Este posibil?

Banned AndreiM's Avatar AndreiM reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    11-01-2008
    Locaţie
    George Enescu
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    539
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

Este posibil?

Intrabare, nu ma aflu in domeniu...
    Dar misaparut ciudat...
    Este posibil ca 2 masini, sa aibe acelasi nr de inmatriculare?
    Nu doresc sa dau numerele cele reale:
    Erau ceva de genu: (NU sunt numerele reale..)
    DJ-05-VPI - Opel Astra Gri Metalizat
    DJ-05-VPI - Opel model mai nou nu m-am uitat la model, Rosu

Aveau amandoua aceleasi nr de inmatriculare..
    Este eroare?
    Sau este posibil ?

Senior Member Bergab este o comoara de om Bergab este o comoara de om Bergab este o comoara de om Bergab este o comoara de om
    Data de inscriere
    28-01-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    236
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    312
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    da este posibil! si bineinteles este o EROARE a militiei
    au mai fost cazuri, rare.. dar totusi au fost
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Senior Member flavius86''s Avatar flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    30-03-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    210
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    543
    Puncte CF
    42.0
    a mai fost pe forum undeva...un numar de bucuresti b 01 eru pus pe 2 masini diferite,cel putin asa se vedea din poze.

Posibil sa fi vandut masina si sa fi pastrat numarul.
    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!

Maniac hiena's Avatar hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati hiena este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    15-12-2005
    Locaţie
    Disclosing location would violate the covenants of the Witness Protection Program
    Varsta
    37
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1213
    Putere Reputatie
    56
    Reputatie
    4103
    Puncte CF
    12.5
    Citat Mesaj iniţiat de AndreiM Vezi mesajele
    Intrabare, nu ma aflu in domeniu...
    Dar misaparut ciudat...
    Este posibil ca 2 masini, sa aibe acelasi nr de inmatriculare?
    Nu doresc sa dau numerele cele reale:
    Erau ceva de genu: (NU sunt numerele reale..)
    DJ-05-VPI - Opel Astra Gri Metalizat
    DJ-05-VPI - Opel model mai nou nu m-am uitat la model, Rosu

Aveau amandoua aceleasi nr de inmatriculare..
    Este eroare?
    Sau este posibil ?
    a fost odata o poza pe aici cu 2 bmw`uri in parcare la PIC la noi , ambele aveau acelasi nr de inmatriculare
    Cu deosebita consideratie / Best regards / Cordialement / Cordiali saluti / Mit freundlichen Grüßen

Data de inscriere
    11-01-2008
    Locaţie
    George Enescu
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    539
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    interesant...
    traim in Romania..
    si vorba aia
    Asta ne ocupa tot timpu

Moderator rogedan's Avatar rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. rogedan este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    09-01-2007
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    3838
    Putere Reputatie
    89
    Reputatie
    13019
    Puncte CF
    611.0
    Usergroups:
    Nu este eroare a militiei , este " shmecheria " shmecherilor , dar si prostia politiei romane. Eu de exemplu cand am vandur o masina acum 5 ani am spus la politie ca vreau sa-mi pastrez numerele ( am vandut-o la cineva din Olt de la care am luat alta masina ) si cand m-am dus la politie sa iau actele de la masina nou cumparata de mine am mai primit si inca doua placute de inmatriculare identice cu cele pe care le pastrasem. Intre timp am vandut si acea masina dar puteam sa mai iau una si sa pun aceleasi numere sau acum ca am vandut-o sa dau numerele cuiva care are o masina la fel dar neanmatriculata , cred ca s-ar descurca de voie cu ele.

Data de inscriere
    11-01-2008
    Locaţie
    George Enescu
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    539
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de rogedan2 Vezi mesajele
    Nu este eroare a militiei , este " shmecheria " shmecherilor , dar si prostia politiei romane. Eu de exemplu cand am vandur o masina acum 5 ani am spus la politie ca vreau sa-mi pastrez numerele ( am vandut-o la cineva din Olt de la care am luat alta masina ) si cand m-am dus la politie sa iau actele de la masina nou cumparata de mine am mai primit si inca doua placute de inmatriculare identice cu cele pe care le pastrasem. Intre timp am vandut si acea masina dar puteam sa mai iau una si sa pun aceleasi numere sau acum ca am vandut-o sa dau numerele cuiva care are o masina la fel dar neanmatriculata , cred ca s-ar descurca de voie cu ele.
    interesant ce se intampla
    Sti ca o eroare de asta poate fi chiar fatala...
    Adica se pot crea confuzii , mai ales daca a avut loc vreun accident soldat cu victime...
    Cele doua folosind acelas nr... care va fi tras la raspundere, sa zicem ca "smecheru" a dat numerele altcuiva si nu e tot a lui..
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: