Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

am o intrebare!!!

0-day Member alexz87z's Avatar alexz87z reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    01-04-2009
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    66
    Putere Reputatie
    33
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

am o intrebare!!!

am gasit jante pt masina pe 17 dar au o problema! una din ele e sudata! cam cat de grava e problema?nu e mare sudura dar totusi..va rog cei care aveti idee despre asa ceva sa imi spuneti si mie! mersi frumos!

Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    in eter
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    616
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    12249
    Puncte CF
    19.0
    Am fost la piata si am cumparat oua sparte cam asa sta treaba , totusi se poate sa te tina o vesnicie , depinde de noroc , totusi de ce nu cauti tu unele fara probleme? Oare pretul mai mic nu e din motivul pe care l ai spus tu?
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Banned Cristy.'s Avatar Cristy. reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    17-05-2009
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    18
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Orice sudura va crapa daca e supusa la "stres" intens ... deci nu are rost ... poate nu va ceda la prima groapa ... va ceda la a doua ... mai bine lipseste'te

Member amore_gaby's Avatar amore_gaby a avut ceva conflicte in trecut
    Data de inscriere
    02-10-2007
    Locaţie
    craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    629
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -9
    Puncte CF
    15.0
    Usergroups:
    sunt de aceeasi parere....si eu am patit asta,am cumparat jante pe 17 pt masina,una din ele sudata,am mai sudat o eu apoi de 2 ori si a 3 oara le am schimbat...deci mai bine te lipsesti ca ajungi mai scump....

Data de inscriere
    01-04-2009
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    66
    Putere Reputatie
    33
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    mersi frumos, nu e vb de bani, eu am jante de aliaj dar nu le mai pot folosi pt k nu mai intra dupa ce am schimbat placutele de frana, oricum schimbul e moca si nu pierd nimic! am o retinere doar pt siguranta!mersi frumos de sfaturi!va salut numai bine!

Senior Member dummy's Avatar dummy este deja o vedeta dummy este deja o vedeta dummy este deja o vedeta dummy este deja o vedeta dummy este deja o vedeta dummy este deja o vedeta dummy este deja o vedeta dummy este deja o vedeta dummy este deja o vedeta
    Data de inscriere
    08-08-2006
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    363
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    1166
    Puncte CF
    29.0
    ”eu am jante de aliaj dar nu le mai pot folosi pt k nu mai intra dupa ce am schimbat placutele de frana”

....e imposibil tehnic , practic si teoretic !

simplicity is the ultimate sophistication

Senior Member PhARELL's Avatar PhARELL reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    04-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    412
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    8.5
    Usergroups:
    poate a schimbat discul de frana cu placute cu tot
    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!

Senior Member dummy's Avatar dummy este deja o vedeta dummy este deja o vedeta dummy este deja o vedeta dummy este deja o vedeta dummy este deja o vedeta dummy este deja o vedeta dummy este deja o vedeta dummy este deja o vedeta dummy este deja o vedeta
    Data de inscriere
    08-08-2006
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    363
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    1166
    Puncte CF
    29.0
    doar daca schimba si etrierii ...exista posibilitatea sa nu mai intre janta !

Data de inscriere
    01-04-2009
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    66
    Putere Reputatie
    33
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    alo expertul in masini!dummy sa te interesesi tu mai bine.. adica ma contrazici la ceva ce am patit?sau nu inteleg eu bine?da am schimbat placutele pe fata la masina si s-au largit etrierii; ce e asa greu de inteles?si domnule mecanic nu pt asta am deschis threadul sa iti dai tu cu parerea de mare mecanic!

Member CristycRs's Avatar CristycRs are ceva special... CristycRs are ceva special...
    Data de inscriere
    12-11-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    408
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    157
    Puncte CF
    3.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de alexz87z Vezi mesajele
    alo expertul in masini!dummy sa te interesesi tu mai bine.. adica ma contrazici la ceva ce am patit?sau nu inteleg eu bine?da am schimbat placutele pe fata la masina si s-au largit etrierii; ce e asa greu de inteles?si domnule mecanic nu pt asta am deschis threadul sa iti dai tu cu parerea de mare mecanic!
    Sincer sunt de parere cu dummy nu prea vad cum este posibil sa se intample asha ceva ca doar nu si'au schimbat etrieri distanta dintre prezoane din cauza placutelor , deci mie unul mi se pare ceva imposibil in fine u sti ce si cum sa intamplat dar greu de crezut ..
    esti sigur ca asta este motivul ?
    cat despre jante eu unul zic ca nu merita puse pe masina totusi este viata ta la mijloc

Data de inscriere
    08-08-2006
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    363
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    1166
    Puncte CF
    29.0

nu vezi mah ca te contrazici singur....cum dracu sa se largeasca etrierii...esti praf....mah tu nici nu ai masina ...intai ai o intrebare....dupa , ai o retinere...si oricum nu e vorba de bani....dar ai lua o janta sudata...

Participant Curse Toto - BOD's Avatar Toto - BOD reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    251
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    12
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    Super tare threadul! Invat multe lucruri. Deci, cred ca am inteles bine... Etrierul se mareste, de fapt distanta dintre prezoanele etrierului se mareste atunci cand schimbi placutele, nu?
    Ca si o completare... Cand schimbi placutele, planetara care iese din caseta de directie isi modifica unghiul de cadere.

Na... acum lasand gluma de-o parte. Etrierul nu are cum sa isi mareasca volumul, pentru ca NU este un mecanism asemanator cu cel de la biciclete. Etrierul in sine este fix (turnat), iar toata treaba cu franarea este facuta de un cilindru din interiorul etrierului (care apasa pe o placuta).
    Etrierul nu are 'prezoane'. In cel mai rau caz ar avea PRIZOANE, dar nici macar d-alea nu are.

www.rensit.com

Esti PROST si vrei sa te remarci? Claxoneaza!

Data de inscriere
    08-08-2006
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    363
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    1166
    Puncte CF
    29.0
    A mers cu masina pe ploaie si i s-au umflat etrierii ....erau de lemn !... si motorul e cu aburi ! ...si mai e si jmecher !...dar las ca se face el mare si i-si ia si permis si vedem noi !

De-al casei fz6's Avatar fz6 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    05-10-2007
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    26
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    1
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    cred ca a facut pisu un caine pe ei de s-au umflat.
    Edited by MOD

Senior Member Bergab este o comoara de om Bergab este o comoara de om Bergab este o comoara de om Bergab este o comoara de om
    Data de inscriere
    28-01-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    236
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    312
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de dummy Vezi mesajele
    A mers cu masina pe ploaie si i s-au umflat etrierii ....erau de lemn !... si motorul e cu aburi ! ...si mai e si jmecher !...dar las ca se face el mare si i-si ia si permis si vedem noi !
    )

Junior gbry_el_05_RSG's Avatar gbry_el_05_RSG reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    28-06-2007
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    156
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    21.0
    etrierii aia cu 2 ghidaje pe care culiseaza, pt a se misca dupa uzarea placutelor. cand schimpi placutele, si pui unele noi etrierul iese mai in exterior...dar nu asa mult.teoretic ce spune el ar fi adevarat....dar practic ma indoiesc...

De-al casei fz6's Avatar fz6 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    05-10-2007
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    26
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    1
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de gbry_el_05_RSG Vezi mesajele
    etrierii aia cu 2 ghidaje pe care culiseaza, pt a se misca dupa uzarea placutelor. cand schimpi placutele, si pui unele noi etrierul iese mai in exterior...dar nu asa mult.teoretic ce spune el ar fi adevarat....dar practic ma indoiesc...
    daca au iesti asa de mult, inseamna ca a pus ambele placute in exteriorul discului, una langa alta.
    Edited by MOD

Data de inscriere
    08-08-2006
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    363
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    1166
    Puncte CF
    29.0
    Citat Mesaj iniţiat de gbry_el_05_RSG Vezi mesajele
    Teoretic si practic ,repet : este imposibil !
    Ce dracu ,atunci te-ar intreba la magazin - cumparati placheti ? ...sa va dam si roti !

Ce spune ”prietenul” poate fi adevarat doar daca a si-a pus niste jante pentru alt model de masina , cum am vazut ca se poarta...mai nou la opel jante de audi...la daewoo jante de bmw ... astia cand le pun mai pilesc ei , mai taie cu flexul colturile etrierilor , am vazut dobitoc care a marit diametrul gaurilor la janta pt nu era aceeasi distanta intre prezoane ...sau alt dobitoc a pus decat 2 prezoane din acelasi motiv...
    Asa si prietenul nostru cine stie ce inventie a facut...

Cel mai tare a fost unu de si-a facut flanse distantoare , si a facut filetul invers ...de i se desfaceau rotile in mers....a pus loctite la prezoane !

Senior Member PhARELL's Avatar PhARELL reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    04-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    412
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    8.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de dummy Vezi mesajele
    Cel mai tare a fost unu de si-a facut flanse distantoare , si a facut filetul invers ...de i se desfaceau rotile in mers....a pus loctite la prezoane !
    cunosti numai kamikaze da asta cu loctiteu e bomba rau
    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!

Data de inscriere
    01-04-2009
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    66
    Putere Reputatie
    33
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    vere io am km cu spatele cati tu cu fata!asa k fapt divers pt tine e a patra masina pe care o am le si insirui aici pt tine: am avut dacie care a fost a parintilor mei, apoi am avut cielo care dupa ce a mers tata cu ea mi-a ramas mie, acum in momentul de fata am un ford focus din 2001 si un opel vectra c combi din 2004!am cumparat placute de frana textar m-ar mira sa fi auzit de asa ceva pana acum!am pus placutele si janta nu a intrat!am avut janta de ford puma modelul original!iti pot demonstra toata treaba si apoi dai o bere si promiti k nu mai faci pe desteptul!valabil pt dummy si toti ceilalti!

k. are dreptate tipul nu se largeste etrierul a fost o gresala de exptimare se mareste ditanta intre placute!pot demostra oricarui doritor!ma sunati veniti vedeti va convingeti si nu mai faceti pe desteptii si nici nu o dati in diverse p-aci aiurea!
    Last edited by alexz87z; 08-06-2009 at 15:32. Motiv: Automerged Doublepost
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima
Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: