Azi a fost prima intalnire 4tuning Craiova in parcare la Kaufland de pe C.Bucuresti .Cand ziceti sa fie urmatoarea intalnire? Eu propun sa fie intalnire in fiecare vineri sau duminica seara de la ora 19:00.Astept si parerile voastre.Cateva poze:
Azi a fost prima intalnire 4tuning Craiova in parcare la Kaufland de pe C.Bucuresti .Cand ziceti sa fie urmatoarea intalnire? Eu propun sa fie intalnire in fiecare vineri sau duminica seara de la ora 19:00.Astept si parerile voastre.Cateva poze:
Last edited by Thedutchman; 22-06-2009 at 20:59.
mai multe poze se poate? sau doar atatia fuserati?
Au fost aproximativ 30 de maşini în total. Micuţule, dacă vrei să iei bătaie, continuă cu aberaţii de genul ăsta. Deocamdată întâlnirea rămâne la ora 21:00, că pe noi nu ne bat părinţii, ca pe tine ! În plus, dacă eşti în stare să emiţi o părere, fă-o, dar nu mai prelua ce spun alţii, ca şi când ar fi ideile tale. Little brat !
D13Z6
OK.Poze a facut si Andrei BLD poate pune si el eu am facut doar la oltcituri .Alte poze:
Last edited by Thedutchman; 22-06-2009 at 20:59.
Duminica viitoare, la ora 21:00.
D13Z6
presupun ca (,) copilul acela blond mai mic este "Micutz" ?![]()
As fi vrut sa vin si eu, dar am avut un examen azi. Data viitoare aproape sigur.![]()
Data viitoare te aşteptăm cu cartofi şi oo clocite![]()
D13Z6
deci cu alte cuvinte, sa nu mai vin, nu?![]()
Foarte frumos... am venit si eu ,nu am stat mult pt ca a trebuit sa ajung urgent undeva .. dar,data viitoare promit ca o sa fiu alaturi de voi
![]()
era anuntat pe 4tuning , nici eu nu am vazut
next time
Pe zi ce trece se îndobitoceşte mai rău. Viitorul ţării ăştia, ca el, se bazeazăÎntâlnirea 4TuningRO Craiova a fost anunţată pe 4tuning de fix o săptămână
Pe lângă prietenii Oltcitari, au fost şi "japonezii" şi chiar câţiva europeni mai răsăriţi
Te aşteptăm pentru o examinare mai detaliată a maşinii tale care chiar arată bine - şi aşa, cu suspensie de offroad
Next time primeşti şi tu, ca şi Toto, oo clocite şi cartofi
![]()
D13Z6
O sa ajunng si eu duminica, sper![]()
Poate vii cu Seatu', nu cu Cielo![]()
D13Z6
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: