Mesaj iniţiat de
k33
10 pasi pentru o cariera de succes in lumea manelelor
1 nume de bashtan (Elvis, Fermecatoru', Englezu', de Vito, de la Valcea, din Caracal, etc).
2 incultura generala obligatorie.
3 IQ mai mic decat numarul de la pantofi
4 imuzina, castel, faraoanca si boraci (puradei).
5 rude-n puscarie
6 lant, ghiul, freza: 2 parti gel - o parte par, camasa neagra, pantaloni albi, pantofi de lac
7 bocabular: bani, dusmani, tigani, golani, femei, fetite, bautura, dolari, aur, parai, lovele, milioane, mertzan, celular, inima mea, sufletul meu, viata mea, valoarea mea, copilu meu, casa mea, floarea florilor, portofel, oooooooof, aaaaaah, sha-la-la, cicalaca-cichicha, etc
8. subiecte: moartea, iubirea cu mai multe femei, parasire pentru altul, parasire pentru bani, masini, famelia, copiii, nevasta, frate'mio, banii si detinerea lor in cantitati cat mai exagerate, risipa de bani, invidia, lauda proprie de bani, bunastare, sau performante sexuale
9. melodia: acordeon, orga proasta, instrument de suflat, tobe de sintetizato, voce chinuita, ecou la greu
10. videoclipul: miscare maxim doi pasi, pocnire din degete, zambete dinte aur stralucitor, 15-20 de fete dotate care sa-si agite echipamentul si in sfarsit ce era mai important (era sa uit) cateva masini decapotabile