locuri de vazut intr-o plimbare prin tara

Banned digital_plus reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    22-03-2009
    Locaţie
    craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    310
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0

locuri de vazut intr-o plimbare prin tara

salutare tuturor.anul asta mi-am propus sa schimb eterna si plictisitoarea mamaia cu o plimbare de o saptamana prin toata tara,cu masina si cativa prieteni pe un traseu de maximum 2000 de km.

cei care ati mai facut asta sau sunteti pasionati de astfel de plimbari ce locuri imi recomandati ? ceva interesant de vazut ( de ex gradina zoologica din orasul x,parcul din orasul y,rezervatia de nu stiu ce din orasul z si tot asa)...
    ca idee,eu as vrea sa vad cam tot ce e interesant exceptand zona de la vest de muntii apuseni (zona timisoara,oradea,arad,satu mare) si zona estica (judetele braila,ialomita,calarasi,constanta,tulcea) - care nu cred ca spun mare lucru.
    ma intereseaza in special zonele montane,unde se pot face gratare,niste pensiuni frumoase,manastiri,rauri,vai,cam orice merita vazut,fotografiat sau filmat (as vrea sa fac un mic 'documentar' despre cam ce ofera tara noastra).
    va fi ceva de genul ziua mers cam 300 de km dintr-un loc in altul,vizitat iar noaptea odihna la o pensiune prin diferite zone.

astept sugestiile voastre,trasee,pareri,de ce anume ar trebui sa tin cont,orice sfat fiindca daca tot vreau sa fac lucrul asta n-as vrea sa ratez ce e mai frumos.

Data de inscriere
    22-03-2009
    Locaţie
    craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    310
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    nu are nimeni nici o sugestie ?
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Senior Member flavius86''s Avatar flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor flavius86' este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    30-03-2006
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    39
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    210
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    543
    Puncte CF
    42.0
    poti merge pe Transfagarasan.....,Manastirea de la Curtea de Arges,unde ai Vidraru ,Balea dupa ce iesi de pe Transfagarasan poti da o fuga in Sibiu unde ai ce vedea..si revenirea in Craiova o faci pe Rucar-Bran(Brasov,Castelul Peles inSinaia urci cu telecabina la cota,Cetatea Rucar,Castelul Bran,Mausoleul de la Campul Lung )

poti merge pe la Tg Jiu(cele 3 minuni brancovene),o tai pe Valea Jiului si ajungi la Hunedoara (castelul huniazitor),te intorci pe la Herculane (tragi o baie ca tot e vara te mai racoresti),cobori la Orsova (tragi o plimbare cu vaporasul pe Dunare),mergi la manastirea Sf Ana,dupa tragi cateva pozici la Portile de Fier si ramai in Severin la un suculet pe faleza.

Eu unu imi doresc o plimbare in Moldova vara asta.
    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!

Banned rADONIS's Avatar rADONIS reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    15-04-2009
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Iti recomand, in zona Semenic, localitatea Garana.
    Pensiuni foarte acceptabile. De vizitat expozitia in aer liber de sculpturi monumentale (in fiecare an se intmpla acolo o tabara internationala de arta - pictura si sculptura).
    Daca ai sansa sa nimeresti in perioada Festivalului international de jazz, in mod sigur vei reveni in acele locuri.

Si ca o sugestie: peste tot sunt locuri frumoase. Totul depinde de ochii ce privesc. Deducand ca esti impatimit al artelor vizuale, sunt convins ca oriunde te-ai duce in Romania vei avea ce vedea, filma si fotografia.

Drum bun.

Banned Che Guevara's Avatar Che Guevara reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Iti recomand cel mai frumos traseu lung pe care l-am facut vreodata in Romania.

Pleci din Craiova, mergi pe Valea Jiului, treci prin orasele Tg Jiu, Petrosani si ajungi la Deva. Apoi alegi drumul catre Oradea. Cu 10 Km inainte de Oradea ajungi la Baile Felix unde poti sa dormi cateva nopti si eventual sa te distrezi cat cuprinde. Este o statiune occidentala desi este in Romania. Preturile sunt mai mici decat in Craiova. Serviciile de super calitate. In total sunt vreo 600 Km dupa ce te plictisesti poti merge in Maramures iar apoi revii acasa.

Nu uita sa vizitezi Oradea. Mi s-a parut peste Timisoara din multe puncte de vedere. Drum bun!

Data de inscriere
    22-03-2009
    Locaţie
    craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    310
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    multumesc...cam ce a zis flavius e ceea ce ma intereseaza,dar mi se pare cam scurticel traseul....
    vad ca nu a zis nimeni nimic de zona Moldovei,Suceava,Piatra Neamt si prea putin de Transilvania...nimic interesant pe-acolo ?
    Last edited by digital_plus; 21-06-2009 at 10:46.

Spammer V.I.B's Avatar V.I.B reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    31-08-2007
    Locaţie
    Purple Cristal Club
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1070
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    8
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de digital_plus Vezi mesajele
    multumesc...cam ce a zis flavius e ceea ce ma intereseaza,dar mi se pare cam scurticel traseul....
    vad ca nu a zis nimeni nimic de zona Moldovei,Suceava,Piatra Neamt si prea putin de Transilvania...nimic interesant pe-acolo ?
    De asta as fi si eu interesat... N-Moldovei

Banned rADONIS's Avatar rADONIS reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    15-04-2009
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Ce zici de un tur al casteleor si cetatilor?

Cetatea Sighisoarei
    Castelul Huniazilor
    Castelul Bran
    Castelul Peles
    Cetatea taraneasca Rasnov
    Cetatea Fagarasului
    Cetatea Brasovului
    Cetatea Neamtului
    Cetatea Devei
    Cetatea de scaun a Sucevei.

.

Data de inscriere
    22-03-2009
    Locaţie
    craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    310
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    da rADONIS ,bun multumesc!..

rezervatii naturale de animale sau ceva de genul exista pe undeva si alte exemple de obiective dintr-astea cum ai spus tu,cetati vechi,lacuri,poduri,ruine ceva interesant

Data de inscriere
    22-03-2009
    Locaţie
    craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    310
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    si daca imi poate face cineva un traseu in genul a ceea ce a spus Che Guevara ...dar mai exact si mai lung care sa cuprinda cam tot ce s-a mentionat pana acum..
    mai astept si alte pareri

Banned Che Guevara's Avatar Che Guevara reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de digital_plus Vezi mesajele
    da rADONIS ,bun multumesc!..

rezervatii naturale de animale sau ceva de genul exista pe undeva si alte exemple de obiective dintr-astea cum ai spus tu,cetati vechi,lacuri,poduri,ruine ceva interesant
    De astea e plina Romania. Trebuie decat sa te interesezi si tu.

Vezi ca pe traseul pe care ti l-am zis eu gasesti si castele si rezervatii si tot ce-ti da sau nu prin cap. Daca iti arat ce poze am facut ramai cu gura cascata. Dar studiaza si tu ca nu am timp sa fac un jurnal de calatorie aici.

Vezi Hateg, Castelul Huniazilor, monumentele lui Brancusi, etc.

Spammer evanescence's Avatar evanescence reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    12-06-2009
    Locaţie
    craiova
    Varsta
    36
    Sex
    F
    Mesaje bazar
    13
    Putere Reputatie
    34
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    25.0
    Usergroups:
    Maramuresul, este o zona minunata daca vrei liniste este superb, mai ales la Barsana sau Borsa ( unde poti urca pe munte cu telescaunul si sa vizitezi cascada cailor, care este de-a dreptul uluitoare), Sapanta, Sighetul Marmatiei ( unde se poat vizita Memorialul durerii, muzeul victimelor comunismuliui, un loc impresionant, si de asemenea muzeul satului maramuresan)

There is no other way I get the final say

www.prolex.ro

http://andreea-cuisine.blogspot.com

Junior sisic's Avatar sisic reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    21-02-2009
    Sex
    M
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    7
    Puncte CF
    20.0
    Citat Mesaj iniţiat de flavius86' Vezi mesajele
    poti merge pe Transfagarasan.....,Manastirea de la Curtea de Arges,unde ai Vidraru ,Balea dupa ce iesi de pe Transfagarasan poti da o fuga in Sibiu unde ai ce vedea..si revenirea in Craiova o faci pe Rucar-Bran(Brasov,Castelul Peles inSinaia urci cu telecabina la cota,Cetatea Rucar,Castelul Bran,Mausoleul de la Campul Lung )

poti merge pe la Tg Jiu(cele 3 minuni brancovene),o tai pe Valea Jiului si ajungi la Hunedoara (castelul huniazitor),te intorci pe la Herculane (tragi o baie ca tot e vara te mai racoresti),cobori la Orsova (tragi o plimbare cu vaporasul pe Dunare),mergi la manastirea Sf Ana,dupa tragi cateva pozici la Portile de Fier si ramai in Severin la un suculet pe faleza.

Eu unu imi doresc o plimbare in Moldova vara asta.
    In Transfagarasani, Balea Lac, Lacul sf. Ana , Lacul Rosu ,Poiana , Coloana Infinitului , Brasov , In Transilvania la Castelul Peleshi , La Castelul Bran , etc...

Data de inscriere
    22-03-2009
    Locaţie
    craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    310
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    cine stie alte obiective il rog sa posteze poate acest thread intereseaza pe mai multi

Data de inscriere
    22-03-2009
    Locaţie
    craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    310
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie