am pierdut husa pt camera video

Senior Member ME.Beast este o comoara de om ME.Beast este o comoara de om ME.Beast este o comoara de om ME.Beast este o comoara de om
    Data de inscriere
    10-11-2008
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    108
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    321
    Puncte CF
    3.5
    Usergroups:

am pierdut husa pt camera video

data - 02 mai in jurul orelor 6:00
    am pierdut-o intr-un autobuz RAT "24" cand am coborat din acesta.
    husa este neagra, se poate pune la curea, si pe ea este inscriptionat " TRAVELER " - firma camerei.
    locatia unde am coborat - statia de la Multimobila / I.M.L - in Lapus!

va rog mult, daca a vazut cineva aceasta husa, sau a gasit-o..as dorii sa-mi fie inapoiata..nu cred ca va face o husa pt camera video .
    nu de alta, dar este a tatalui meu.

//edit : scuze AlexSUN, uitasem.
    .
    Last edited by ME.Beast; 06-05-2009 at 15:36.

OnLooker AlexSUN's Avatar AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie AlexSUN s-a internat la Poiana Mare, prea multa reputatie
    Data de inscriere
    30-10-2005
    Locaţie
    In the future
    Varsta
    52
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    396
    Putere Reputatie
    144
    Reputatie
    27902
    Puncte CF
    121.0
    Usergroups:
    conform Reguilor de Postare de la această secţiune ai obligaţia să adaugi date de contact, în caz contrar thread-ul va fi şters.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: