Vazand ultima aparitzie Seat mi-am zis : "Wow, ce cauta modelul vechi de A4 expus in Real?! Au ramas cu ele si le-au bagat la oferta?!".
Dar...se pare ca m-am inselat, dinstantza spunandu-si cuvantul. Era de fapt noul model al celor de la Seat, Exeo.
Asemanarea intre Exeo si penultimul model al celor de la Audi este izbitoare. Sa fie oare dovada recunoasterii suprematiei nemtzesti in domeniul auto, prin aplicarea acelorasi tactici, cel putin de design, dar cu cel putin 5 ani intarziere?!
Sau pur si simplu cei de la Seat stiu parerea generala a cumparatorului despre Audi si s-au decis ca este mai sigur sa continui cu un design care deja a dat roade, chiar daca nu in cel mai evident sau convingator mod.
Eu...sincer...as prefera un Audi A4 de prin 2005-2006 in schimbul unui Exeo nou. Desigur, Audi-ul ar trebui sa fie in stare perfecta, fara urme evidente de uzura si cu cateva optiuni pe acolo, macar piele partiala...sau cu putin noroc...un S-line...sau de ce nu...un quattro,desi totusi, la 10000, mai rar.
Daca asta este directia pietei auto la ce ar trebui sa ne asteptam acum?! Oare o sa inceapa si Dacia sa copieze mult mai "pe fatza" modelele celor de la Renault?! Eu unul sper ca nu!
Ce ziceti..."face banii" sau nu Exeo asta? Merita sa cumperi un model "nou-noutz", care de fapt, in esentza, nu este chiar atat de nou?!
Sa nu ma intelegeti gresit: nu sunt anti Seat, ba chiar mi-a placut mult...si inca imi mai place mult modelul Leon mk1 , chiar mai mult decat mk2-ul.
Sa se dovedeasca oare Seat-ul Exeo a fi o masina la fel de buna ca Audi A4?
So...ce parere aveti?! Seamana sau nu seamana?! Probabil ca, avand in vedere pozele...Ultima intrebare ar cam trebui sa fie retorica.
p.s. Imi pare rau pentru marimea diferita a pozelor.![]()