Va plac baietii de la baia mare?
www.ungurubulan.ro
astept voturile si parerile voastre!
mie imi plac unul...vreau sa vad si voi ce spuneti de ei
Va plac baietii de la baia mare?
www.ungurubulan.ro
astept voturile si parerile voastre!
mie imi plac unul...vreau sa vad si voi ce spuneti de ei
Imi plac!!! Baga bulannnn![]()
![]()
imi plac, sunt tari tari baietii pe meserie)
cam scumpe ringtonurile de pe site-2 euro !
le are cineva free ?
Ce sunt cu mascaricii astia???
p.s Prefer Altceva !
sunt amuzanti
Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
sunt amuzanti,dar ii ascult foarte rar![]()
Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa!!!C'est la vie toujours passive,
C'est la femme toujours naive.
C'est la vie toujours diverse,
C'est la femme toujours perverse!
Am auzit cateva MP3-uri la un prieten. Mi s-au parut hazlii la inceput dar m-am plicitisit de ei repede. Sunt prea moi pentreu un oltean.
arta este o piramidă inutilă construită în mijlocul deşertului. la baza ei se pişă şacalii iar semidocţii încearcă să se caţere în vîrf.
defechez pe al vostru bun gust.
Cu deosebita consideratie / Best regards / Cordialement / Cordiali saluti / Mit freundlichen Grüßen
unele mp3 sunt chiar tari...asculatati din sezoanele trecute ca alea sunt mortale...sigur ca da...olteanul are "material" mai tare ca ardeleanul...dar baietii sunt tari!!!baga bulannnn!!!
ascultatile pe ultimele!!!![]()
Nu, si urasc threadurile inutile cu poll si mai inutil. Ce avem de votat in poll. Vreo decizie importanta? Nu. Niste optiuni aiurea.
Rate thread: horrible.
e o chestie de gust! te-a obligat cineva sa votezi sau sa iti exprimi optiunile in legatura cu poll-ul si ce scrie in el? crede-ma sunt alte threaduri tampite despre chestii aiurea,asta cel putin e o optiune in domeniul divertismentului...sa nu imi zici ca toate threadurile discuta de chestii importante cum ar fi...nu dau nume...si al meu face exceptie de la regula...nu aveam nevoie de comentariul tau inutil si , mai mult de optiunea ta magnifica ...horrible...daca nu iti place munca pe care acesti baieti o desfasoara atunci rezuma-ti cuvintele la un scurt "nu" ca inteleg
God must be a Rottweiler
2 dogs, 1 breed, 1 single love: THE ROTTWEILER
Prefer altceva! Pe mine personal nu ma distreaza deloc.![]()
When I was young I thought money and power will make me happy. I was right. Bill Gates.
...De cate ori apare un tip inteligent il poti recunoaste prin aceea ca toti tampitii se aliaza impotriva lui. J. Swift
nu m-a deranjat cat timp ai fost ontopic,adica ti-ai exprimat parerea..ce m-a deranjat era faptul ca ai inceput cu threaduri inutile,cu poll-uri car nu isi au rostul,ca nu sunt de luat decizii importante...chestii care nu au nicio legatura cu topicul...divertismentul e un topic important totusi pentru oameni,in general,si fiecare se simte bine in felul lui si asa cum vreacheers!
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: