scrieti aici filmele romanesti care v au placut de a lungul timpului sau mai noi , nu conteaza romanesti sa fie,si ce anume v a placut la ele.
personal unul din filmele mele romanesti preferate este Nemuritorii
scrieti aici filmele romanesti care v au placut de a lungul timpului sau mai noi , nu conteaza romanesti sa fie,si ce anume v a placut la ele.
personal unul din filmele mele romanesti preferate este Nemuritorii
Vodafone - 0721 793 792
Cosmote - 0765 490 345
http://monstersgame.computergames.ro...&vid=327001718
REVENGE IS A DISH BEST SERVED COLD!
Cel mai tare film romanesc pe care l-am vazut a fost "Liceenii". O adevarata capodopera pentru un film romanesc din '87! Mi-au mai placut si istoricele lui Sergiu Nicolaescu precum "Dacii", "Coroana de foc" sau "Mircea". Cele care ies acum sunt mai mult jeguri, mai ales sitcom'urile ca "Fete cu lipici" sau chiar "La bloc".
I'm not so good with the advice... Can I interest you in a sarcastic comment?
am vazut ion si padurea spanzuratilor....true!!!![]()
I`m GAGA!
SWANS"Love will save all you people
But it will never save me "
im not a slave to a god that doesnt exist and im not a slave to a world that doesnt give a shit
Furia cel mai tare film romanesc parerea mea...
Baietzi buni.. serial mishto![]()
Moartea Domnului Lazarescu e chiar super tare.. pot sa zic k filmul e o realitate cruda..
and others...
Mihai Viteazu. scula de film
iar ca serial.. ma uitam cand eram mic la Toate panzele sus. era scula
Nea Marin miliardaru ... nu se mai naste film ca asta , si nu cred ca o sa se mai nasca
Si mai vreau sa pun in acest thread un extraordinar regizor roman : Sergiu Nicolaiescu
este un om de o imaginatie mare ...
Last edited by Dealer; 03-11-2005 at 00:06.
DA, Nea Marin miliardaru!Mesaj iniţiat de Dealer
Cum de am uitat de el?!
Intr-adevar, un film de nota 10!
I'm not so good with the advice... Can I interest you in a sarcastic comment?
ah..chiar...toate panzele sus...cu moldoveanu???? ....intr`adevar...nea marin miliardaru`...si mihai viteazul am vazut cand eram mai mica...cu clasa la cinema....
![]()
![]()
I`m GAGA!
SWANS"Love will save all you people
But it will never save me "
im not a slave to a god that doesnt exist and im not a slave to a world that doesnt give a shit
toate filmele mentionate de voi sunt extraordinare,cat despre serialele care se produc acum si care au fost aduse in discute mai sus sunt cu totul de acord , niste porcarii prin definitie!
film romanesc de exceptie dupa mine: Filantropica filmul ala mi a placut de la un cap la altul , o idee si o realizare extraordinara!
Vodafone - 0721 793 792
Cosmote - 0765 490 345
nu am vazut prea multe filme romanesti, insa din cele vazute mi-a placut Asfalt Tango...
Asfalt Tango bun film "nu mai spune si tu merde cand in romana avem un cuvant asa de expresiv si de frumos *****"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vodafone - 0721 793 792
Cosmote - 0765 490 345
sau faza cand asculta ala reclama la radio![]()
'Asta-seara dansam in familie' mortal filmu............
E intotdeauna uşor să te supui, dacă visezi să comanzi. Sartre
filme vechi ce mi-au placut au fost "liceenii" si "nea marin miliardar"...tre' sa recunosc ca de cativa ani incoace productiile romanesti,in ceea ce priveste lung-metrajele,sunt foarte bune,unele chiar exceptionale...am ras enorm la "filantropica",o comedie reusita...mi-au placut "marfa si banii","furia",filme destul de dragutze...singurul film care m-a dezamagit a fost "milionari de week-end"...in afara de cateva faze amuzante,in rest a fost o porcarie...azi-noapte am vazut "moartea domnului lazarescu"...un film incredibil,o adevarata satira la adresa societatii noastre de kkt...sergiu nicolaescu nu ma atrage cu nimic,nici ca regizor,nici ca actor,nici ca baiat de mingi,ca nimic...
Pace,unitate,respect,mila,iubire...
TRUE..... nu degeaba ai 85 de ani......Mesaj iniţiat de young_noble
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
Mihai Viteazul , Toate filmele de razboi cu Sergiu Nicolaescu sunt de nota 10 si acele filme de actiune cand e el comisar cu inca unu nu mai tin minte numele !
Mesaj iniţiat de LaserLock
probabil te referi la filmele cu comisarul Moldovan "Un comisar acuza","Cu mainile curate" si mai sunt cateva!
Vodafone - 0721 793 792
Cosmote - 0765 490 345
sunt un pic cinefil, dar nu stiu foarte multe despre cultura cinematografica a romaniei, mi-a placut supravietuitorul si liceenii
Nea Marin Miliardar
Liceenii
Filantropica si seria Liceenii!!
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: