http://www.220.ro/CrwlJfKfwV/Duel-Cu-Un-Camion
ps: rog a fi mutat daca nu am postat unde trebuie
http://www.220.ro/CrwlJfKfwV/Duel-Cu-Un-Camion
ps: rog a fi mutat daca nu am postat unde trebuie
Poti invata o pisica sa faca orice vrea ea
prea tare!
sa stiti ca unii soferi de tir chiar sunt SOFERI, si avand in vedere ca au cabina sus, deci vad mai departe, si mai bine, unii din ei chiar iti arata cand poti sa depasesti.
Acum, in cazul asta, nu pot sa-mi dau seama daca e binevoitor sau "are chef de joaca", dar la cum trec masinile pe sensul celalalt, cred ca se incadreaza la prima categorie.
in fata aluia era un convoi de tiruri, el are numar de rep moldova sau de rusia... cine stie ce erau in tirurile alea de asta pazea ariergarda
![]()
niciodata n'a fost sa nu fie cumva
In trecerea grabita prin lume catre veci/ fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci!
asta e mai dobitoc decat tarzan![]()
Poare ar fi meritat totusi batut. Poate ca incerca sa ii protejeze pe cei din spatele dar , din cate am vazut...ii proteja cu riscul de a-i scoate de pe sosea.
Din cate vad , ambele camioane ii blocheaza pe cei care incearca depasirea. Un pistol sa le traga in cauciucuri era bun.
p.s. Unde se intampla faza asta?
Last edited by buna_seara!; 08-05-2009 at 19:25.
era linie continua si convoi de tiruri, daca unu se baga in depasire si facea accident dupa cum era de circulat se bloc sigur drumu multe ore....stia omu ce stia ..
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
Sa-l fi prins aia cu masinile sa-i traga o mama de bataie ... se invata el minte sa se mai "joace" asa pe strada cu TIR-ul.
Bestial) ... King of the road is not overrated.
Da-si merita o mama de bataie![]()
"The weather outside is hostile with a slight chance of fog of war."
trebuia urmarit si cand oprea batut sa nu mai stie de el
Oamenii vin dar,
Mai si tuica.
poiana mare ,sandilau om rau de tot
Date de contact:
Id messenger: harneala69
Nr telefon: 0767 391 521
e nebun..
doamnece lume
![]()
Unde dracu vedeti voi ma ca ii protejeaza?Omu` face parte din categoria lu` tarzan...plictiseala isi spune cuvantu` si in cazu` lu Mowgli asta !Voi asa ii protejati pe ceilalti participanti la trafic? eventual te dai in dreapta cat de mult..ciupi un pic frana(desi nu e recomandat),asta e pur si simplu` retardat! ii protejeaza
Oh My God
Absolut superba melodia ! Mie-mi place foarte, foarte mult aceasta melodie,vad ca si vecinilor mei,care nu sunt egoisti,au chemat si politia sa o asculte...
Da...protectie pe naiba![]()
chiar sper ca e o gluma ce spui tu....
daca nu: si daca se facea accident ce treaba avea el?!e cumva inger pazitor?la cati nebuni sunt in circulatie ar insemna sa fac eu accident inaintea lor doar ca sa-i feresc pe ei de un posibil accident
vrea sa depaseasca....merg mai pe dreapta si-l las sa se duca pe linie continua,in curba,e problema lui pana la urma
daca o sa spui ca e posibil sa ma loveasca si pe mine in cazul in care are loc un accident....atunci ar trebui sa stau acasa sau sa merg pe jos in nici un caz sa fac ce face soferul de camion
În lumina palidă a acestor lumînări
Nu cu vin imbată-mă,ci cu sărutări
sofer profesionist? poate retardat profesionist.
Astia merita sa isi primeasca carnetu de conducere fix in cur.
Cu ce ii proteja ?Ii scotea pur si simplu de pe carosabil, daca asa trebuie sa se comporte un sofer profesionist imi doresc sa nu ajung niciodata profesionist.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: