problema electrica oltcit

De-al casei kidutzu's Avatar kidutzu are ceva special... kidutzu are ceva special...
    Data de inscriere
    05-01-2008
    Locaţie
    la tine in dormitor...dupa perdea
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    176
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    182
    Puncte CF
    2.0
    Usergroups:

problema electrica oltcit

Salutare,am si eu o problema la oltcitu' meu,nu mai vrea sa semnalizeze sub nici o forma si mereu imi arde a 3-a siguranta de sus in jos.Mentinonez ca am inchidere centralizata cu alarma si mereu cand tin usile deschise sau actionez alarma se aprind semnalizarile toate nu au problema...dar cand vreau eu sa semnalizez...nimic si nici stopurile pe frana nu mai merg,si nici ceasul...si nici aeroterma si nici geamurile electrice deci cine ma poate ajuta sa imi lase un mesaj aici si eventual un pret estimativ multumesc.

Banned wes's Avatar wes nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    15-01-2009
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    215
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -14
    Puncte CF
    0.0
    siguranta arsa insemna scurt circuit , sau daca ai facut modificari majore e posibil sa fi depasit valoarea maxima a sigurantei , de aia scrie pe siguranta AMPERAJUL MAXIM , 5, 10 , 15, 20A .........in orice caz bine nu este , asa se intampla cand montezi prea mullti consumatori pe o instalatie gandita pentru mai putini incearca sa alimentezi releul de semnalizare separat , direct la baterie si vezi daca merge asa
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

De-al casei kidutzu's Avatar kidutzu are ceva special... kidutzu are ceva special...
    Data de inscriere
    05-01-2008
    Locaţie
    la tine in dormitor...dupa perdea
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    176
    Putere Reputatie
    38
    Reputatie
    182
    Puncte CF
    2.0
    Usergroups:
    multumesc dar nu ma pricep deloc...asa ca am nevoie de un electrician si sigur a facut scurt pentru ca pana acum mergea si am pus siguranta cea mai mare am pus si lita mai groasa si tot o arde...deci un electrician este binevenit ca eu nu ma pricep

0-day Member dorinicolae reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    09-12-2006
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    20.0
    Citat Mesaj iniţiat de kidutzu Vezi mesajele
    multumesc dar nu ma pricep deloc...asa ca am nevoie de un electrician si sigur a facut scurt pentru ca pana acum mergea si am pus siguranta cea mai mare am pus si lita mai groasa si tot o arde...deci un electrician este binevenit ca eu nu ma pricep
    0763603646 de luni pana vineri intre 8-17 si se rezolva; nu mai pune sigurante mai marai pentru ca risti sa ii dai foc
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: