prieten sau dusman?

Member ciprians27's Avatar ciprians27 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    23-11-2008
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    171
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0

prieten sau dusman?

stiti cand eram mici ca era amisiunea aia prezentata de eugen cristea si se numea "feriti-va de magarus"? ei, bine, cu cat cresti, magarusul acela se face mai rau si mai obraznic si devine dusmanul din umbra. de exemplu: un prieten (pe care il consideri tu prieten) care abia asteapta sa nu fii atent ca sa profite, sau profita chiar si cand esti tu atent cu o tenacitate demna de invidie, colegul de serviciu care iti vorbeste frumos, dar care abia asteapta sa gresesti ca sa te "toarne" la sef, fratele sau sora carora li se pare ca nu primesc din partea parintilor destula atentie.
    eu, unul, m-am ars rau de tot cu un "prieten" care m-a furat mai intai pe la spate si dupa aia cand nu a mai avut ce sa fure pe la spate, m-a furat pe fata... sa-i fie rusine, ca nu asa se face. care a patit asa ceva sa scrie aici cum s-a simtit, care nu, sa fie cu ochii in 4.
    TEMETI-VA TARE, MAMA TAMPITILOR E MEREU GRAVIDA!

Member fred's Avatar fred reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    09-05-2007
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    263
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    17
    Puncte CF
    17.0
    Spune despre ce e vorba, ce s-a intamplat, ca tare curios m-ai facut.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Addicted! n0_xs's Avatar n0_xs este deja o vedeta n0_xs este deja o vedeta n0_xs este deja o vedeta n0_xs este deja o vedeta n0_xs este deja o vedeta n0_xs este deja o vedeta n0_xs este deja o vedeta n0_xs este deja o vedeta n0_xs este deja o vedeta n0_xs este deja o vedeta n0_xs este deja o vedeta
    Data de inscriere
    29-12-2008
    Locaţie
    Grajdovita
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    70
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    1954
    Puncte CF
    30.0
    Usergroups:
    d-astia sunt peste tot, si de multe ori sunt exact cei care ti se pare ca iti sunt cei mai buni prieteni...
    Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa!!!
    C'est la vie toujours passive,
    C'est la femme toujours naive.
    C'est la vie toujours diverse,
    C'est la femme toujours perverse!

Insane Shodo's Avatar Shodo este o comoara de om Shodo este o comoara de om Shodo este o comoara de om Shodo este o comoara de om Shodo este o comoara de om
    Data de inscriere
    27-08-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1274
    Putere Reputatie
    68
    Reputatie
    432
    Puncte CF
    18.0
    Usergroups:
    si noi suntem la fel, da` nu ne dam seama.
    ma refer la faptu` ca si altii zic la fel de noi
    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!

Maniac liwiu_evo's Avatar liwiu_evo are ceva special... liwiu_evo are ceva special...
    Data de inscriere
    14-04-2007
    Locaţie
    in spatele tau cu farurile stinse
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    300
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de ciprians27 Vezi mesajele
    stiti cand eram mici ca era amisiunea aia prezentata de eugen cristea si se numea "feriti-va de magarus"? ei, bine, cu cat cresti, magarusul acela se face mai rau si mai obraznic si devine dusmanul din umbra. de exemplu: un prieten (pe care il consideri tu prieten) care abia asteapta sa nu fii atent ca sa profite, sau profita chiar si cand esti tu atent cu o tenacitate demna de invidie, colegul de serviciu care iti vorbeste frumos, dar care abia asteapta sa gresesti ca sa te "toarne" la sef, fratele sau sora carora li se pare ca nu primesc din partea parintilor destula atentie.
    eu, unul, m-am ars rau de tot cu un "prieten" care m-a furat mai intai pe la spate si dupa aia cand nu a mai avut ce sa fure pe la spate, m-a furat pe fata... sa-i fie rusine, ca nu asa se face. care a patit asa ceva sa scrie aici cum s-a simtit, care nu, sa fie cu ochii in 4.
    tu cred ca ai avut o experienta tare tulburatoare cu prietenul tau, daac te-a facut sa scrii aici. aceeasi "opinie" o am si eu, multe persoane mi-au tradat increderea, dar de vina suntem noi ca le lasam s-o mai faca.
    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;

♥ pantalones caliente ♥ kandya's Avatar kandya este un nume cunoscut tuturor kandya este un nume cunoscut tuturor kandya este un nume cunoscut tuturor kandya este un nume cunoscut tuturor kandya este un nume cunoscut tuturor kandya este un nume cunoscut tuturor kandya este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    16-02-2006
    Locaţie
    Intr`un cascaval :D
    Varsta
    37
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    203
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    769
    Puncte CF
    22.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de liwiu_evo Vezi mesajele
    tu cred ca ai avut o experienta tare tulburatoare cu prietenul tau, daac te-a facut sa scrii aici. aceeasi "opinie" o am si eu, multe persoane mi-au tradat increderea, dar de vina suntem noi ca le lasam s-o mai faca.
    exact...cateodata e numai vina noastra.Cate chestii dinastea mi`am furat eu...cel putin in ultimu` an ...acum ma fac sa si rad dar din pacate nu e de ras....si imi iau in continuare pt ca am grija sa fiu buna cu toti...si primesc de cele mai multe ori suturi in fund tocmai de la oamenii la care ma astept cel mai putin

Aetana , Trabook , kandya ! x 3

Banned riddler's Avatar riddler este un nume cunoscut tuturor riddler este un nume cunoscut tuturor riddler este un nume cunoscut tuturor riddler este un nume cunoscut tuturor riddler este un nume cunoscut tuturor riddler este un nume cunoscut tuturor riddler este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    19-04-2008
    Locaţie
    Gotham city
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    543
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    879
    Puncte CF
    23.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de kandya Vezi mesajele
    exact...cateodata e numai vina noastra.Cate chestii dinastea mi`am furat eu...cel putin in ultimu` an ...acum ma fac sa si rad dar din pacate nu e de ras....si imi iau in continuare pt ca am grija sa fiu buna cu toti...si primesc de cele mai multe ori suturi in fund tocmai de la oamenii la care ma astept cel mai putin
    cred ca toti cunoastem sentimentul. eu cred ca face parte din procesul de maturizaresi chiar daca nu e tocmai placut e oarecum necesar

♥ pantalones caliente ♥ kandya's Avatar kandya este un nume cunoscut tuturor kandya este un nume cunoscut tuturor kandya este un nume cunoscut tuturor kandya este un nume cunoscut tuturor kandya este un nume cunoscut tuturor kandya este un nume cunoscut tuturor kandya este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    16-02-2006
    Locaţie
    Varsta
    37
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    203
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    769
    Puncte CF
    22.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de riddler Vezi mesajele
    cred ca toti cunoastem sentimentul. eu cred ca face parte din procesul de maturizaresi chiar daca nu e tocmai placut e oarecum necesar
    da dar stii te gandesti ca poate nu toata lumea e la fel

Addicted! n0_xs's Avatar n0_xs este deja o vedeta n0_xs este deja o vedeta n0_xs este deja o vedeta n0_xs este deja o vedeta n0_xs este deja o vedeta n0_xs este deja o vedeta n0_xs este deja o vedeta n0_xs este deja o vedeta n0_xs este deja o vedeta n0_xs este deja o vedeta n0_xs este deja o vedeta
    Data de inscriere
    29-12-2008
    Locaţie
    Grajdovita
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    70
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    1954
    Puncte CF
    30.0
    Usergroups:
    in general pe aia care nu's la fel ii intalnesti exact dupa ce te-ai tapit si nu mai ai incredere...
    Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa!!!
    C'est la vie toujours passive,
    C'est la femme toujours naive.
    C'est la vie toujours diverse,
    C'est la femme toujours perverse!

Trancer h4luc1n0g3n's Avatar h4luc1n0g3n are ceva special... h4luc1n0g3n are ceva special...
    Data de inscriere
    22-02-2009
    Locaţie
    Local Disk (C:)
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    97
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    3.0
    Usergroups:
    1. in ziua de azi numai exista incredere nici macar in Frati si parinti... am auzit o gramada de cazuri in care imi spuneau despre frati sau despre parinti cum se fura intre ei sau cum ai lasa balta la greu ...

iar 2 toata lumea este pe interes... daca ai ... esti bun cu toti ... cand nu ai ... nu te mai cunoaste nici unu ... asta am patito de cand ma stiu ... pentru mine nu exista prieteni adevarati ... si nu vor exista niciodata ...

chiar nu stiu ce se intampla cu lumea asta...

Insane ion99's Avatar ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati ion99 este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    15-10-2008
    Locaţie
    Romania (RO)
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2926
    Putere Reputatie
    64
    Reputatie
    3893
    Puncte CF
    130.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de h4luc1n0g3n Vezi mesajele
    1. in ziua de azi numai exista incredere nici macar in Frati si parinti... am auzit o gramada de cazuri in care imi spuneau despre frati sau despre parinti cum se fura intre ei sau cum ai lasa balta la greu ...

iar 2 toata lumea este pe interes... daca ai ... esti bun cu toti ... cand nu ai ... nu te mai cunoaste nici unu ... asta am patito de cand ma stiu ... pentru mine nu exista prieteni adevarati ... si nu vor exista niciodata ...

fiecare e pe treaba lui ar trebui sa inteleaga multi chestia asta

Banned riddler's Avatar riddler este un nume cunoscut tuturor riddler este un nume cunoscut tuturor riddler este un nume cunoscut tuturor riddler este un nume cunoscut tuturor riddler este un nume cunoscut tuturor riddler este un nume cunoscut tuturor riddler este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    19-04-2008
    Locaţie
    Gotham city
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    543
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    879
    Puncte CF
    23.0
    Usergroups:
    intradevar de fiecare data si eu fac la fel, dar am invatat sa fiu ceva mai rezervat in relatiile amicale. desi nu tot timpul imi iese stii cum e, ne pricepem sa dam sfaturi dar nu noua

Banned Bulgaru1's Avatar Bulgaru1 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    02-04-2009
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    920
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    8
    Puncte CF
    25.0
    Citat Mesaj iniţiat de ciprians27 Vezi mesajele
    intradevar te gandesti da nu toata lumea e la fel

Banned ampfer's Avatar ampfer reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    14-06-2009
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    14
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    17
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de h4luc1n0g3n Vezi mesajele

Nu vreau sa cred ce e lumea asa rea....intr-adevar am doar 1 prietena foarte buna la care sunt sigura ca as putea apela cu incredere oricand...cat despre familie...e sfanta..cel putin pt mine....

Senior Member vicu's Avatar vicu va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    18-12-2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    408
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    95
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:
    Nu e dracu' chiar asa de negru.. Nu va mai considerati best friends cu orice neica nimeni pe care il cunoasteti de o luna, doua. Daca ajungi sa cunosti o persoana stii de ce e capabila, stii la ce sa te astepti asa incat stii incotro s-o iei when shit happens.
    * Aici, la mijloc, e vreo femeie ca daca v-ati certat pentru bani nu cred ca ati fost vreodata, cu adevarat, prieteni.

Banned Dealer_Traffic's Avatar Dealer_Traffic este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    09-10-2007
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    612
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    46
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    In ziua de azi nu exista ''prieteni'' ci doar amici si cunostiinte.

Data de inscriere
    16-02-2006
    Locaţie
    Varsta
    37
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    203
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    769
    Puncte CF
    22.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de riddler Vezi mesajele
    intradevar de fiecare data si eu fac la fel, dar am invatat sa fiu ceva mai rezervat in relatiile amicale. desi nu tot timpul imi iese stii cum e, ne pricepem sa dam sfaturi dar nu noua
    stiu eu sunt as in a da sfaturi...dar cand e sa`mi rezolv eu problemele nu`mi reuseste de fiecare data !Recent,undeva prin toamna m`a dezamagit o persoana la care nu ma asteptam sub nici o forma...si de atunci sunt mult mai precauta,mai ales cu colege de la facultate si etc !

Data de inscriere
    19-04-2008
    Locaţie
    Gotham city
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    543
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    879
    Puncte CF
    23.0
    Usergroups:
    haha i feel you cu colegii de facultate

Junior mzdexxx's Avatar mzdexxx reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    31-10-2007
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    402
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    14.0
    Usergroups:
    mai bine un prieten in plus decat un dusman

Member ciprians27's Avatar ciprians27 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    23-11-2008
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    171
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    Citat Mesaj iniţiat de Dealer_Traffic Vezi mesajele
    In ziua de azi nu exista ''prieteni'' ci doar amici si cunostiinte.
    te inseli, prieteni exista, dar trebuie sa ai grija pe cine cataloghezi drept prieten. eu unul, am ajuns la concluzia ca in afara de familie, exista doar 3 persoane care imi vor binele neconditionat. aceia sunt 2 prieteni pe care ii cunosc din copilarie si prietena mea.

Citat Mesaj iniţiat de mzdexxx Vezi mesajele
    mai bine un prieten in plus decat un dusman
    mai bine fara prieteni decat cu dusmani...

Citat Mesaj iniţiat de fred Vezi mesajele
    Spune despre ce e vorba, ce s-a intamplat, ca tare curios m-ai facut.
    o persoana, un asa zis prieten m-a convins sa fac un abonament la romtelecom ca sa iau un laptop. mi-a dat el 100 de euro ca sa platesc garantia care trebuia platita inainte de a intra in posesia acelui laptop si a ramas ca apoi, pe durata contractului la romtelecom sa platim abonamentul jumate-jumate. numai ca acel prieten, dupa ce s-a vazut cu laptop-ul, a ramas fara serviciu si mi-a spus ca nu mai poate sa plateasca cu mine abonamentul. asa ca, i-am spus ca ii dau inapoi cei 100 de euro si sa-mi dea inapoi obiectul, numai ca s-a scandalizat tare de tot si mi-a spus ca mai bine il arunca pe strada sa il calce tirurile decat sa mi-l dea inapoi si ca nu am facut nici un fel de act care sa demonstreze ca laptopul acela e luat pe un contract facut pe numele meu... asa ca eu, m-am ales cu o paguba dubla, adica nu numai ca am ramas sa platesc 2 ani un abonament de 20 de euro pe luna, dar, practic i-am vandut unui escroc un laptop nou cu 100 de euro. fereste-ma doamne de prieteni, ca de dusmani ma feresc si singur. aaaaaah, si am uitat sa mai precizez inca un lucru... vara trecuta, eram agent de vanzari la o firma de distributie din craiova. acest "prieten" a vazut ca eu tineam banii din incasari sub scaunul din dreapta soferului si nu s-a sfiit sa-mi faca paguba si acolo. asta am aflat-o de curand, pentru ca e vorba aia: "prostul daca nu-i fudul parca nu e prost destul". s-a apucat sa se laude la altii cum fura el bani din incasarile mele. sa-i fie rusine daca se preteaza la asa ceva.
    Last edited by ciprians27; 15-06-2009 at 18:14. Motiv: Automerged Doublepost
    TEMETI-VA TARE, MAMA TAMPITILOR E MEREU GRAVIDA!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: