LIGA 1 - ETAPA 31
Vineri 15 mai, ora 18:00, transmis în direct de
LIGA 1 - ETAPA 31
Vineri 15 mai, ora 18:00, transmis în direct de
meci greu, care la prima impresie pare deja castigat
dar s-a vazut ca in meciurile cu echipele mici nu prea reusim mari lucruri, nu ne motivam
sa speram ca ne revenim si vineri o sa facem un joc frumos si un scor calumea sa luam fata stelei
HAI CRAIOVA
Publica anunturi simplu si rapid anunturi.craiovaforum.ro
www.facebook.com/craiovaforum
www.facebook.com/groups/craiovaforum.ro
Eu gatesc?! TU? www.blogdemancare.ro
Ne place sportul si cam atat
meci destul de greu dar o să câştigăm![]()
batem pe steluta (2-0)![]()
Gresii si pusai 2...
...
Este un meci destul de complicat,peste care eu cred ca nu vom trece asa usor,un 2-0 ar fii perfect.
Ne vedem la stadion![]()
God must be a Rottweiler
2 dogs, 1 breed, 1 single love: THE ROTTWEILER
legam victoria cu nr 3
![]()
1 . Ii batem![]()
![]()
unu bun, unu slab... deci urmeaza un meci bun![]()
FORZA STIINTA
Castigam lejer 3-0 sau 4-0 !!
Ne vdm pe stadion !
![]()
victorie!
Avem un singur ţel mereu,
Si-l vom-plini deşi e greu.
Olteni vom fi la nesfârşit.
Este iubire,e un mit
Să spui atunci când ai murit
Cu Ştiinta pân-la infinit.
Greu, dar o sa batem.
Si steaua a batut foarte greu la Buzau, si rapid......... sa batem si noi. daca vrem sa mergem in europa tre sa ne intereseze mai intai de toate, punctele. daca vrem sa facem si ceva in europa......tre sa jucam mai bine decat o facem de la meciu` cu Dinamo incoace.
Mi-ar placea sa ajungem Eudopa Leage dar as fi dezamagit sa facem si noi ce au facut celelalte echipe romanesti in UEFA anul asta
batem cu gol sau goluri in repriza a doua![]()
![]()
O Viatza De Lupta Un Singur Ideal : "U" Craiova
1 solist. batem cu 2-0![]()
momentan am ramas pe un loc de cupa europeana![]()
referitor la eventuala evolutie in Europa League, cred ca e mai bine sa participe Craiova, decat o alta echipa... chiar si cu e evolutie modesta ! Cel putin mai capatam un pic de experienta si in competitia asta, apoi sezonul urmator trebuie sa ne luptam pt unul din priemele 3 locuri in liga 1 ... si cine stie? poate si o evolutie mai buna in cupele europene
![]()
meci destul de greu dar un 1-0![]()
Teoretic ar trebuii sa fie un meci usor , dar practic este un meci greu , Buzaul a inceput sa joace , am vazut ultimele 2 meciuri ... destul de bunicele.
Dar totusi nu cred ca o sa ne puna probleme... Craiova nu cedeaza puncte acasa. NU cu ultima clasata.
Trebuie sa ne indeplinim obiectivul si meciul asta este unu dintre cele mai importante cu toate ca este Buzaul .
Avem nevoie de un moral foarte bun pentru urmatoarele meciuri in buCUResti ... si nu numai de moral si de noi suporterii o sa aiba nevoie.
Trebuie sa inteleaga lumea sa vina la stadion in meciul cu Buzau ... cat si in deplasarile de la buCUResti.
Hai baietii !!!
Timiditatea-un defect al oamenilor mari tupeul-defectul oamenilor mici.
Toata lumea se plange ca nu are memorie,dar nimeni nu se vaita ca nu are logica.
Munca in echipa presupune in primul rand sa-ti pierzi jumatate din timp explicandu-le celorlalti de ce nu au dreptate.
La pauza 1-0 scor final 3-1.
Y! shiroyoo
Cosmote: 0767307515
Batem greu cu 4-0!
Trebuie sa facem scor cu Buzaul, golaverajul poate fi esential in clasamentul final.
stay away.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: