Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Cum să găseşti chilipiruri imobiliare/auto

FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    47
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    153
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7

Cum să găseşti chilipiruri imobiliare/auto

Băncile scot la vânzare pe internet casele şi terenurile rău-platnicilor. Cum să găseşti chilipiruri imobiliare

Mai nou bancile isi posteaza pe siteurile lor oferte despre vanzari imobile/terenuri/etc pentru a fi vandute la preturi sub cota pietei

asa ca cine are bani trebuie doar sa stea la panda si scoate un profit destul de bun simplu si rapid

Mai multe detalii aflam in Gandul

De-al casei Andrey_bbs's Avatar Andrey_bbs reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-03-2007
    Locaţie
    on earth
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    240
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    18
    Puncte CF
    9.0
    Auzisem si eu ceva de genu,dar era vorba de o licitatie parca!Oricum daca ai bani si esti dispus sa fac o investitie buna dupa parerea mea este una din cele mai bune...
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    47
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    153
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7
    se scot la licitatie pe siteurile bancilor la preturi foarte mici si cum lumea nu stie de anunturi ai mai multe sanse sa cumperi la pret foarte mic

Moderator rogedan's Avatar rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    09-01-2007
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    3838
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    13019
    Puncte CF
    611.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de FREAKTUNING Vezi mesajele
    se scot la licitatie pe siteurile bancilor la preturi foarte mici si cum lumea nu stie de anunturi ai mai multe sanse sa cumperi la pret foarte mic
    Problema mare este ca noi oamenii obisnuiti nu avem acei bani sa cumparam acele locuinte. Smecherii poate mai au.

Banned Che Guevara's Avatar Che Guevara reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Din moment ce am aflat noi si a scris si in Gandul nu iti mai pune problema ca "oamenii nu stiu". Astia care cumpara imobiliare nu sunt fraieri, nu duc lipsa de internet si urmaresc presa destul de atent.

Nu cumpara case sau terenuri cu banu' jos orice pampalau. Ca sa dispui de miliarde cash, consider ca trebuie sa fii mai inteligent decat media romanilor.

Oldtimer SKODA-W-AUDI's Avatar SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti SKODA-W-AUDI este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    19-12-2008
    Locaţie
    CRAIOVA
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2690
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    2052
    Puncte CF
    21.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Che Guevara Vezi mesajele
    Din moment ce am aflat noi si a scris si in Gandul nu iti mai pune problema ca "oamenii nu stiu". Astia care cumpara imobiliare nu sunt fraieri, nu duc lipsa de internet si urmaresc presa destul de atent.

Nu cumpara case sau terenuri cu banu' jos orice pampalau. Ca sa dispui de miliarde cash, consider ca trebuie sa fii mai inteligent decat media romanilor.
    Din ceea ce spui eu unu inteleg ca majoritatea romanilor nu sint inteli genti sint pampalai. Bai fratica ai grije ce scrii acolo ca si tu tot roman esti. Tu le stii pe toate te bagi peste tot,pur si simplu ai intoxicat acest forum .... mai usor nenica ca nu iti facem statuie citind toate aberatiile care le scrii tu aici. SCRIE CARTI ,ROMANE, ORICE da mai lasa-ne grozavule!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member CRYSSA's Avatar CRYSSA reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    18-12-2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Varsta
    42
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    23
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    18
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:
    Ralu, nu stiu de ce te-a deranjat ceea ce a zis Che Guevara.
    A spus ca trebuie sa fii mai inteligent decat majoritatea ca sa ai 1 milion cash. Si cand colo, asa e.
    Asta nu inseasmna ca majoritatea "este prosti", ci doar ca cei care au facut bani frumosi cu siguranta ca sunt inteligenti(nu conteaza cum si-au folosit-o : hotii, afaceri cinstite sau murdare-cel mai mult murdare), deci, sunt mai inteligenti decat media.
    Care parte te-a suparat? Omul are perfecta dreptate. Marea majoritate nu ne permitem sa cumparam case cu banii jos. Ca nu ii avem
    Succesul înseamnă a continua când alţii renunţă

Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    @ralu_ : scuza-ma daca postul meu anterior te-a jignit. Nu intentionez asta. Am vrut sa spun ca alora care au bani multi le merge mintea mult mai repede decat noua. Si ca, in orice caz, sunt mai bine informati decat noi.

Orice lege care se da in Parlament este facuta ca sa avantajeze pe cineva. Nu se da asa aiurea. Orice se intampla in Romania se face cu un anumit scop. Nu te gandi ca acum ceva timp s-au acordat credite usor asa ca li s-a facut bancilor dor de creditori. Cineva s-a gandit de atunci acest plan: "Le dam bani acum si peste 2-3 ani le luam casele la jumate de pret ca nu vor putea sa plateasca ratele."

Aetana's Avatar Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta Aetana este deja o vedeta
    Data de inscriere
    29-11-2005
    Varsta
    35
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    97
    Putere Reputatie
    61
    Reputatie
    1979
    Puncte CF
    8.5
    Usergroups:
    chestia asta se face de foarte mult timp,dar parerea mea e ca trebuie sa ai stomac tare sa faci asa ceva.Spun asta pt ca de cele mai multe ori se ajunge la executare silita,iti vin oamenii la usa cu copii si spun ca TU le-ai luat casa ca etc etc,intr-adevar ca si afacere este foarte buna dar trebuie sa ai ceva bani cash ,dar eu una personal nici sa am banii nu stiu daca m-as baga in asa ceva
    women have their fault,men only two,everything they say, everything they do
    My similing licence has been suspended...there is no gold at the end of the rainbow

kandya, Trabook, Aetana! x3

Augen sagen mehr als Worte

Moderator rogedan's Avatar rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    09-01-2007
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    3838
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    13019
    Puncte CF
    611.0
    Usergroups:
    @ralu_ : scuza-ma daca postul meu anterior te-a jignit. Nu intentionez asta. Am vrut sa spun ca alora care au bani multi le merge mintea mult mai repede decat noua. Si ca, in orice caz, sunt mai bine informati decat noi.

Orice lege care se da in Parlament este facuta ca sa avantajeze pe cineva. Nu se da asa aiurea. Orice se intampla in Romania se face cu un anumit scop. Nu te gandi ca acum ceva timp s-au acordat credite usor asa ca li s-a facut bancilor dor de creditori. Cineva s-a gandit de atunci acest plan: "Le dam bani acum si peste 2-3 ani le luam casele la jumate de pret ca nu vor putea sa plateasca ratele."
    Eu nu cred ca le merge mintea mult mai repede decat noua dar cum ai spus si tu , au acces la informatie cu mult inaintea noastra. Asta nu inseamna ca sunt mai inteligenti.

Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Bine, poate m-am exprimat gresit. Dar oricum ideea ramane.

Nu putem sa credem ca stirea asta am aflat-o numai noi acum in exclusivitate din moment ce aia care au cash fac parte din urmatoarele doua categorii:
    - au acces la informatie dinaintea noastra
    sau
    - le merge mintea mult mai repede decat noua.

Senior Member tizma's Avatar tizma este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tizma este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tizma este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tizma este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tizma este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tizma este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tizma este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tizma este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tizma este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tizma este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tizma este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    12-11-2005
    Locaţie
    cum dai coltu', pe dreapta
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    879
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    2793
    Puncte CF
    5.5
    la fel se intampla si cu firmele de leasing care si-au luat masinile inapoi de la rau platnici.
    este o ocazie buna sa faci ceva bani ,da de unde atata cash ?
    Fericirea e ceva ce nu se atinge niciodata... dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
    In viata regreti numai riscurile pe care nu ti le-ai asumat.

Data de inscriere
    02-10-2005
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    47
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    795
    Putere Reputatie
    153
    Reputatie
    13859
    Puncte CF
    1339.7
    uite deja a inceput campania bancilor

de data asta au scos masinile la licitatii

http://revanzare.bcr-leasing.ro/

Maniac liwiu_evo's Avatar liwiu_evo are ceva special... liwiu_evo are ceva special...
    Data de inscriere
    14-04-2007
    Locaţie
    in spatele tau cu farurile stinse
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    300
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:

adica becali e mai destept decat media romanilor? boraturile alea negre ca taciunele care se plimba in meleuri si nu stiu sa se semneze sunt mai destepti decat media? si tu faci parte din medie, ca nu esti vreun milionar in euro. e pacat daca la 35 de ani ajungi sa spui tampenii de genu asta. ma distrasi seara asta.
    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;

Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Fii convins ca un om care invarte miliane de Euro este mai destept decat noi astia care scriem toata ziua pe forum. Daca am avea afacerile lor cu siguranta ca nu am mai pierde timpul postand aiureli pe aici.

Newcomer cristinadavid's Avatar cristinadavid este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    18-07-2009
    Varsta
    50
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    100
    Putere Reputatie
    33
    Reputatie
    32
    Puncte CF
    11.0
    haideti sa le cumparam, repede, sa ne repezim ca si corbii la hoiturile unor faliti care n-au mai avut bani. Sa fim inteligenti, verosi, sa nu ratam nici o ocazie.

Maniac liwiu_evo's Avatar liwiu_evo are ceva special... liwiu_evo are ceva special...
    Data de inscriere
    14-04-2007
    Locaţie
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    300
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de cristinadavid Vezi mesajele
    haideti sa le cumparam, repede, sa ne repezim ca si corbii la hoiturile unor faliti care n-au mai avut bani. Sa fim inteligenti, verosi, sa nu ratam nici o ocazie.
    bunurile vandute de banci sunt luate de la cei care nu-si mai platesc creditele. un client si-a facut credit sa-si ia un logan, n-a mai platit ratele si i-au luat masina, care a fost evaluata la 5000E, cu toate ca el avea o datorie de 1000E. dupa ce o vinde banca, ii returneaza rauplatnicului 4000E(teoretic, ca mai sunt si alte taxe). acuma intelegi?
    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;

Scientist Cum să găseşti chilipiruri imobiliare/auto SyN's Avatar SyN reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    someweare near you
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    38
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    2
    Puncte CF
    23.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de liwiu_evo Vezi mesajele
    adica becali e mai destept decat media romanilor? boraturile alea negre ca taciunele care se plimba in meleuri si nu stiu sa se semneze sunt mai destepti decat media? si tu faci parte din medie, ca nu esti vreun milionar in euro. e pacat daca la 35 de ani ajungi sa spui tampenii de genu asta. ma distrasi seara asta.
    e plin de destepti in tara asta. Conform lui che toti aia inteligentii este plini de bani deaia miliardarii nostri au toti o educatie aleasa, un traseu profesional desavarsit si un iq de bubuie. Deci ca sa fim miliardari cu offshore-uri si einspe vile tre sa punem mana sa ne facem destepti si nu sa face camata, fals in acte si alte activitati circumscrise zonei PCR(pile-cunostiinte-relatii), banii trag la doctori docenti
    But to be fully couched within the comfort of a friend is a mode of existence with severe implications. To please you perfectly, she must understand you perfectly. Thus you cannot defy her expectations or escape her reach. Her benevolence has circumscribed you, and your life’s achievements will not reach beyond the map she has drawn.

Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Romania este o tara anormala din acest punct de vedere. La noi sunt cei multi care fac banii furand. Dar si ca sa furi si sa nu fii prins e nevoie de inteligenta.

De regula, oamenii destepti nu sunt saraci. Fiindca stiu cum sa se descurce. Pe de alta parte, sa stii ca nu diplomele pe care le ai dovedesc cat esti de inteligent. Fiindca stim cu totii cum se obtine o diploma in Romania.

In plus, exista o categorie de persoane care au un simt practic aparte. Acesti oameni se apuca de afaceri inca de tineri si nu mai sunt interesati sa obtina diverse "grade academice" deoarece au propriile modalitati prin care isi castiga existenta. Intre astia poti sa il incluzi pe Becali.

Ce este o diploma de fapt? Este un act prin care societate recunoaste faptul ca ai anumite capacitati intelectuale. Dar le ce iti foloseste? Iti foloseste ca sa te justifici in fata celorlalti membri ai societatii atunci cand pretinzi anumite drepturi materiale sau profesionale. In momentul in care nu esti un om care depinde de societatea in care traieste nu ai cui sa te justifici.

Exista multi oameni de care depinde societatea si foarte multi oameni care depind de societate.

Data de inscriere
    14-04-2007
    Locaţie
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    300
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:
    che, 90% din oamenii de succes din romania au facut cel putin un lucru ilegal pentru a-si spori castigurile. am zis sa fiu generos cu procentul celor cinstiti. desteptaciunea nu sta in diplome, ci in cap. majoritatea angajatorilor privati te intreba ce stii sa faci, si mi se pare corect.
    in viata, chiar daca esti doar destept nu prea faci nimic daca n-ai noroc. daca mai ai si coloana vertebrala teapana, o sa mori sarac. dar destept! stiu exemple de varsta mea.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima
Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: