unde se mai mananca bine prin craiova? pe unde mai e buna pizza.
prin club 9 se manca bine. si in andra la fel, dar au niste papanasi dupa care vomiti. si in zorbas se mananca bine si au si bere la halba.
ce locuri mai stiti?
unde se mai mananca bine prin craiova? pe unde mai e buna pizza.
prin club 9 se manca bine. si in andra la fel, dar au niste papanasi dupa care vomiti. si in zorbas se mananca bine si au si bere la halba.
ce locuri mai stiti?
cel mai mult imi place pizza de la RIO
El greco rulz!! Mai ales restaurantu de pe calea bucuresti!![]()
I'm not so good with the advice... Can I interest you in a sarcastic comment?
hmm ...in oarsh asa nush ...
da in zona stiu ca cea mai buna pizza o gasesti ori la Planter's(intrarea in parc) sau la Zorba's ( pe gh doja)
"People say I'm a freak, dark, weird, sick and twisted person, but I actually have the heart of a young girl - in a jar, on my desk..."
Fosta Roata?
pizza buna am mai mancat la o terasa, in dreapta Santa Fe-ului. Dar am stat cam o ora si jumatate sa vina comanda, iar inauntru e nasol, sunt doar cateva mese.
they hatin'
Da tata...fosta Roata...au facut ceva modificari pe acolo...nu e cine jtie ce inauntru, dar pizza e excelenta...iar preturile sunt acceptabile...intre 8 si 12 lei...toate sunt la fel de mari,difera decat continutu...gata ca incep sa fac reclamaMesaj iniţiat de cat23
![]()
Mesaj iniţiat de cat23
muahhh...
ai mancat la Van Gogh...
asa auzisem si eu asta vara...k e pizza buna...si am zis sa ma duc sa mananc si eu...si m`am dus frumusel,am comandat,toate bune si frumoase,pana cand am observat ca trecuse cam o ora si pizza nu mai venise..a venit intr`un final...io nu mai puteam de foame...si am fost dezamagit total de acea pizza...vai mama ei...
nici n`am mancat`o toata...
asa k am plecat si am mancat la Rio...unde e bunicica...dar mult mai buna decat cea de la Van Gogh...![]()
aa k nush ce concluzie sa trag...ori am diferite gusturi fata de persoanele care lauda acea pizza...ori in seara in care am fost eu..au gresit aia reteta
![]()
Fă ce poți cu ce ai acolo unde te afli.
Secretul succesului: să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie.
poi kiar asa...ia mai usor cu reclama...Mesaj iniţiat de F4bian
tzi`a promis Beby o pizza la fiecare 10 "cleienti"adusi de tine...neboonole
![]()
kiar asa...tot acolo lucreaza,nu?![]()
Cel mai bun restaurant din Craiova mi se pare a fi La Papa Barzetii...e mai ascuns el asha dar e foarte fain. E pe langa hotelul Jiul...prin spatele lui. Au o pizza excelenta shi nu numai. Atmosfera e frumoasa shi intotdeauna merge sa te duci acolo cu un grup de preteni.
Ura se nashte din teama
Ia spuneti voi niste restaurante non-stop. In afara de Intim (Lapus) si Club 9 (Rovine), chiar nu mai stiu nici unul. Si tinand cont ca termin serviciul pe la 10-11, am nevoie de non-stop-uri![]()
they hatin'
La Masquera locul 1 la pizza în craiova (detaşat)
Papa Barzetti locul 2
El Greco (Cuza visavis de Franolta) locul 3
Roata (lîngă piaţă) locul 4
Ar mai fi de menţionat pizeriile de cattering de unde am comandat de câteva ori şi nu mi-au displăcut
A mai fost pizza Hut dar s-a închis
Momental nu îmi mai aduc aminte de altele ...
Cea mai naşpa am mâncat-o la Greggs lângă piaţa mare ... mi-a adus pe un lemn o piţuţă de diametru 15 cm care era de fapt o lipiuţă cu puţină brânzică pe ea şi un degetar de ketchup la preţul de (numai) 50000 acum vreo 2 ani când mai erau încă ... M-am jurat să nu mai servesc de acolo ...
pizza :
- Masquera ( in Rovine ) au cea mai buna pizza din oras...
- Papa Barzetti
Alte restaurante unde se mananca bine ( nu neaparat pizza ) :
- Zorba's ( langa Laguna Albastra )
- Club 9 ( in Rovine )
- El Greco Bistro ( Calea Bucuresti )
- Galaxy ( langa piata Chiriac )
- Lord's House ( Calea Bucuresti )
- Fair Mont ( Macedonski ) - mancare buna dar pizza proasta
Localuri unde nu agreez mancarea :
- RIO (cea mai proasta pizza pe care am mancat-o in Craiova )
- Emilio
- Planter's
- Gorgis
Dap...tot acolo..e veteranMesaj iniţiat de Im2good4U
...
gresiti fratilor .....Mesaj iniţiat de tajka
Duceti-va la PETER's (parca asa ii zice) in cv9 vis-a-vis de SIF
e cea mai buna pizza din tot orasul asta .. desi atepti cam 20-30 min dupa ea ... dar se meritaaaaaaa.
Si au deschis si pana seara-noaptea....![]()
muahhh....la Peter`s...
stiu unde e...am fost o data acolo...da` nu sa mananc..sa ma uit de cineva...
in fine...nu prea aveam asa o parere buna...da` daca zici u...o sa trec sa degust pizza de acolo...
si ce aproape era de mine...nu mai tre` sa ma duc pana in oras...sau in partea cealalta a orasului...
![]()
pizza in Craiova NU se face buna
daca vreti va dau adresele catorva restaurante din Bucuresti/Cluj/Constanta unde fac aia niste pizza de stã mâtza-n coadã
parerea mea....
iar la restaurante BUNE:
1.Galaxy (Carul din stele) are cea mai buna mancare si un meniu reuseste sa ma sature pe mine la un pretz zic eu rezonabil,servirea este IREPROSABILA (am renuntat sa mananc la unele restaurante cu mancare buna dar servire care lasa de dorit)
2.Zorba's mancare buna,iar preparatele grecesti chiar se aproprie de retetele originale,servirea e buna preturile ...acceptabile spre mari.
restul nu merita mentionate
3.La Dolce Vita mancare italiana buna,servire buna,preturi maricele,parerea mea ca merita
restu'....nu merita mentionate
Ti-ai dori uneori sa fi canibal, nu atat din placerea
de a-l devora pe cutare sau cutare, cat din aceea de
a-l vomita.
http://www.nucarpatica.org/
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: