Pica rds-ul sau mie mi se pare?
De vreo 3-4 ori astazi.
La extern ma refer.
Pica rds-ul sau mie mi se pare?
De vreo 3-4 ori astazi.
La extern ma refer.
Mare e grădina Ta Doamne, şi...mereu işi mută gardul!
cred k se striga asta de ceva vreme...uita-te aici peste tot threadul si sa ti-ai raspuns singur la intrebare http://craiovaforum.ro/showthread.ph...highlight=link
şi eu am avut vreo 2-3 ciupituri ...
nu stau pe extern dar mi s-a deconectat messenger-ul de vreo câteva ori când vorbeam cu cineva ...
mersese prea mult bine, trebuia să se întâmple şi asta ...
pica pica nu se incurca
imi pica azi de nuj cate ori
"Nu putem pierde niciodata ceea ce ne-a bucurat candva...Tot ce iubim cu adevarat devine o parte din noi."
Edited by MOD - fara reclama!
si mie o data sau de doua ori....dar se intampla frecvent deci nu ma deranjeaza prea rau
Mesaj iniţiat de Robin_SA
shi mie.. e stresant
si mie acum spre seara 18:00-19:00 imi pica in drac.
GO RDS !!!
How much wood could a woodchop chop if a woodchop could chop wood?
intrebare retorika :-)Mesaj iniţiat de Robin_SA
RDS- Random disconecting system (de la xan o stiu) ...acum si voi ce vreti... cica se lucreaza la retea ... da se tot lucreaza de ceva timp.... de cand exista
chestia e ca asta seara am avut nevoie de net si cand imi era lumea mai draga....lipsa net.
Mare e grădina Ta Doamne, şi...mereu işi mută gardul!
Daca voua vi se pare cidat ca nu va merge netu acasa... eu cand am vazut ca au si ei probleme in firma cu netu.. ce sa mai zic ...la patria nu erau in stare sa faca un calc sa mearga in retea... si cica provider de net..Mesaj iniţiat de Robin_SA
asta nu-i nimic ... am văzut într-o vreme 3 zile la rând băieţii de la RDS urcaţi pe un stâlp, tot pe lângă patria! Stăteau acolo de parcă erau în apele lor ... mai băgau o ţigară, mai o vorbă ... trecea ziua ! Îmi venea să merg la ei să-i întreb ce fac acolo ? pompează biţi pe ţeavă ? mai ales că în perioada aia nu ne mergea netul ! Nu mai zic că şi-au luat strigături cu m*** mai ceva ca pe stadionul Oblemenco, noroc că nu-şi dădeau seama din ce direcţie vin ...În general totuşi îmi place de ei, dar din păcate şi pe la ei e ca peste tot în ro. când o firmă ajunge mare, este nevoită să angajeze personal şi mai (ne)calificat şi chiar dacă patronatul are cele mai bune intenţii angajaţii de jos tot negrii analfabeţi rămân ! Oricum imaginea angajaţilor RDS este una bună, comparabilă cu cea a celor de la Orange/Connex şi mi se pare departe de infatuarea angajaţilor de la romtelecom !Mesaj iniţiat de Starty
se intampla ca in ultimele 3-5zile sa pice netu' si prin brazda... motivul... habar n-am... eh... ca de fiecare data
Ce mi se pare cel mai ciudat este ca imi mere netu cu 50-60 dar am impresia ca asta se intampla pt ca lucreaza la retea
P.S. Se aude prin RDS ca peste 3-4 luni se incepe cu fibra optica ...pe stalpi .. adica pana in fata blocului .. abonamentu ramane tot de 9 verzui ... asa cum e in alte orase ... sapt viitoare o sa incer sa aflu mai multe
mie imi merge bine netu', pana acum...
C:/DOS
C:/DOS/RUN
RUN/DOS/RUN
drept sa spun pe mine ma cam seaca ca o sa treaca la fiber to home, pentru ca automat o sa se treaca pe conexiune PPOE - aka un dialup mai avansat
Proud member of Alfa Team
Nu eşti cu noi, eşti împotriva noastră!
Ai mişcat, te-am banat. pam pam!
aici (spitalu militar) pica de vreo 3-4 ori externu' internu nici o problema tho.
WTF not ppoe plz!!@$Mesaj iniţiat de zit
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
Ma eu stau pe rocada da am vazut ca pe la guliver pana colo la rond acu vreo 3 zile lucra o firma de zor bagau niste cabluri in pamant...si de jur-imprejuru santurilor sapate era o banderola pe care scria FO asa ca
Aku nuj daca era de la rds...sau de mai stiu eu unde...da prea a coincis cu problemele astea
G3t r|cH 0r dI3 tRy|n` !!!
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: