Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

radare fixe oprite

Member lOve's Avatar lOve va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    23-07-2008
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    422
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    64
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:

radare fixe oprite

astazi s-a anuntat oficial ca 140 radare fixe din toata tara vor fi oprite si chiar desfintate deoarece acestea nu rescpecta normele legale iar cei amendati vor fi liberi sa conteste amenzile primite.se pare ca acestea au fost instalate ilegal,iar pe fir urmeaza sa intre si DNA-ul

Senior Member meGABYte's Avatar meGABYte este o comoara de om meGABYte este o comoara de om meGABYte este o comoara de om meGABYte este o comoara de om meGABYte este o comoara de om
    Data de inscriere
    04-10-2005
    Locaţie
    Banie
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    869
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    457
    Puncte CF
    36.0
    Ar fi prea tare,chiar asteptam sa vina o amenda...

<<===>>
    Incearca nu sa fii un succes,ci sa fii o valoare !
    Spuneti NU uciderii limbii romane !
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Mintrubber buna_seara!'s Avatar buna_seara! nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    19-11-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    592
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -32
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Chiar ar trebui salutata ideea. Asta era decat o afacere a unor primari , sateni, asociati cu unele firme. Banii incasati pe amenzi se imparteau intre primarie si firma care detinea aparatul radar. Pai unde s-a mai auzit asa ceva , decat in Romania?!

Sa le scoata , ca si pe mine cred ca m-au luat cateva. Am facut acum 2 saptamani un drum pana la Bacau si am intalnit cel putin 10(daca nu ma insel), uneori cate 2-3 in acelasi sat(comuna etc). Oricum nu am mers cu mult peste limita , 55-65. Sa vad eu pe cineva care merge pana la Bacau(500km), pe drumurile din Romania, si are chef sa mearga km intregi(zeci) in sate uitate de lume , noaptea , cu 50 la ora.

Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    in eter
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    616
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    12249
    Puncte CF
    19.0
    Noaptea e buba- ar fi trebuit oprite pe timp de noapte in rest ziua cred ca sunt totusi necesare ca prea sunt unii bolnavi de viteza .

Troll sharpe's Avatar sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta sharpe este deja o vedeta
    Data de inscriere
    29-09-2005
    Locaţie
    Aici
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    180
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    1075
    Puncte CF
    36.0
    Usergroups:
    Ti-ai dori uneori sa fi canibal, nu atat din placerea
    de a-l devora pe cutare sau cutare, cat din aceea de
    a-l vomita.

http://www.nucarpatica.org/

Trance Addicted! Reaver's Avatar Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor Reaver este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    29-09-2005
    Locaţie
    Far, far away!
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    226
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    598
    Puncte CF
    41.0
    Usergroups:
    Problema se mai pune si in felul urmator:

Daca se decide ca au fost amplasate ilegal, automat si amenzile date (cu tot cu puncte penalizare) au fost acordate ilegal. Deci, banii si punctele penalizare ar trebui restituiti.

Newcomer b3bytzu are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    26-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    182
    Putere Reputatie
    82
    Reputatie
    22863
    Puncte CF
    74.0
    cred ca acest subiect se poate discuta aici

Banned coffegirl's Avatar coffegirl reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    26-10-2008
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    38
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de meGABYte Vezi mesajele
    la fel si eu !

Newcomer Strong_smooke's Avatar Strong_smooke reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    21-09-2007
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    28
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Le-au oprit????Alea pe la Severin ar trebui oprite ca,cand ma duceam pe la Herculane mergeam numai cu 50 ca nu stiam pe unde sunt,pana le-am invatat.Dar in ultimu timp dadeam numaru jos de pe spate si mergeam fara griji si daca ma lua politia ii ziceam ca mi-a cazutCea mai buna varianta

Maniac hiena's Avatar hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    15-12-2005
    Locaţie
    Disclosing location would violate the covenants of the Witness Protection Program
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1213
    Putere Reputatie
    56
    Reputatie
    4103
    Puncte CF
    12.5
    Am fost eu marti noaptea la Herculane si toate camerele erau perfect functionabile
    Cu deosebita consideratie / Best regards / Cordialement / Cordiali saluti / Mit freundlichen Grüßen

Maniac 1.Q.u's Avatar 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor 1.Q.u este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    22-11-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2656
    Putere Reputatie
    62
    Reputatie
    808
    Puncte CF
    58.5
    Usergroups:
    mi se pare corect, numai afaceri murdare sunt in tara asta...
    editat semnatura - Edited by MOD - Fara reclama in semnatura !

Banned Aufständische reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    30-01-2009
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    156
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Citat Mesaj iniţiat de Reaver Vezi mesajele
    Problema se mai pune si in felul urmator:

Daca se decide ca au fost amplasate ilegal, automat si amenzile date (cu tot cu puncte penalizare) au fost acordate ilegal. Deci, banii si punctele penalizare ar trebui restituiti.
    Unde ai vazut tu asa ceva in Romania? M-as mira sa se intample una ca asta.

De-al casei mertzanu_pmc's Avatar mertzanu_pmc este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    02-11-2007
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    744
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    33
    Puncte CF
    49.5
    Usergroups:

Ar fi prea bine, dar nu e:(

Citat Mesaj iniţiat de meGABYte Vezi mesajele
    Am citit, si scrie clar in ordonanta:
    Radarele sunt amplasate ilegal, trebuie desfintate.
    DAR, amenzile date in decursul functionarii lor, sunt perfect valabile, si vor fi duse la finalizare, durerea mea este: am fost de Paste la Orsova, pe data de 21,(cred ca am luat sigur cateva, unu pe la Tamna...) iar in lege spune ca desfintarea va avea loc, si implicit anularea amenzilor dupa data de 24 aprilie...daca mai asteptam cateva zile... ..pacat.
    Concluzie: Toate amenzile date inainte de 24 .04.09, sunt perfect valabile.
    Nu muriti de grija altora!

Newcomer REM's Avatar REM reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    25-02-2009
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    60
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    domnilor agenti
    CURSE AUTO GERMANIA-ROMANIA

Senior Member meGABYte's Avatar meGABYte este o comoara de om meGABYte este o comoara de om meGABYte este o comoara de om meGABYte este o comoara de om meGABYte este o comoara de om
    Data de inscriere
    04-10-2005
    Locaţie
    Banie
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    869
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    457
    Puncte CF
    36.0
    Citat Mesaj iniţiat de mertzanu_pmc Vezi mesajele
    Am citit, si scrie clar in ordonanta:
    Radarele sunt amplasate ilegal, trebuie desfintate.
    DAR, amenzile date in decursul functionarii lor, sunt perfect valabile, si vor fi duse la finalizare, durerea mea este: am fost de Paste la Orsova, pe data de 21,(cred ca am luat sigur cateva, unu pe la Tamna...) iar in lege spune ca desfintarea va avea loc, si implicit anularea amenzilor dupa data de 24 aprilie...daca mai asteptam cateva zile... ..pacat.
    Concluzie: Toate amenzile date inainte de 24 .04.09, sunt perfect valabile.
    Sunt 2 in Tamna,pe alea le-am evitat. Dar stiu 100% ca am dat in ala in Argintesti parca ii zice. Poate or mai fi fost si altele in care am dat,dar de unu sunt sigur. De la Filiasi pana la Tamna am numarat 7( Nici nu stiu numarul lor exact,oricum ENORM de multe pentru o portiune asa mica de drum dar deh...) Si e clar,am fost inainte de 24 .
    Deci inca o astept....

<<===>>
    Incearca nu sa fii un succes,ci sa fii o valoare !
    Spuneti NU uciderii limbii romane !

Senior Member tizma's Avatar tizma este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tizma este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tizma este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tizma este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tizma este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tizma este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tizma este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tizma este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tizma este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tizma este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tizma este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    12-11-2005
    Locaţie
    cum dai coltu', pe dreapta
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    879
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    2793
    Puncte CF
    5.5
    ce bucurie pe capul meu , ca am dat de 1mai in 2 pe craiova-valcea-sibiu dus intors
    Fericirea e ceva ce nu se atinge niciodata... dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
    In viata regreti numai riscurile pe care nu ti le-ai asumat.

Insane ion99's Avatar ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    15-10-2008
    Locaţie
    Romania (RO)
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2926
    Putere Reputatie
    64
    Reputatie
    3893
    Puncte CF
    130.0
    Usergroups:
    wow ce tare ca si asa aveam de platit amenzi pentru viteza cu multe 0000 ...sper ca nu e o gluma

Senior Member tizma's Avatar tizma este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tizma este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tizma este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tizma este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tizma este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tizma este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tizma este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tizma este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tizma este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tizma este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tizma este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    12-11-2005
    Locaţie
    cum dai coltu', pe dreapta
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    879
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    2793
    Puncte CF
    5.5
    Citat Mesaj iniţiat de 11KPO Vezi mesajele
    wow ce tare ca si asa aveam de platit amenzi pentru viteza cu multe 0000 ...sper ca nu e o gluma
    te bucuri degeaba ,daca sunt dinainte de 24.04.2009 tot le platesti
    Fericirea e ceva ce nu se atinge niciodata... dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
    In viata regreti numai riscurile pe care nu ti le-ai asumat.

Member anime_less's Avatar anime_less va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    15-02-2008
    Locaţie
    Neverland..
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    35
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    50
    Puncte CF
    20.0
    functioneaza sau nu eu am f ieri pe craiova severin si mi-a bipait detectorul la toate
    "Love is me..love is you..."

De-al casei Andrey_bbs's Avatar Andrey_bbs reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-03-2007
    Locaţie
    on earth
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    240
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    18
    Puncte CF
    9.0

Le desfiinteaza!

Sunt amplasate ilegal deoarece acestea ar trebui sa te avertizeze inainte de a te sanctiona...radarele fixe trebuie puse pt limitarea vitezei nu pt sanctionarea soferului(unde vor sa ajunga romanii)...Din cate stiu in alte tari acestea nu "TE IA"din prima,ci la a 2-a sau a 3-a abatere...dar cand ai depasit limita de viteza a 2-a oara,respectiv a 3-a iti vine acasa o amenda de te doare buzunaru!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima
Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: