Concert Puya la Craiova

Mintrubber MagicUser's Avatar MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    28-12-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    877
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    3836
    Puncte CF
    94.5
    Usergroups:

Concert Puya la Craiova

Data: 25 Aprilie 2009
    Loc: Craiova , Club Gin-Gin

Puya va sustine un concert la Craiova, in Club Gin-Gin, pe data de 25 aprilie 2009, incepand cu ora 22.00.

Spectacolul face parte din cadrul turneului `Undeva-n Balkani`, turneu ce promoveaza albumul `Romanisme`.
    When I was young I thought money and power will make me happy. I was right. Bill Gates.
    ...
    De cate ori apare un tip inteligent il poti recunoaste prin aceea ca toti tampitii se aliaza impotriva lui. J. Swift

FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    47
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    154
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7
    ne vedem deseara la gin gin

PS: sa o cante si C.I.A.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Mintrubber MagicUser's Avatar MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    28-12-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    877
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    3836
    Puncte CF
    94.5
    Usergroups:
    Da, ne vedem
    Cu siguranţă va fi ceva frumos
    When I was young I thought money and power will make me happy. I was right. Bill Gates.
    ...
    De cate ori apare un tip inteligent il poti recunoaste prin aceea ca toti tampitii se aliaza impotriva lui. J. Swift

Banned RaSe's Avatar RaSe reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    18-08-2007
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    387
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Intrare?

Oldtimer badpiti's Avatar badpiti este placut de toti badpiti este placut de toti badpiti este placut de toti
    Data de inscriere
    05-10-2007
    Locaţie
    C r a i o v a
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    836
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    233
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:
    a filmat careva ?

Data de inscriere
    28-12-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    877
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    3836
    Puncte CF
    94.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de dj Alecs'x Vezi mesajele
    a filmat careva ?
    Eu am fost, dar nu am filmat!
    ...

FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    47
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    154
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7
    putina lume
    daca nu l-a mediatizat cum trebuie

Oldtimer badpiti's Avatar badpiti este placut de toti badpiti este placut de toti badpiti este placut de toti
    Data de inscriere
    05-10-2007
    Locaţie
    C r a i o v a
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    836
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    233
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de FREAKTUNING Vezi mesajele
    putina lume
    daca nu l-a mediatizat cum trebuie
    daca nu v-a platit voua reclama, puteati face un gest din simpatie si afisa un mic benner.. totusi a cantat puya, nu CIA (ragusheala obosita) .

si totusi filmulet are cerava ?

Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    47
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    154
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7
    daca nu v-a platit voua reclama, puteati face un gest din simpatie si afisa un mic benner.. totusi a cantat puya, nu CIA (ragusheala obosita) .

si totusi filmulet are cerava ?
    pai cine a zis ca sa ne plateasca

cert e ca nici eu nu am stiut de concert, abia sambata am aflat de pe un afis

asa ca daca joi seara tu te duci la buc sa iei afisele pentru concert, apai atunci ce pretentii ai sa stie lumea cand e spectacolul

Data de inscriere
    05-10-2007
    Locaţie
    C r a i o v a
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    836
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    233
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de FREAKTUNING Vezi mesajele
    pai cine a zis ca sa ne plateasca

cert e ca nici eu nu am stiut de concert, abia sambata am aflat de pe un afis

asa ca daca joi seara tu te duci la buc sa iei afisele pentru concert, apai atunci ce pretentii ai sa stie lumea cand e spectacolul
    cam asa e, eu luni am vazut un afis in curtea liceului aici pe forum s-a postat abia in ziua concertului.. si cica ''CONCERT DE PROMOVARE" ..cred ca mai bine zis CONCERT IN SECRET. pacat, stiu cel putin 30 de persoane de la mine din liceu care voiau sa se duca, pana au fost dezamagiti cand au vazut pe afis mai bine ca .. concertul avusese loc cu 2 zile in urma (sambata)

Maniac liwiu_evo's Avatar liwiu_evo are ceva special... liwiu_evo are ceva special...
    Data de inscriere
    14-04-2007
    Locaţie
    in spatele tau cu farurile stinse
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    300
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:
    cam asa e, eu luni am vazut un afis in curtea liceului aici pe forum s-a postat abia in ziua concertului.. si cica ''CONCERT DE PROMOVARE" ..cred ca mai bine zis CONCERT IN SECRET. pacat, stiu cel putin 30 de persoane de la mine din liceu care voiau sa se duca, pana au fost dezamagiti cand au vazut pe afis mai bine ca .. concertul avusese loc cu 2 zile in urma (sambata)
    pai si cine e de vina? nu cumva organizatorii ca nu l-au promovat cum trebuie? si CIA nu e raguseala obosita. pacat ca tu ai in player la telefon "undeva in balcani" langa beaturile lu salam.
    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;

Senior Member Youtube's Avatar Youtube reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    28-01-2009
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    356
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    25.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de liwiu_evo Vezi mesajele
    pai si cine e de vina? nu cumva organizatorii ca nu l-au promovat cum trebuie? si CIA nu e raguseala obosita. pacat ca tu ai in player la telefon "undeva in balcani" langa beaturile lu salam.
    asa e
    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari; Deasemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel; Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: