Pagina 1 din 2 1 2 UltimaUltima

Intalnire 4tuning Craiova

Banned Micutz''s Avatar Micutz' reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    30-01-2009
    Locaţie
    In garaj
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    89
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    9
    Puncte CF
    2.0
    Usergroups:

Intalnire 4tuning Craiova

Azi a fost prima intalnire 4tuning Craiova in parcare la Kaufland de pe C.Bucuresti .Cand ziceti sa fie urmatoarea intalnire? Eu propun sa fie intalnire in fiecare vineri sau duminica seara de la ora 19:00.Astept si parerile voastre.Cateva poze:
    Last edited by Thedutchman; 22-06-2009 at 20:59.

Senior Member stefi81's Avatar stefi81 este o comoara de om stefi81 este o comoara de om stefi81 este o comoara de om stefi81 este o comoara de om stefi81 este o comoara de om
    Data de inscriere
    30-04-2008
    Locaţie
    cv9
    Varsta
    43
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    480
    Putere Reputatie
    39
    Reputatie
    453
    Puncte CF
    5.0
    mai multe poze se poate? sau doar atatia fuserati?
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Spammer Gabi's Avatar Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta
    Data de inscriere
    09-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    152
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    1583
    Puncte CF
    6.5
    Au fost aproximativ 30 de maşini în total. Micuţule, dacă vrei să iei bătaie, continuă cu aberaţii de genul ăsta. Deocamdată întâlnirea rămâne la ora 21:00, că pe noi nu ne bat părinţii, ca pe tine ! În plus, dacă eşti în stare să emiţi o părere, fă-o, dar nu mai prelua ce spun alţii, ca şi când ar fi ideile tale. Little brat !
    D13Z6

Banned Micutz''s Avatar Micutz' reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    30-01-2009
    Locaţie
    In garaj
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    89
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    9
    Puncte CF
    2.0
    Usergroups:
    OK.Poze a facut si Andrei BLD poate pune si el eu am facut doar la oltcituri .Alte poze:
    Last edited by Thedutchman; 22-06-2009 at 20:59.

Banned andrrei's Avatar andrrei va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    03-12-2006
    Locaţie
    sub pat
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1333
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    89
    Puncte CF
    21.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Micutz' Vezi mesajele
    OK.Poze a facut si Andrei BLD poate pune si el eu am facut doar la oltcituri .Alte poze:
    cand e urmatoare intalnire? eu nu am putut sa ajung

Spammer Gabi's Avatar Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta Gabi este deja o vedeta
    Data de inscriere
    09-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    152
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    1583
    Puncte CF
    6.5
    Duminica viitoare, la ora 21:00.
    D13Z6

Banned sponsorul's Avatar sponsorul reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    19-01-2007
    Locaţie
    Monaco
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    381
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    presupun ca (,) copilul acela blond mai mic este "Micutz" ?

Spammer POOL's Avatar POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    454
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    1633
    Puncte CF
    13.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de sponsorul Vezi mesajele
    presupun ca (,) copilul acela blond mai mic este "Micutz" ?
    pe 4 il vad, dar unde e tuning-ul?
    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!

Participant Curse Toto - BOD's Avatar Toto - BOD reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    251
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    12
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    As fi vrut sa vin si eu, dar am avut un examen azi. Data viitoare aproape sigur.

www.rensit.com

Esti PROST si vrei sa te remarci? Claxoneaza!

Data de inscriere
    09-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    152
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    1583
    Puncte CF
    6.5
    Data viitoare te aşteptăm cu cartofi şi oo clocite
    D13Z6

Participant Curse Toto - BOD's Avatar Toto - BOD reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    251
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    12
    Puncte CF
    20.0
    Usergroups:
    deci cu alte cuvinte, sa nu mai vin, nu?

www.rensit.com

Esti PROST si vrei sa te remarci? Claxoneaza!

VIP User cata TCL's Avatar cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare cata TCL a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    20-10-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    748
    Putere Reputatie
    67
    Reputatie
    17134
    Puncte CF
    6.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Micutz' Vezi mesajele
    Azi a fost prima intalnire 4tuning Craiova in parcare la Kaufland de pe C.Bucuresti .Cand ziceti sa fie urmatoarea intalnire? Eu propun sa fie intalnire in fiecare vineri sau duminica seara de la ora 19:00.Astept si parerile voastre.Cateva poze:
    ce motoare au sufletzel bolidurile pe care le-ai pozat?

legalizez ganduri Bogdan™'s Avatar Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Above & Beyond
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1500
    Putere Reputatie
    93
    Reputatie
    20914
    Puncte CF
    35.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Gabi Vezi mesajele
    Au fost aproximativ 30 de maşini în total. Micuţule, dacă vrei să iei bătaie, continuă cu aberaţii de genul ăsta. Deocamdată întâlnirea rămâne la ora 21:00, că pe noi nu ne bat părinţii, ca pe tine ! În plus, dacă eşti în stare să emiţi o părere, fă-o, dar nu mai prelua ce spun alţii, ca şi când ar fi ideile tale. Little brat !
    are 12 anisori...ce pretentii ai de la el?...

Senior Member ME.Beast este o comoara de om ME.Beast este o comoara de om ME.Beast este o comoara de om ME.Beast este o comoara de om
    Data de inscriere
    10-11-2008
    Varsta
    32
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    108
    Putere Reputatie
    36
    Reputatie
    321
    Puncte CF
    3.5
    Usergroups:
    Intalnire 4tuning? Cred ca era Oltcit Meeting?
    Sau, de cand s-a anuntat chestia cu intalnirea 4Tuning ?

Senior Member Boerica reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    07-02-2007
    Locaţie
    In Cartierul Minunat......
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    811
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    6
    Puncte CF
    4.5
    Usergroups:
    Foarte frumos ... am venit si eu ,nu am stat mult pt ca a trebuit sa ajung urgent undeva .. dar,data viitoare promit ca o sa fiu alaturi de voi

Participant Curse robisavage's Avatar robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati robisavage este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    22-08-2006
    Locaţie
    Red Valley
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2106
    Putere Reputatie
    48
    Reputatie
    4336
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    era anuntat pe 4tuning , nici eu nu am vazut

next time

Data de inscriere
    09-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    152
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    1583
    Puncte CF
    6.5
    Citat Mesaj iniţiat de BOGY26 Vezi mesajele
    are 12 anisori...ce pretentii ai de la el?...
    Pe zi ce trece se îndobitoceşte mai rău. Viitorul ţării ăştia, ca el, se bazează
    Citat Mesaj iniţiat de ME.Beast Vezi mesajele
    Intalnire 4tuning? Cred ca era Oltcit Meeting?
    Sau, de cand s-a anuntat chestia cu intalnirea 4Tuning ?
    Întâlnirea 4TuningRO Craiova a fost anunţată pe 4tuning de fix o săptămână Pe lângă prietenii Oltcitari, au fost şi "japonezii" şi chiar câţiva europeni mai răsăriţi
    Citat Mesaj iniţiat de Boerica Vezi mesajele
    Foarte frumos ... am venit si eu ,nu am stat mult pt ca a trebuit sa ajung urgent undeva .. dar,data viitoare promit ca o sa fiu alaturi de voi
    Te aşteptăm pentru o examinare mai detaliată a maşinii tale care chiar arată bine - şi aşa, cu suspensie de offroad
    Citat Mesaj iniţiat de robisavage Vezi mesajele
    era anuntat pe 4tuning , nici eu nu am vazut

next time
    Next time primeşti şi tu, ca şi Toto, oo clocite şi cartofi
    D13Z6

legalizez ganduri Bogdan™'s Avatar Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Above & Beyond
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1500
    Putere Reputatie
    93
    Reputatie
    20914
    Puncte CF
    35.0
    Usergroups:
    O sa ajunng si eu duminica, sper

Data de inscriere
    09-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    40
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    152
    Putere Reputatie
    51
    Reputatie
    1583
    Puncte CF
    6.5
    Poate vii cu Seatu', nu cu Cielo
    D13Z6

Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Above & Beyond
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1500
    Putere Reputatie
    93
    Reputatie
    20914