Adevarata identitale a lui The Stig - Top Gear este chiar Michael Schumacher. Va asteptati la asa ceva?
Adevarata identitale a lui The Stig - Top Gear este chiar Michael Schumacher. Va asteptati la asa ceva?
Last edited by EcKoD2; 07-08-2009 at 02:33.
poate ca unii dintre noi inca nu apucaram sa vdm top gear
desi nu stiu de ce am impresia ca nu este el adevaratul stig
in fine... sa vad episodul
Nici nu stiu ce sa mai cred...inainte era Ben Collins.
bine ca am apucat sa vad episodul inainte de spoiler.
BBC a zis ca sunt ba 8 piloti, ba 4. Din media reiese ca Ben Collins (pilot Nascar sau ceva de genu) ar fi unul din ei, de asemenea si Heikki Kovalainen (daca te uiti la top gear si nu stii cine e...) se zvoneste ca ar face parte din trupa de 4/8.
Cel mai probabil, Schumacher a fost doar un decoy pentru public si rating. Asta si probabil faptul ca Ferrarri nu ar fi lasat pe mana altcuiva modelul FXX.
Oricum..... jos palaria pt producatorii Top Gear.
LE:
Se pare ca acel model ii apartine chiar lui Schumi, fiind singurul ffx din cele 30 facute care nu are dunga alba pe centru.
Last edited by Am3oo; 22-06-2009 at 01:52.
da...o gluma buna,sunt curios cati bani i`au dat sa faca pe stig
no way dude![]()
nici eu nu cred,nu avea mersul asta.si nu ar fi atat de bun
![]()
Este doar o strategie de marketing![]()
Va dati seama ca a fost o gluma, nu?!![]()
p.s. Michael Schumacher habar n-are sa conduca o masina normala! Pe bune! Este un sofer foarte prost cand vine vorba despre condusul masinilor de strada!
In plus...mersul sau miscarile corpului in general difera clar fatza de cele ale lui Schumacher.
The Stig e altcineva...
Tare faza oricum.
p.s. Am privit mai toate episoadele Top Gear, vechi sau noi, aproape obsedant.![]()
ferrari marketing
ghost rider e valentino rossi![]()
Stig era unul din cei din emisiune si ca sa faca rating l-au adus doar atunci in emisiune
la sfarsitul emisiunii, dupa ce-l arata pe stig (michael schumacher) la volanul masinii suzuki chiar spun:
Jeremy Clarkson: I don't think michael schumacher is the stig.... bombshell
in fine... prea mult tam-tam
marketing
audienta
au facut treaba buna, le-a iesit
asteptam urmatorul episod si sa ne bucuram de el
Waw ... ce inseamna "masina normala" sau "masina de strada" ? Daca e vorba de ceva grupa mica, pana-n 150 de cai, nu cred ca trebuie sa fii pilot ... oricine stie s-o conduca.
Adica ... e simplu - mergi incet.
Daca prin "masina normala" te referi la alte chestii care nu sunt din F1 - atunci te inseli asa cum putini s-au inselat vreodata.
Schumi a participat la dezvoltarea foarte multor modele Ferrari de strada, "Enzo" sau poftim - una si mai normala : F430.
Nu stiu daca l-ar bate pe Dario Benuzzi pe Fiorano, dar oricum e foarte departe de concluzia de "sofer prost".
Arunca un ochi pe Eurosport cand e Race Of Champions si vezi cam cu ce masini se dau.
http://www.youtube.com/watch?v=hfI7a...eature=related
L-a batut pe Loeb cu 2-1 (nu mai stiu cu ce s-au dat ... parca Ferrari 360, WRC si Buggy .. parca) si chiar daca e doar pentru spectacol si nu pe orgolii sau puncte, cel putin poti sa tragi concluzia ca nu "e un sofer foarte prost".
P.S. - astia din F1 nu prea sunt luati de pe strada.
Cred ca exceptand chestii gen TIR-uri si basculante, exceleaza cam la orice.
Mare, mare prostie ai putut sa scrii !
http://www.youtube.com/watch?v=mRyR-1GYr9Q - Cer senin !
Eu nu cred ... parerea mea e ca e doar o strategie de marketing.
Bunul simt si cunoasterea limbii romane sunt obligatorii.
Frumos inceput de sezon Ferrari, Schumacher, cel mai bun timp overall !
Nu cred ca o sa dezvaluie vreodata cine e adevaratul "Stig".
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: