unde?
i make juice happen.
prima varianta pe una din pistele de la aeroport iar a doua varianta este construirea unei piste de la zero langa aerodromul din craiova...Balta Verde...
"Singuratatea este cea mai profunda realitate a naturii umane. Omul este singura fiinta care stie ca e singur." Octavio Paz
si in curand cat inseamna?
Some of us need to be close to death to feel alive!
se asteapta aprobarea pt pista....
Daca se reuseste inchirierea celei de lla aeroport foarte putin...practic de asta depinde, insa daca nu se reuseste o sa dureze ceva mai mult pana se amenajeaza o pista de la zero.
Eu sunt optimist cu aeroport-ul![]()
"Singuratatea este cea mai profunda realitate a naturii umane. Omul este singura fiinta care stie ca e singur." Octavio Paz
se mai aude ceva?![]()
Some of us need to be close to death to feel alive!
din pacate treburile legate de pista merg mult mai greu decat ne asteptam...![]()
Probabil ca, in cazul construirii unei piste de la zero...preturile o sa fie mai mari, dar amenajarea mai frumoasa. Eu sper sa ii dati drumul cat mai repede, ca si eu as alerga un cart. E pacat sa facem asta numai la mare , unde oricum cart-urile sunt jafuri.
p.s. Cart-uri noi, viteza limitata la cat?!Detalii de genul asta, de ordin tehnic , se pot da?
Mersi!
e vreun club de kart in Craiova..? as dorii sa ma inscriu si sa invatz tot despre karturi si pilotaj
Cu deosebita consideratie / Best regards / Cordialement / Cordiali saluti / Mit freundlichen Grüßen
Nu se mai aude nimic??
probleme cu pista...treci de unu se gaseste altu...rezolvi o problema apare alta...asta e craiovacand nu ai spaga de dat
sper sa rezolvam luna asta...
nu stiu sunt putin dezamagit![]()
si totusi...am auzit ca in zona liceului de sport sau fostul liceu de sport (lia) ar fi existat candva o pista de karting...are cineva idee?
poate o reamenajem.
Pierderile te vor ajuta sa pretuiesti ceea ce ai; gustul infrangerii face victoria atat de dulce
eu stiam o fosta pista de carting pe undeva pe la podul lui electro, dar era micuta si bagata practic intr-un garaj. era acum 10 ani cred acum nu stiu ce o fi acolo. daca o mai fi ceva
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: