Salut ceva intrebari despre bmw....

Mintrubber Gabysh's Avatar Gabysh este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    16-03-2008
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    112
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    24
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

Exclamation Salut ceva intrebari despre bmw....

In primu rand imi cer scuze ca postez aici dar nu am gasit un forum dedicat..... poate sunt baietzi pe forum care au lucrat mai mult cu motoare de bmw si pot sa ma ajute... Am si eu un 318 e36 motor m40b18 distributie pe curea care dupa fenomenala ploaie de azi merge aproximativ 5 minute dupa care apas pe acceleratie si in loc sa se tureze face frana de motor si uneori se opreste...si atunci daca apas pe acceleratie se aud pe evacuare rateuri si putin miros de benzina... dupa parerea mea ar fi delcoul si fisele... poate ma ajutzi voi cu alte pareri.... sau poate ati trecut si voi prin asta si stiti cum sa rezolvatzi problema... ms

Junior jus7_b1by's Avatar jus7_b1by reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    17-02-2009
    Locaţie
    R0v1n3..
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    126
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    e de la bulgari, nu?.... trebuie vazuta treaba......nu iti poate spune cineva acum pe loc ce poate fi....sau poate ma insel eu
    Yahoo Messenger : BLUE_SOUL_EVER@yahoo.com

Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Mintrubber Gabysh's Avatar Gabysh este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    16-03-2008
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    112
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    24
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    da, masina o am de mult am 50 de mi de km facutzi cu ea... e normal sa mai cada cate ceva... ma gandeam ca poate a mai avut cineva problema asta si poate sa imi dea un sfat ...

legalizez ganduri Bogdan™'s Avatar Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Above & Beyond
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1500
    Putere Reputatie
    93
    Reputatie
    20914
    Puncte CF
    35.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Gabysh Vezi mesajele
    da, masina o am de mult am 50 de mi de km facutzi cu ea... e normal sa mai cada cate ceva... ma gandeam ca poate a mai avut cineva problema asta si poate sa imi dea un sfat ...
    ia legatura cu http://www.craiovaforum.ro/users/sharpe/...

Spammer chiciuc's Avatar chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati chiciuc este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    14-12-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    105
    Putere Reputatie
    49
    Reputatie
    3793
    Puncte CF
    31.0
    Oameni putini. Restul populatie.

Senior Member mistreku's Avatar mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti mistreku este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    13-07-2007
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    166
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    2068
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Gabysh Vezi mesajele
    In primu rand imi cer scuze ca postez aici dar nu am gasit un forum dedicat..... poate sunt baietzi pe forum care au lucrat mai mult cu motoare de bmw si pot sa ma ajute... Am si eu un 318 e36 motor m40b18 distributie pe curea care dupa fenomenala ploaie de azi merge aproximativ 5 minute dupa care apas pe acceleratie si in loc sa se tureze face frana de motor si uneori se opreste...si atunci daca apas pe acceleratie se aud pe evacuare rateuri si putin miros de benzina... dupa parerea mea ar fi delcoul si fisele... poate ma ajutzi voi cu alte pareri.... sau poate ati trecut si voi prin asta si stiti cum sa rezolvatzi problema... ms
    daca tu gasesti delco la motorul ala.. s-ar putea sa fi intrat ceva apa pe la bobine, s-au mai plans si altii, mai ales dupa ce le spala. mai las-o un pic ca s-ar putea sa-i treaca de la sine. daca nu, am pe un baiat care se ocupa de asa ceva, poate ti-o rezolva el. bafta!

De-al casei AcSchnitzer va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    17-04-2006
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    346
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    68
    Puncte CF
    14.0
    Usergroups:
    Desfa fisele si bobinele si curatza bine si bujiile. Si mie mi se intampla destul de des, si cand spalam masina, nu se prindea etansh..

Ex: BMW 320/325i E36 powered by ACSchnitzer
    Ex: Mercedes Benz W126 280SE - mobil
    Ex: Ford Fiesta 1.6i XR2i - Monster Edition
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: