de la meciu cu steaua s-a stiut ca nu va prinde europe leauguemai au o sansa si la anu
numai bine !
lasa ma ca nu e problema...am stat 9 ani acasa,mai stam o tura.dam iar cu zaru la anu
Am intrat aicişa căăă...vroiam săăă...aflu aicişa ce să..petrece aicişa că e prima dată care am intrat aicişa,pe siteu' ăsta aicişa şi...e frumos da' nu prea!
ce rezulta daca lasi 30000 de oameni pentru 3 ore la 35 de grade? nimic!
trist![]()
nenorociti ordinari. v-ati batut joc de 40.000 spectatori. RUSINE SA VA FIE NENOROCITILOR !!!!!!!!!!!
Afacerea asta este binara, ori esti 1 ori esti 0 .
Ce fac eu cu mouse`ul nu face nici Zorro cu sabia !
Publica anunturi simplu si rapid anunturi.craiovaforum.ro
www.facebook.com/craiovaforum
www.facebook.com/groups/craiovaforum.ro
Eu gatesc?! TU? www.blogdemancare.ro
Ne place sportul si cam atat
Am jucat ca niste...........
PS: Ma intalni cu Freaka la suc![]()
si cel mai amarat, dintre aia 30000 de oameni, scuipa seminte mai putin flegmatic decat orice pasa data de "doreleeeee"!
Minciunelu` e sclavul lui Berbecali. Sigur îi datoreaza bani ciobanului si il are la mana.
Cine mai crede in echipa asta? Eu unul nu mai cred.
Illiterate - (adjective) to not be able to read or write in a specific language. Used loosely, it can describe someone who is just an incredibly sloppy speller.
"People are spending money they don`t have, on things they don`t need" - George Carlin
Asta e frate,alta echipa de unde,alt finantator de unde,macar am ramas in A si am terminat pe un loc 7,care e in mare parte meritat.Atat putem,am fost si eu la meci,intr-adevar pacat ca noi suporterii am venit pe caldura aia degeaba.Mititelu o avea si el dreptate cand spune ca nu sunt pregatiti 100%,ca au ratat pregatirea de iarna,dar parerea mea e ca fratii Costea sa pleci,isi bat joc de munca echipei.
Incearca sa treci apa ca Titanicul,nu ca gasca.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: