Meciul este simbata dimineata la ora 11 transmis pe tv sport....cei care nu pot viziona meciul la tv sunt rugati sa intre pe www.gruppo-maxima.ro pt transmiterea live
Meciul este simbata dimineata la ora 11 transmis pe tv sport....cei care nu pot viziona meciul la tv sunt rugati sa intre pe www.gruppo-maxima.ro pt transmiterea live
by ultrase
Cand lupii au muscat flamanzi din noi
O voce - tunet le-a raspuns: Ce vreti pagani, pui de misei?
Oltenia pamantul nostru sfant e sol de lei, nu de catei!
Spalatoria Auto 11 - preturi avantajoase si calitate garantata!
Ultima ora. In Sibiu la Continental www.gruppo-maxima.ro
by ultrase
sper sa ii batem sa ne mentinem pe prima pozitie, acolo unde ne este locul chiar daca este in divizia B.
FORTZA STIINTA
Publica anunturi simplu si rapid anunturi.craiovaforum.ro
www.facebook.com/craiovaforum
www.facebook.com/groups/craiovaforum.ro
Eu gatesc?! TU? www.blogdemancare.ro
Ne place sportul si cam atat
avem meci usor, cu lanterna rosie. vom castiga clar. este o buna ocazie de a ne distanta pentru ca csm are meci greu la poiana campina.
Mesaj iniţiat de forumistu
nu consider ca avem un meci usor ! Orice echipa vrea sa se afime atunci cand joaca in compania unei echipe cu renume !
Cu toate ca Valcea este pe locul 2 , eu consider in continuare ca Petrolul este echipa care se va bate cu Craiova pt promovare !
Cu toate ca pana la Sibiu o sa mergem cu masinile personale , cred ca o sa fim peste 300 de craioveni la meci !
Pt cine nu are masina , mai exista si varianta deplasraii cu trenul (pleaca la 06:45 si ajunge pe la 11.30 ) , dar este putin probabil ca politia sa accepte in tren un grup mare de suporteri pt ca este vorba de sageata albastra si nu cred ca ar risca cineva ca un astfel de tren sa fie devastat
PS: FORZA STIINTA
Vom bate cu siguranta si vom promova in Divizia A fara probleme ! FORZA STIINTA !
daca asta e meci greu, atunci cum este meciul de peste 2 etape, cu csm rm valcea? io zic ca in mod normal asta ar trebui sa fie meci usor.Mesaj iniţiat de remus
io zic ca daca fc sibiu vrea sa se afirme nu si-a ales tocmai bine meciul.
eu zic sa nu judeci echipa dupa locul din camponatMesaj iniţiat de forumistu
din cate stiu , im mare parte au lotul de anul trecut ! I-am vazut in cateva 2-3 jocuri si nu pot sa spun ca este o echipa destul de buna !
Meciul cu Valcea este un meci foarte greu , dar sunt sigur ca baietzii o sa se concentreze asa cum au facut-o in meciurile importante de pana acum !
pai de obicei echipele mai mici se pot afirma in compania echipelor mai mari !Mesaj iniţiat de forumistu
Universitatea este clar echipa mai mare ...![]()
eu inteleg ce vrei sa zici, dar eu vroiam sa spun nu este cazul ca tocmai in meciul cu Universitatea sa se afirme sibiul. daca vrea sa se afirme io zic ca nu si-a ales bine meciul. sa astepte sa joace cu valcea sau cu urziceniu daca vrea afirmare.Mesaj iniţiat de remus
Conferinta de presa , vineri 04.nov. 2005 www.gruppo-maxima.ro
by ultrase
Stii bine ca meciurile pierdute cu ultimele clasate si golurile luate in ultimele minute cam faceau parte din cotidianul Stiintei...Mesaj iniţiat de forumistu
Cred ca meciul ar trebui tratat cu seriozitate maxima, ca daca il vor lua la baza si vor rata exasperant, poate se intoarce roata.
Ideea e ca trebuie neaparat sa luam cele trei puncte, ca sa ajungem fara griji acolo unde ne este de fapt locul: DIVIZIA A
they hatin'
e 0-0. ingrijorator
petrolul conduce cu 1-0 pe dinamo
valcea nu reuseste sa inscrie cu poiana 0-0
Last edited by forumistu; 05-11-2005 at 12:31.
0-0 hmmm... Slab, foarte slab pierdem puncte aiurea![]()
astept achizitiile din iarna. astept un jucator care sa impinga mingea in poarta.
Se pare ca respectam traditia jocurilor proaste cu ultimele clasate. Trist, pentru ca Valcea a facut egal si ne puteam distanta. Ceea ce e mai rau este ca Petrolul batu...![]()
they hatin'
DACIA MIOVENI - CS OTOPENI 2-0
DINAMO II - PETROLUL PLOIE?TI 0-1
FC CARACAL - MINERUL MOTRU 0-0
DUN?REA GIURGIU - ASTRA PLOIE?TI 3-2
JUVENTUS BUCURE?TI - INTER GAZ 1-2
UNIREA URZICENI - RAPID II 6-1
POIANA CĀMPINA - CSM RĀMNICU VĀLCEA 0-0
FC SIBIU - UNIVERSITATEA CRAIOVA 0-0
1. UNIVERSITATEA CRAIOVA* 26 (+10)
2. CSM RĀMNICU VĀLCEA 24 (+6)
3. UNIREA URZICENI 23 (+5)
FORTZA STIINTA
Publica anunturi simplu si rapid anunturi.craiovaforum.ro
www.facebook.com/craiovaforum
www.facebook.com/groups/craiovaforum.ro
Eu gatesc?! TU? www.blogdemancare.ro
Ne place sportul si cam atat
Nu cred ca mai are vreun rost sa-mi exprim dezamagirea aici,acum...mi-am facut destui nervi sambata cand am urmarit meciu`...tot ceea ce pot sa spun este ca Stiinta nu are valore deocamdata...asa ca ciocu mic si sa incerce sa fie seriosi...daca vor continua sa joace in halu` asta nu au ce cauta in "A" in cazul ca vor promova...
FORZZA STIINTA
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: