Sambata, 13 iunie in spatele aeroportului Craiova se va organiza un campionat de paintball oferit de Casa d cultura a studentilor.
Sambata, 13 iunie in spatele aeroportului Craiova se va organiza un campionat de paintball oferit de Casa d cultura a studentilor.
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
trebuie sa fim majori?
Some of us need to be close to death to feel alive!
trebuie chiar sa fiti studenti. evenimentul incepe sambata dimineata la ora 10.
locatia se afla in spatele pistei de la aeroport, traversati pista venind de pe centura, mergeti cateva sute de metri pe strada aia cu case si o sa fie un indicator cu PAINTBALL la dreapta. pentru inscriere va trebuie doar un carnet de student/C.I..
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
prezent!
crek eu sunt singurul![]()
Hmm si dak nu o sa fie prezent nr de persoane la care va asteptati putem participa si noi cei care nu suntem studenti?
ma bucur ca v-a placut, vad ca aici pe forum nu prea s-a comentat, chiar as vrea sa aud parerile voastre, ce v-a placut, ce nu, sa stim sa ne imbunatatim organizarea pe viitor..
ne cerem scuze din start pentru intarzierea de dimineata dar este primul eveniment de paintball in care s-au jucat echipe de 10 contra 10 si echipamentele au trebuit puse la punct.
oricum, cred ca ne-am miscat destul de bine daca in prima zi au jucat aproape de 300 de persoane..
si azi cum s-au prezentat echipele?
ne-a placut si mai o sa mai venim.
Laudele pe forum, criticile in particular.![]()
Oameni putini. Restul populatie.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: