncte CF
    1.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Truth Hurts Vezi mesajele
    Mi s-a pus pata sa fac un week-end in Bulgaria. Ies pe la Calafat, ajung in Vidin. Si mai departe? Imi da cienva idei? Nu ma intereseaza shoppingul. Cazare si mancare, daca stiti pe unde. Si de ce sa ma feresc pe acolo, prin Bulgaria (politie rau intentionata, hoti, etc.). Am cautat cu search, dar nu am gasit decat topicuri de shopping, si nu shoppingul este tinta mea principala, ma duc sa schimb peisajul si sa ma relaxez.
    PS De Vratza (sau cum s-o scrie), stie cineva ceva?
    vrata da, e o statiune cum ar fi la noi poiana brasov ai ce vizita ,la vidin insa nu ai ce face ,daca tot vrei sa pleci dute la vrata urmeaza statiuni una langa alta
    Date de contact:

Id messenger: harneala69

Nr telefon: 0767 391 521
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: