Pana in CORFU cu masina - rog info :)

Fotograf Cornholio's Avatar Cornholio este o raza de lumina in ochii tuturor Cornholio este o raza de lumina in ochii tuturor Cornholio este o raza de lumina in ochii tuturor Cornholio este o raza de lumina in ochii tuturor Cornholio este o raza de lumina in ochii tuturor Cornholio este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    08-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1868
    Putere Reputatie
    45
    Reputatie
    523
    Puncte CF
    28.5
    Usergroups:

Pana in CORFU cu masina - rog info :)

Vreau sa iau un bilet printr-o agentie la vara sa ma duc la Corfu cu masina personala. Vreau sa stiu niste detalii daca e cineva care a mai facut treaba asta.

Ma intereseaza care sunt programele de ferryboat atat cel de la bulgari cat si cel de pe Grecia continentala in Corfu ca sa stiu daca am timp sa ajung de la primul ferry de la bulgari la ultimul de seara de la greci. Pot sa conduc dintr-o bucata pana acolo ( aproximativ 900 km ) ? Adica sa nu trebuiasca sa dorm o noapte pe drum pe undeva. Cum e cu drumul prin Bulgaria, ceva aventuri in ultima vreme ?

Saru-mana.
    mdea...

FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    47
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    154
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7
    am fost eu anul trecut

o sa iti fac traseul si o sa ti-l scriu aici
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Insane Mondeo este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Mondeo este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Mondeo este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Mondeo este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Mondeo este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Mondeo este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Mondeo este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Mondeo este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Mondeo este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Mondeo este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Mondeo este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1970
    Putere Reputatie
    82
    Reputatie
    4244
    Puncte CF
    0.0

FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    47
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    154
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7
    plecat la 5 dimineata din bucuresti'

Am trecut la bulgari pe la Giurgiu

Am platit podul de flori 10 euro traversarea un pod de mai ca pici de pe el

am traversat bulgaria, atentie mare la radare mobile, cel mai bine e sa gasesti pe un bulgar care stie joaca si te tii dupa el, cand merge el tare mergi si tu si tot asa

Mergi pe centura Sofiei, sper ca au terminat cu reparatia, noi am prins aglomeratie si am stat 2-3 ore la coada

mergi spre greece, nu o iei pe macedonia sau mai stiu eu pe unde, din bulgaria intri direct in grecia pe la KULATA

mergi spre Tsaloniki dupa care te orientezi spre igoumenitsa

De aici o sa iei feribotul

Noi am ajuns la 12:00 noaptea, dupa care la 2.30 am am luat feribotul

61 de euro 4 persoane si o masina

31 de euro parca masina si 30 de euro 4 oameni ceva de genu nu mai stiu exact

O sa caut pliantele si o sa iti spun programul la feriboturi din igoumenitsa

ete aici feriboturile

http://www.bellavistahotel.gr/ro/cor...goumenitsa.htm
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: