Not so different after all!

Mintrubber buna_seara!'s Avatar buna_seara! nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    19-11-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    592
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -32
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:

Sick Not so different after all!

Vazand ultima aparitzie Seat mi-am zis : "Wow, ce cauta modelul vechi de A4 expus in Real?! Au ramas cu ele si le-au bagat la oferta?!".

Dar...se pare ca m-am inselat, dinstantza spunandu-si cuvantul. Era de fapt noul model al celor de la Seat, Exeo.
    Asemanarea intre Exeo si penultimul model al celor de la Audi este izbitoare. Sa fie oare dovada recunoasterii suprematiei nemtzesti in domeniul auto, prin aplicarea acelorasi tactici, cel putin de design, dar cu cel putin 5 ani intarziere?!
    Sau pur si simplu cei de la Seat stiu parerea generala a cumparatorului despre Audi si s-au decis ca este mai sigur sa continui cu un design care deja a dat roade, chiar daca nu in cel mai evident sau convingator mod.
    Eu...sincer...as prefera un Audi A4 de prin 2005-2006 in schimbul unui Exeo nou. Desigur, Audi-ul ar trebui sa fie in stare perfecta, fara urme evidente de uzura si cu cateva optiuni pe acolo, macar piele partiala...sau cu putin noroc...un S-line...sau de ce nu...un quattro,desi totusi, la 10000, mai rar.
    Daca asta este directia pietei auto la ce ar trebui sa ne asteptam acum?! Oare o sa inceapa si Dacia sa copieze mult mai "pe fatza" modelele celor de la Renault?! Eu unul sper ca nu!
    Ce ziceti..."face banii" sau nu Exeo asta? Merita sa cumperi un model "nou-noutz", care de fapt, in esentza, nu este chiar atat de nou?!
    Sa nu ma intelegeti gresit: nu sunt anti Seat, ba chiar mi-a placut mult...si inca imi mai place mult modelul Leon mk1 , chiar mai mult decat mk2-ul.
    Sa se dovedeasca oare Seat-ul Exeo a fi o masina la fel de buna ca Audi A4?

So...ce parere aveti?! Seamana sau nu seamana?! Probabil ca, avand in vedere pozele...Ultima intrebare ar cam trebui sa fie retorica.

p.s. Imi pare rau pentru marimea diferita a pozelor.
    Last edited by buna_seara!; 26-06-2009 at 00:41.

legalizez ganduri Bogdan™'s Avatar Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare Bogdan™ a adunat atat de multa reputatie incat e pe cale sa ajunga la Poiana mare
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    Above & Beyond
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1500
    Putere Reputatie
    93
    Reputatie
    20914
    Puncte CF
    35.0
    Usergroups:
    asta este...este cat de cat frumusica
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Spammer tutza20's Avatar tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti tutza20 este un nume pe buzele tuturor, invidiat de toti
    Data de inscriere
    18-03-2008
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1136
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    2177
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Este frumoasa,sper ca este la fel de buna ca A4, seamana foarte mult la spate,farurile sunt puitn schimbate.Buna treaba!
    God must be a Rottweiler

2 dogs, 1 breed, 1 single love: THE ROTTWEILER

Banned m50b25's Avatar m50b25 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    04-06-2009
    Locaţie
    just the same old re runs
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    13
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    E foarte simplu, cei de la Seat au folosit o platforma foarte buna si verificata adica cea de la vechiul A4 ca sa scoata o masina mai ieftina pe o piata pe care nu prea se mai cumpara premium si s-au ieftinit mult masinile.

Mie personal nu imi place ca design dar ca masina, tehnic vorbind, este super ok, face banii.

Newcomer Hyundai's Avatar Hyundai reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    04-05-2007
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    62
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    Se stie ca Seat a fost preluat de grupul VW - Audi ... deci treaba asta cu asemanarea nu ar trebui sa surprinda prea mult ... iar in contextu crizei mondiale ... e mai ieftin sa iei sasiul si un sasiu care s-a dovedit bun si sa incropesti o masina ... care arata bine
    Buna strategia

Mintrubber buna_seara!'s Avatar buna_seara! nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    19-11-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    592
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -32
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Hyundai Vezi mesajele
    Se stie ca Seat a fost preluat de grupul VW - Audi ... deci treaba asta cu asemanarea nu ar trebui sa surprinda prea mult ... iar in contextu crizei mondiale ... e mai ieftin sa iei sasiul si un sasiu care s-a dovedit bun si sa incropesti o masina ... care arata bine
    Buna strategia
    Stiu, dar totul are o limita.
    Aici este vorba de bani si pareri. Oamenii au deja imaginea unui A4 imprimata pe creier ( ) , iar costurile de fabricatie au scazut foarte mult prin folosirea aceleiasi platforme. Dar totusi...pretzul nu este chiar asa de mic. Este mai degraba...normal. Atunci...ce s-a castigat cu clonarea unui A4?
    Last edited by buna_seara!; 26-06-2009 at 03:07.

Spammer slayer92's Avatar slayer92 este placut de toti slayer92 este placut de toti slayer92 este placut de toti
    Data de inscriere
    03-10-2008
    Locaţie
    Peste tot ...
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    878
    Putere Reputatie
    48
    Reputatie
    241
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Frumusica !

Senior Member AdidaSz0r's Avatar AdidaSz0r este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    25-04-2007
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    164
    Putere Reputatie
    41
    Reputatie
    26
    Puncte CF
    42.5
    Usergroups:
    chiar imi place....in viitorul apropiat ma gandesc sa achizitionez una

Data de inscriere
    19-11-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    592
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -32
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de AdidaSz0r Vezi mesajele
    chiar imi place....in viitorul apropiat ma gandesc sa achizitionez una
    Adevarul este ca...la versiunea de top interiorul este mortal. Pretul este sub al unui Audi nou dar oare se comporta la fel de bine la rulare?!
    Daca cineva a condus-o sau o sa o conduca in viitorul apropiat sa scrie aici detalii despre senzatia de la volan.

Spammer POOL's Avatar POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta POOL este deja o vedeta
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Locaţie
    craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    454
    Putere Reputatie
    50
    Reputatie
    1633
    Puncte CF
    13.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de buna_seara! Vezi mesajele
    So...ce parere aveti?! Seamana sau nu seamana?! Probabil ca, avand in vedere pozele...Ultima intrebare ar cam trebui sa fie retorica.
    care e Audi?
    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: