Opriti retrogradarea clubului UNIVERSITATEA CRAIOVA!!

Newcomer Strong_smooke's Avatar Strong_smooke reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    21-09-2007
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    28
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

Opriti retrogradarea clubului UNIVERSITATEA CRAIOVA!!

Trancer recoverm's Avatar recoverm va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    04-11-2006
    Locaţie
    NeverLand
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    4
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    61
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    cine sa o opreasca?noi ? nu putem noi...sa o opreasca aia care au bani...deshi nu prea vad solutzie...oricum eu cred ca e magarie doar sa il faca pe mititelul sa mai dea bani si la stat...eu cred ca ishi va achita ceva din suma pe care o are datorie si vor lasa universitatea in pace...sau ii vor da alt termen...
    antes de criticarme , intenta superarme..
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Moderator v1peritza's Avatar v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. v1peritza este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    29-03-2007
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    169
    Putere Reputatie
    46
    Reputatie
    5291
    Puncte CF
    40.5
    Usergroups:
    hmm.. mi se pare mai mult o tactica de phising...
    adica ce acte sa depuna in 2009?? pana acum nu a depus aceleasi acte? sau, trebuie depuse acte in fiecare an???
    eu nu stiu, nu ma pricep la fotbal, dar mi se pare o minciuna fff mare. Si nici nu cred ca pot retrograda o echipa numai ca face patronu nu stiu ce afirmatii despre mitica si sandu, sau mai stiu eu cine de la liga. pentru cuvinte calomnioase exista o alta cale, se numeste proces, si poate fi solutionat cu o amenda, nu cu retrogradarea echipei..
    hai sa fim seriosi!

Banned Che Guevara's Avatar Che Guevara reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

Angry

Eu am semnat acea petitie. Nu stiu cat ajuta dar e bine sa se stie ca Universitatea Craiova nu este echipa ploii. Toti suporterii ar trebui sa participe.

FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    47
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    154
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7
    Citat Mesaj iniţiat de Che Guevara Vezi mesajele
    Eu am semnat acea petitie. Nu stiu cat ajuta dar e bine sa se stie ca Universitatea Craiova nu este echipa ploii. Toti suporterii ar trebui sa participe.

Senior Member marians65's Avatar marians65 are ceva special... marians65 are ceva special...
    Data de inscriere
    13-12-2006
    Locaţie
    aici
    Varsta
    60
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    40
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    101
    Puncte CF
    41.0
    """"hmm.. mi se pare mai mult o tactica de phising...""""

mai mult ca sigur !!!!!
    umor oltenesc
    Horoscopul lunii:
    Dragoste : astrele iti surad...
    Sanatate: astrele iti surad si mai tare....
    Bani: astrele se tavalesc deja pe jos de ras.....

Member dorian1's Avatar dorian1 este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    06-01-2007
    Locaţie
    iote-mă
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    110
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    40
    Puncte CF
    0.0
    Trebuie semnata petitie de toti microbistii din tara impotriva mafiotilor mircea sandu,dragomir etc. Pina nu dispar aceste specimene fotbalul de la noi va ramine o mare mafie si mizerie.Vezi ce s-a intimplat Timisoarei cu cele 6 puncte...daca si alti suporteri la acel moment ar fi fost revoltati impotriva federatiei poate vorbeam acum altfel...Asa insa doar suporterii unei anumite echipe din provincie atunci cind patetste ceva protesteaza citeva zile si gata se dezumfla scandalul si nu se intimpla nimic.

Mintrubber MagicUser's Avatar MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    28-12-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    877
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    3836
    Puncte CF
    94.5
    Usergroups:
    Problema se rezolvă cu , în niciun caz cu semnături pe petiţii.
    When I was young I thought money and power will make me happy. I was right. Bill Gates.
    ...
    De cate ori apare un tip inteligent il poti recunoaste prin aceea ca toti tampitii se aliaza impotriva lui. J. Swift

Designer Genesis's Avatar Genesis reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    18-08-2008
    Locaţie
    Bals, Romania
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    2
    Puncte CF
    19.0
    Usergroups:
    daca ati fi putin atenti ati vedea ca totul se invarte in jurul lui Dinamo. Pun pariu ca timisoara primeste punctele decat daca nu pune probleme la titlu.
    There is no such thing as destiny, there are only different choices
    Top 10
    The Way I 3D
    PS: Am invitatii Lockerz pt doritori...PM me

Fan Stiinta Azrael's Avatar Azrael are ceva special... Azrael are ceva special...
    Data de inscriere
    25-08-2006
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    36
    Putere Reputatie
    42
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    42.0
    Usergroups:
    Pentru cei care nu sunt in tema: Craiova risca sa fie retrogradata din cauza unor presupuse datorii ale clubului.Mititelu,inainte sa depuna dosaru de licentiere,a trecut toate activele clubului pe alta firma,ceea ce este momentan legal,datoria ramanand pe firma veche.Nesimtirea e ca atunci cand a depus dosarul(pana in 15 martie) era in regula,acum brusc numai e ok.

singura solutie e sa iesim in strada ca timisorenii si sa bombardam cu e-mail-uri uefa si fifa.

Avem un singur ţel mereu,
    Si-l vom-plini deşi e greu.
    Olteni vom fi la nesfârşit.
    Este iubire,e un mit
    Să spui atunci când ai murit
    Cu Ştiinta pân-la infinit.

Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de MagicUser Vezi mesajele
    Problema se rezolvă cu , în niciun caz cu semnături pe petiţii.
    Nu. Nu este o problema de bani. Este o problema de interpretare a legii. Si sunt unii care o interpreteaza asa cum le convine celor care le dau spaga. Legea nu trebuie aplicata subiectiv. Trebuie respectat conform spiritului sau.

De-al casei pik's Avatar pik reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    19-09-2008
    Locaţie
    Cv9
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    74
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    8.0
    Usergroups:
    Mai este un Thread despre petitia asta,dar nu se rezolva absolut nimic cu asa ceva,trebuie sa iesim in strada,nu pe internet

Oldtimer soqarit's Avatar soqarit este un nesuferit
    Data de inscriere
    26-05-2007
    Locaţie
    西安 / 陕西
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    4
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -85
    Puncte CF
    40.0
    retrogradati-i, retrogradati-i, sau chiar mai bine, eutanasiati-i!
    arta este o piramidă inutilă construită în mijlocul deşertului. la baza ei se pişă şacalii iar semidocţii încearcă să se caţere în vîrf.
    defechez pe al vostru bun gust.

Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    235