Pagina 1 din 3 1 2 3 UltimaUltima

Cei care trimit amenintari impreuna cu reputatia negativa

Vezi rezultatele sondajului: Credeti in amenintari pe net?

Votanţi
104. Nu poţi vota in acest sondaj
  • Da. Deja tremur de frica.

25 24.04%
  • Nu. Sunt multi dezaxati pe net.

65 62.50%
  • Mai bine tac si citesc

14 13.46%
    Banned Che Guevara's Avatar Che Guevara reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

Cei care trimit amenintari impreuna cu reputatia negativa

Ti fac io pi tini
    Julius Constantinescu

O categorie de cetăţeni extrem de simpatici o reprezintă tipii care, în caz că te cerţi cu ei, îţi promit că te aranjează ei, că ti fac ei pi tini, că eşti un om terminat. Nu-şi găsesc liniştea pînă cînd nu te ameninţă cu suprimarea fizică, cu extincţia, cu anihilarea totală; cînd or să termine cu tine, o să ajungi precum Cartagina arsă din temelii şi arată cu plugul de învingători.
    Prima ameninţare o reprezintă cea cu bătaia – tipii ăştia nu-ţi promit niciodată ceva de genul: “Bă fraiere, lasă-mă puţin să mă gîndesc şi-ţi dau un argument deductiv valid de te-aduni de pe jos”. De altfel, sînt convins că şi Mike Tyson a fost ameninţat pe stradă în numeroase rînduri cu bătaia şi că o groază de gali i-au promis lui Cezar că-i rup picioarele dacă-l mai prind vreodată prin Galia.
    O altă ameninţare comună este aceea că află el cine eşti şi că te dă afară de la serviciu. Dacă lucrezi la o firmă oarecare, pune mîna pe telefon, îl sună pe patron şi-i spune să te dea afară; dacă, de pildă, eşti agent CIA şi tocmai ai prins 20 de terorişti, îl sună pe directorul CIA şi-i spune că degeaba ai prins 20 de terorişti, că tot un prost eşti, trebuie neapărat să te dea afară.
    Cu cît tipul e mai tare, cu atît pericolul e mai mare: pe lîngă faptul că te lasă fără slujba pe care o ai, o să aibă grijă să nu te mai angajeze nimeni; te dă afară de la serviciu, din Bucureşti, din Europa. Mîna lui lungă te va urmări pretutindeni şi n-o să te simţi în siguranţă nici mîcar în jungla amazoniană. De altfel, se pare că foarte mulţi tipi care au slujbe modeste în orăşele gen Huşi sau Năsăud sînt, de fapt, oameni daţi afară din Bucureşti şi intraţi într-un program de protecţie a martorilor.
    Deşi te pasc deja bătaia şi şomajul, calvarul tău e abia la început. Vei afla cît de periculos e să ieşi din casă, că nu e bine să mergi pe jos, dar nici cu maşina, că n-o să mai carnet mult timp, că o să te părăsească nevasta şi că, în general, lumea o să se ferească de tine ca de un ciumat. N-o să-ţi mai curgă apa caldă niciodată, iar vara, cînd o să te duci la mare, o să aibă el grijă să plouă (asta, în cazul puţin probabil că te mai primeşte vreun hotel).
    N-ai cum să scapi de el nici pe lumea cealaltă: în caz că dai ortu’ popii, îl sună pe Dumnezeu să-i spună să nu te primească în Rai, că eşti un idiot. De altfel, se pare că nici măcar Iisus n-a reuşit să intre în Rai, după ce mai mulţi locuitori ai Iudeii l-au prevenit pe Dumnezeu că e un şarlatan care se dă drept fii-su.
    http://www.dailycotcodac.ro/2009/05/ti-fac-io-pi-tini/

Mintrubber buna_seara!'s Avatar buna_seara! nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    19-11-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    592
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -32
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Las' că le trece lor!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Senior Member Poaca's Avatar Poaca are ceva special... Poaca are ceva special...
    Data de inscriere
    01-03-2006
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1738
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    130
    Puncte CF
    47.5
    Usergroups:
    Parca nu stiti ca pe internet toata lumea e tare .Toti zic te bat,sunt nepotu lu nush cine S.a,dar cand colo sunt multi lesinatzi.

Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    in eter
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    616
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    12249
    Puncte CF
    19.0
    Astia cu amenintarile sunt copii frustrati care daca cumva te intalnesti cu ei fata in fata sunt deja ****** pe ei , da din spatele sticlei asteia sunt ffff multi tari in gura. Eu kiar mi as dori sa ma provoace si am si luat de buna o asemenea amenintare astfel incat m am prezentat intr un loc stabilit cu omu ' si bineanteles nu m a onorat cu prezenta . E adevarat asta se intampla prin 2005 cand am intrat eu pe hub ul Craiovei si nu stiam cum sta treaba cu copilasii , cert e ca dupa vreo cateva zile il vad pe individ dandu si intalnire cu tovarasii la Velodrom ca sa se plimbe cu rolele, deci..............
    Last edited by Moderator; 28-05-2009 at 15:36. Motiv: atenţie la limbajul folosit!

Insane ion99's Avatar ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    15-10-2008
    Locaţie
    Romania (RO)
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2926
    Putere Reputatie
    64
    Reputatie
    3893
    Puncte CF
    130.0
    Usergroups:
    Mai bine tac si citesc, de la o amenintare se poate ajunge oricand la lucruri mai rele .....

Racer vlad_ionut's Avatar vlad_ionut este placut de toti vlad_ionut este placut de toti vlad_ionut este placut de toti
    Data de inscriere
    08-09-2007
    Locaţie
    backstreet
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1104
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    211
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Da. Deja tremur de frica

Some of us need to be close to death to feel alive!

Addicted! Dim's Avatar Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta
    Data de inscriere
    15-05-2008
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    37
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    1081
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:
    De curand m-a amenitat una ca imi va suge toata energia!
    I-am adresat un indemn aprobator format din doua silabe continand forma de imperativ a verbului aflat in propozitia anterioara la viitor si un pronume oarecare!
    --
    Χριστός σε αγαπάει

Moderator rogedan's Avatar rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    09-01-2007
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    3838
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    13019
    Puncte CF
    611.0
    Usergroups:
    Cainii latra , ursul trece.........

Banned reptyle5's Avatar reptyle5 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati reptyle5 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati reptyle5 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati reptyle5 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati reptyle5 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati reptyle5 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati reptyle5 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati reptyle5 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati reptyle5 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati reptyle5 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati reptyle5 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    21-04-2007
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    7266
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    4185
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    mai bine tac si citesc,e amuzant sa ii vezi cum se enerveaza ca nu ii bagi in seama

Banned No_Sp33D_LimiT's Avatar No_Sp33D_LimiT reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    17-08-2008
    Locaţie
    inzape"zit" :)) pe undeva :-??
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    113
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

Thumbs up

Nu. Sunt multi dezaxati pe net.

e amuzant sa ii vezi cum se agita
    si nici nu stiu ce sa mai spuna...

Member bossinho's Avatar bossinho reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-03-2009
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    8
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    antimanelistii

Fan Stiinta chick20 este placut de toti chick20 este placut de toti chick20 este placut de toti
    Data de inscriere
    15-12-2007
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    293
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    257
    Puncte CF
    10.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de E250 Vezi mesajele
    I-am adresat un indemn aprobator format din doua silabe continand forma de imperativ a verbului aflat in propozitia anterioara la viitor si un pronume oarecare!
    Tare asta
    ONT: Multi distrusi care nu au ce cauta pe net...
    nimic

Banned subZero's Avatar subZero are ceva special... subZero are ceva special...
    Data de inscriere
    09-12-2006
    Locaţie
    acasa in cv9 :))
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1099
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    146
    Puncte CF
    19.0
    Usergroups:
    pe mine ma urmareste o masina neagra ...............

Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de subZero Vezi mesajele
    pe mine ma urmareste o masina neagra ...............
    Macar in vis ai liniste.

Mintrubber buna_seara!'s Avatar buna_seara! nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    19-11-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    592
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -32
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Stii ca poate da "report" la ce i-ai spus tu si primesti ban pt ca ai jignit?!Asta daca chiar i-ai spus asa, pentru ca in mod normal nu stii cine iti da reputatie, deci de unde stiai tu cui sa spui?)Zi-ne si noua, de unde?

Addicted! Dim's Avatar Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta
    Data de inscriere
    15-05-2008
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    37
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    1081
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:
    I-am spus-o cu voce tare in intimitatea dormitorului meu... fara ca ea sa fie de fata...
    --
    Χριστός σε αγαπάει

Oldtimer CatDeluxe's Avatar CatDeluxe este deja o vedeta CatDeluxe este deja o vedeta CatDeluxe este deja o vedeta CatDeluxe este deja o vedeta CatDeluxe este deja o vedeta CatDeluxe este deja o vedeta CatDeluxe este deja o vedeta CatDeluxe este deja o vedeta
    Data de inscriere
    27-08-2008
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    33
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    254
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    1049
    Puncte CF
    39.0
    Usergroups:
    Asta cu amenintarile, dupa parerea mea, e o chestiune care nu si-are rostul. In primul rand, de unde ar stii amenintatorul cine sunt eu de fapt si unde sa ma gaseasca pentru a-si pune in practica potentialele amenintari?! Nu am primit pana acum si nu imi doresc sa primesc dar, oricum chestiile astea m-ar lasa rece.

Data de inscriere
    19-11-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    592
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -32
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    I-am spus-o cu voce tare in intimitatea dormitorului meu... fara ca ea sa fie de fata...
    AAAA...inteleg acum. Da, uneori injuraturile spuse in vant, cand esti singur, te ajuta sa te descarci.
    Daca primiti amenintzari eu zic sa dati "report". In mod normal ar trebui sa fie cineva acolo care sa isi faca treaba si sa sanctioneze.

Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Sper ca au citit acest post si penibilii care trimit mesaje de genul: "Mori", "Sa vezi ce te bat" etc etc.

Daca ai ceva de spus vino cu argumente. Nu ameninta ca fraierul ca nu te baga nimeni in seama.

Banned alin092's Avatar alin092 este un nume cunoscut tuturor alin092 este un nume cunoscut tuturor alin092 este un nume cunoscut tuturor alin092 este un nume cunoscut tuturor alin092 este un nume cunoscut tuturor alin092 este un nume cunoscut tuturor alin092 este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    12-01-2009
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    902
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    803
    Puncte CF
    29.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de reptyle5 Vezi mesajele
    mai bine tac si citesc,e amuzant sa ii vezi cum se enerveaza ca nu ii bagi in seama
    viata lor e Forumul..
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 3 1 2 3 UltimaUltima
Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: