Last edited by Torque; 04-11-2005 at 18:37.
caterinka shi kitch tuningMesaj iniţiat de gabr1el
Last edited by Mondeo; 04-11-2005 at 20:04.
aaaaaaaa pai dak vreti tiganeli din astea ies si fak poze la masinile din parcare , mai bine maine k acum e noapteMesaj iniţiat de Mondeo
PS: luni cand o fi targ la romanesti o sa fak poze la masinile de vin in parcarea de langa blocul meu, o sa ramaneti cand veti vedea prostiile de le pun unii pe masina
mai bine facem thread cu masinile facute cu bun gust sa facem si noi economie la HDD-urile de pe server .
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
sau facem altcumva: punem numai poze si fara comentarii inutile, adik poza si in rest ciocu micMesaj iniţiat de mindwar
discutii despre BMW subscriu
imi plac modelele vechi, cele "ursuletz" ... seria 5,7 s-a cam departat de stilul promovat... recunosc ca privirea mi-o atrage mai degraba un model vechi decat luxul seriilor noi. Am avut placerea de a ma plimba cu seria 5 acum cateva saptamani, recunosc ca este impecabil la capitolul dotari... mashina asta "le shtie pe toate" ... de asta nu simti ca o conduci .
Cineva imi zicea k cine ishi permite o astfel de mashina nu se zgarceshte sa ishi ia diesel ... nu sunt de aceeashi parere, mai ales daca ai de facut multe drumuri. Evident, performantele sunt mai mici la variatele pe motorina.
Am vazut seria 7, mai exact 735iA, la capacitatea cilindrica pe care o are (cam 3900 cc)consuma extrem de mult urban... cam 17L pe benzina...
parerea mea? exagerat, oricat de multi bani ai avea... raman fan obsedat cand e vorba de BMW-uri...postez aci M3 tunat care imi place
scuze gabr1el, eu nu pot sa nu zic ceva despre BMW
kitch tuning k a pus 2 spoilere pe portbagaj shi nishte aerisri fake pe capota...Mesaj iniţiat de Mondeo
aaaaa.. shi era sa uit.. stiker d`ala ciobanesc pe capacu de la rezervor
1. eleron NU spoilerMesaj iniţiat de Torque
2. stikerul de pe capacul rezervorului nu este considerat kitch
3. citeste shi intelege mai tot ceea ce se scrie peaici(nerabdator mik ce esti )
ps sa imi sara alexius ca ma iau de tine , am vazut ca vrei sa te duci la grt
1. In undergrund i se zice spoilerMesaj iniţiat de Mondeo
2. Eu zic k este considerat.. deoarece e un fel de "turcism"..
3. grt clubu meu de suflet
P.s: Rapid mic shi furios mai sunt..
In primavara vreau sa imi iau masina (cam prin martie) ma intreb cum se merita mai mult sa iau de aici sau sa ma duc la nemtzi sa o iau .. vreau ceva second cam pe la 7000 de euroi +-1000??
P.S. Am un unchi care si-a luat un Astra Caravan din partea ailalta model 2001 motor 1,9 diesel cu numai 5000 si ceva de euroi...acolo nuj cat a mai bagat aici sa il inamtriculeze...
in 2001 s-a pus pe astra g caravan urmat motoare diesel:
1.7dth 80cp shi 2.0 dth 101cp
vama la mashina din 2001 este 43 mil 1.7 shi cam 60 la 2.0
fie avea multi km, fie a fost avarita la banii aia(shi akolo se fac smekerii )
Mai exact a luat masina din belgia... al luat-o prin un prieten...nu stia nici el sa aiba ceva la ea... si nici nu pare sa aiba ceva in neregula ... chiar am mers cu masina,.. si cred ca era motorul de 2L ..nu mai tzin minte sigur,.. dar nu mi-ar raspuns la intreabare... cum se merita mai mult sa iei masina ? de aici sau de acolo ?
90% din www.mobile.de sunt tzeapaMesaj iniţiat de Starty
era un raspuns partial la ce ai scris matalutza, cel mai bine este sa o iei de acolo dar in nici un caz mashinile ieftine... totzi samsarii de mashini cauta mashini ieftine ca sa castige bani sau lovite sa le faca aici mai lesne sau in ungaria
te duci in germania shi stai ca smekeru la hotel de 3 steluzte shi iti alegi o mashina tzapana, km putini, imbunatatiri , eventual un tuning finutz de calitate
drum , masa, dans, distractie , mashina buna, taxe de drum, asigurari, vama shi alte acareturi = 9000 euro
ps: sper sa nu fi deranjat pe careva (la samsari fac referire )
Cam asa ma gandeam si eu ..
o mashina buna o gaseshti in germania de la firme...de la pesoane fizice.. sunt parfumate shi cu km kam multzi..
mai...@starty fii atent...
varumeo si`a luat acum maxim 2 luni Audi A6
si a avut de ales intre una din bucuresti..adusa in tara de 3 zile...da` era super masina,la 18.600 coco sau sa mearga in nemtzia si sa`si ia de acolo...
si pana la urma s`a dus acolo...si si`a luat`o din olanda(ca in germania nu a gasit sa`i placa) la fel ca dotari cu asta de o gasise in romania(numai ca asta avea niste bengozitati de jante...de porsche parca...nu mai stiu sigur... si aia de si`a luat`o le are inspitzate -cum au majoritatea audiurilor)
si afacerea l`a ajuns cu 1500 coco mai ieftin...plus ca a si gasit sa o dea in 19.000 da` nu a vrut...ca a zis ca a cautat`o prea mult k s`o dea la altu`...si oricum nu mai avea timp sa mai plece sa mai caute alta...
si vama l`a costat 90 de milioane...ca e de 2,5 motoru`...
asa ca io itzi recomand sa te duci sa iei din partea cealalta...si cand te hotarasti...imi zici si vorbesc cu ala cu care a fost varumeo...ca el cunoaste pe acolo si nu ai cum sa iei tzeapa...garantat.tzeapa iei din romania...ca astia care le aduc dau kilometrajul inapoi garantat...
Fă ce poți cu ce ai acolo unde te afli.
Secretul succesului: să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie.
Iti dai seama ca at cand o sa am banii o sa ma interesez de cine poate ma ajute sa imi iau.... oricum ms pt propunere
Mesaj iniţiat de Mondeo
2. ca ai si tu sau dc ? (kiddin`)
p.s. nu`ti sar in cap turturel
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: