STICK Memorie SanDisk 8 GB

Coder Shadows's Avatar Shadows este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Shadows este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Shadows este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Shadows este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Shadows este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Shadows este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Shadows este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Shadows este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Shadows este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Shadows este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti Shadows este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    17-07-2006
    Locaţie
    /etc/httpd/conf/httpd.conf
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    463
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    2021
    Puncte CF
    9.0
    Usergroups:

STICK Memorie SanDisk 8 GB

Salut am un stick de 8GB SanDisk Cruzer Micro ....

Am tot cautat pe google si pe toate site-urile de specialitate insa nu am gasit nimic complet !

As vrea sa imi protejez stick-ul cu parola ! Am gasit pana acum ceva gen Encrypt And Mount (BestCrypt v8.0) , Nu prea ma intereseaza asta pentru ca daca vreau sa il decriptez si sa ii dau Mount nu pot decat daca am acest program instalat ! Stiti cumva merge sa il decriptez si fara acest program ! Stiti cumva pot gasi un program care sa mi-l protejeze cu parola fara complicatii ?

Member clf reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    24-02-2006
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    49
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    5
    Puncte CF
    30.0

nu cred ca exista asa ceva

singura sansa a ta este sa il formatezi ntfs si sa criptezi tot ce copiezi pe el. Dar o sa poti sa folosesti fisierele doar de pe calcu tau sau de pe orice alt calc cu xp dupa ce iti instalezi certificatul de criptare copiat de pe calcu tau.
    E complicat ce vrei tu sa faci.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: