salutare tuturor.anul asta mi-am propus sa schimb eterna si plictisitoarea mamaia cu o plimbare de o saptamana prin toata tara,cu masina si cativa prieteni pe un traseu de maximum 2000 de km.
cei care ati mai facut asta sau sunteti pasionati de astfel de plimbari ce locuri imi recomandati ? ceva interesant de vazut ( de ex gradina zoologica din orasul x,parcul din orasul y,rezervatia de nu stiu ce din orasul z si tot asa)...
ca idee,eu as vrea sa vad cam tot ce e interesant exceptand zona de la vest de muntii apuseni (zona timisoara,oradea,arad,satu mare) si zona estica (judetele braila,ialomita,calarasi,constanta,tulcea) - care nu cred ca spun mare lucru.
ma intereseaza in special zonele montane,unde se pot face gratare,niste pensiuni frumoase,manastiri,rauri,vai,cam orice merita vazut,fotografiat sau filmat (as vrea sa fac un mic 'documentar' despre cam ce ofera tara noastra).
va fi ceva de genul ziua mers cam 300 de km dintr-un loc in altul,vizitat iar noaptea odihna la o pensiune prin diferite zone.
astept sugestiile voastre,trasee,pareri,de ce anume ar trebui sa tin cont,orice sfat fiindca daca tot vreau sa fac lucrul asta n-as vrea sa ratez ce e mai frumos.