se bea in romania prea mult? ce bauturi preferati? va imbatati des?
parerea mea este ca romanului ii place sa bea, insa nu in exces ci doar sa se simta bine.
EDIT ce buna e berea, dar si vinul..... Tamaioasa Romaneasca.....
se bea in romania prea mult? ce bauturi preferati? va imbatati des?
parerea mea este ca romanului ii place sa bea, insa nu in exces ci doar sa se simta bine.
EDIT ce buna e berea, dar si vinul..... Tamaioasa Romaneasca.....
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>COLA<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A mai fost un thread.. da parca era despre bere... si imi mentin votul de atunci... Stela Artois
P.S. Renunt la stela pt un vin rosu de tara f putin acrisor... demisec
vin rosu... alb... berea... etc... e buna bautura![]()
u damn right !Mesaj iniţiat de contagious_scrub
exclus tăriile
Vin alb şpriţ dar în special bere, aproape nu-i zi să nu pup măcar una ...
bun îi şi vinul ghiurghiuliu ...
Berea a mai bună = Amstel
nu am prea vazut pe la noi... si nici Kaizer sau cum se scrie.. si aia imi placeaMesaj iniţiat de tajka
Becks for life!O singura data m-am imbatat urat de tot cand am amestecat bauturile si de atunci am jurat ca nu mai fac asta! Beau foarte multa bere, in special Becks, Silva si Bucegi de 2l.
Nu se exclud nici sucurile, prefer Sprite, Cola si Pepsi. (... astea mai ales la terase cu vreo gajica) La restaurant, intotdeuna vin rosu (doar cand vine unchiu-meo in vizita, ca alocatia mea e mult prea mica pt asemenea locuri
)
Last edited by NoMAcK; 03-11-2005 at 23:15.
I'm not so good with the advice... Can I interest you in a sarcastic comment?
Mesaj iniţiat de tajka
tocmai imi veni sete.Oricum Amstel ruuuuuuuuuls.
merge Stela...si vinu` alb,Grasa de Cotnari in special..
da` nu ma dau in laturi nici de la celelalte..
inainte beam mult gin...pana cand mi`a fost rau dupa o betie cu gin 3 zile..si de atunci nu mai pot sa`l beau..fie ca e simplu..fie ca e cu apa tonica!!!![]()
Fă ce poți cu ce ai acolo unde te afli.
Secretul succesului: să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie.
Cred ca berea e pe primu loc dintre bauturi![]()
Bere in general Stela si Silva, cand sunt si la o gustare ceva cu mai multi prieteni merge si un vin Lacrima Lu` Ovidiu
![]()
Stella Artoisce mai buna bere dintre astea mai procopsite un pic.... bine ... cand e vorba de betzie
golden, bucegi..... bere sa fie (numa noroc sa nu fie
) cat despre vin ... imi place grasa de cotnari sa beau dupa bere... stitzi cum e vorba aia vinu dupa bere ....
![]()
Berea la halba si Tamaioasa Romaneasca sau Feteasca Neagra![]()
they hatin'
trebe neaparat sa imi fac o poza la camera....sa vedeti cat de mult imi place mie Coca-Cola....
"People say I'm a freak, dark, weird, sick and twisted person, but I actually have the heart of a young girl - in a jar, on my desk..."
tzuika)---just joking
de obicei beck's ,tuborg sau bere fara alcool(when i'm driving) ....
tarii:rareori whiskey Jack![]()
Te asigur ca nu are cum sa iti placa mai mult ca mie. Daca nu beau cola o zi, ma doare capul de mor.Mesaj iniţiat de completlyinsane15
they hatin'
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: