Pagina 1 din 3 1 2 3 UltimaUltima

CUM COMENTATI ?

Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    in eter
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    616
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    12249
    Puncte CF
    19.0

CUM COMENTATI ?

Vineri parca Patriarhul Daniel a fost facut cetatean de onoare al orasului Timisoara , o ziarista a tinut sa i dea Preaferictului o coaja de paine si 1 leu scotand astfel in evidenta faptul ca la ora actuala suntem saraci si totusi bani pt biserici pt a fi construite se dau cu nemiluita. A gresit ziarista sau sunteti de acord cu ea ?

Banned Che Guevara's Avatar Che Guevara reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Biserica Ortodoxa Romana are mari probleme. Chiar daqca ei nu vor recunoaste in veacul vecilor, imagnea bisericii este a pamant. Increderea populatiei in BOR este zero. Este nevoie de o reforma. Credeam ca daca a murit Teoctist va veni cineva care sa faca aceasta reforma dar nu. A venit unul la fel ca el. Un conservator care merge pe principiul "De bine de rau, o ducem bine".

Pentru informatia tuturor popilor (care au dat cu papagalul la SECU in marea lor majoritate), biserica este facuta pentru nevoile spirituale ale credincisilor nu pentru nevoile materiale ale celor care slujesc.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Rocker morbid_boy's Avatar morbid_boy reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    02-07-2006
    Locaţie
    timisoara :D
    Varsta
    36
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    186
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    17.0
    Usergroups:
    Ziarista a tinut sa ii dea patriarhului coaja de paine si acel leu pentru ca un cersetor din arad a zis ca nici macar asta nu a primit cand a cersit la trecerea patriarhului...scotand astfel in evidenta nepasarea bisericii - care totusi e una dintre cele mai puternice organizatii din lume - fata de lipsurile altora...

Sincer ...mie nu imi pasa de cersetori (mai putin de cei batrani care s-at trezit saraci dupa o viata de munca).
    Au destule adaposturi si cantine pe care nu le frecventeaza, insa biserica ar trebui sa ajute, sa ii fie mila, sa nu patreze nimic pentru ea...asa ne-au invatat la scoala cand ne faceau sa creden din ce in ce mai mult cu povestile , intradevar frumoase dar fabuliste din biblie...

De ce sa fie privit ca o greseala faptul ziaristei? E de admirat ca din multimea de OI veniti sa atinga hainele "sfinte" ale patriarhului s-a gasit una mai neagra care sa scoata in evidenta punctele lipsa ale mai marilor bisericii...Pun pariu ca cei mai multi dintre prea-sfintiti au mult mai multi bani decat au nevoie...

Nu era lacomia unu din cele 7 pacate de moarte?
    Oare cum miros morcovii daca nu au nas?

Maniac liwiu_evo's Avatar liwiu_evo are ceva special... liwiu_evo are ceva special...
    Data de inscriere
    14-04-2007
    Locaţie
    in spatele tau cu farurile stinse
    Varsta
    34
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    300
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    136
    Puncte CF
    7.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de TYSON Vezi mesajele
    Vineri parca Patriarhul Daniel a fost facut cetatean de onoare al orasului Timisoara , o ziarista a tinut sa i dea Preaferictului o coaja de paine si 1 leu scotand astfel in evidenta faptul ca la ora actuala suntem saraci si totusi bani pt biserici pt a fi construite se dau cu nemiluita. A gresit ziarista sau sunteti de acord cu ea ?
    da sunt de acord. chiar ma gandeam atunci, eid e unde au bani? ca preafericitul nu cred ca sta cu chirie, pana la urma e tot om, nu? sau traieste intr-o pestera sculptata de el cu icoane pe pereti. o aratau pe-o baba care a strabatut peste 700km ca sa-l vada. damn, ce-as vrea sa fiu si eu atat de popular.
    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;

Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    in eter
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    616
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    12249
    Puncte CF
    19.0
    Citat Mesaj iniţiat de morbid_boy Vezi mesajele
    Ziarista a tinut sa ii dea patriarhului coaja de paine si acel leu pentru ca un cersetor din arad a zis ca nici macar asta nu a primit cand a cersit la trecerea patriarhului...scotand astfel in evidenta nepasarea bisericii - care totusi e una dintre cele mai puternice organizatii din lume - fata de lipsurile altora...

Sincer ...mie nu imi pasa de cersetori (mai putin de cei batrani care s-at trezit saraci dupa o viata de munca).
    Au destule adaposturi si cantine pe care nu le frecventeaza, insa biserica ar trebui sa ajute, sa ii fie mila, sa nu patreze nimic pentru ea...asa ne-au invatat la scoala cand ne faceau sa creden din ce in ce mai mult cu povestile , intradevar frumoase dar fabuliste din biblie...

De ce sa fie privit ca o greseala faptul ziaristei? E de admirat ca din multimea de OI veniti sa atinga hainele "sfinte" ale patriarhului s-a gasit una mai neagra care sa scoata in evidenta punctele lipsa ale mai marilor bisericii...Pun pariu ca cei mai multi dintre prea-sfintiti au mult mai multi bani decat au nevoie...

Nu era lacomia unu din cele 7 pacate de moarte?
    Ms pt complectare , nu stiam ca de la un cersetor a plecat totul .

Senior Member brandon's Avatar brandon este o raza de lumina in ochii tuturor brandon este o raza de lumina in ochii tuturor brandon este o raza de lumina in ochii tuturor brandon este o raza de lumina in ochii tuturor brandon este o raza de lumina in ochii tuturor brandon este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    27-02-2007
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    47
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    525
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    502
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Foarte bine a facut ziarista. Bravo ei !
    Toti popii sunt informatori la securitate, asta stie toata lumea.
    Nu ati vazut cand te duci sa platesti taxa (pt nas) de ex , iti cere 5 mil... fara chitanta...deci ii baga in buzunar ...
    Acum 5 ani cand am facut eu nunta, dupa 2 sapt m-am dus sa`mi iau "actul ala" care se da de la biserica, iar popa mi-a zis "pai ati facut nunta aici? la mine in caiet nu apare numele Dvs" ...incredibil ..deci ce sa mai zici ..
    Am vrut sa fac show mare cu persa, cu tv-le, doar am nunta filmata, dar am zis sa nu fac scandal, oare cati ori fi ca mine ... mii si mii ... ori suma respectiva, intra bani calumea in buzunarele popilor...
    De ex in Cr Noua in parculet unde este biserica, popa ala iti cere 1.5 mil daca vrei dezlegare de la el, sa faci la alta biserica...
    Treb filmati cu camera ascunsa si dati la Tv.

Una peste alta sunt niste nenorociti.
    Afacerea asta este binara, ori esti 1 ori esti 0 .
    Ce fac eu cu mouse`ul nu face nici Zorro cu sabia !

Maniac zagalo's Avatar zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    24-05-2007
    Varsta
    48
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2116
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    5793
    Puncte CF
    0.5
    Citat Mesaj iniţiat de brandon Vezi mesajele
    De ex in Cr Noua in parculet unde este biserica, popa ala iti cere 1.5 mil daca vrei dezlegare de la el, sa faci la alta biserica...
    Una peste alta sunt niste nenorociti.
    ala (BAJAU-al' batran) e un mare betivan si pacatos pe deasupra...
    ciupe babele de fund in biserica,am vazut cu ochii mei la un botez!

Banned wes's Avatar wes nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    15-01-2009
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    215
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -14
    Puncte CF
    0.0
    biserica este o organizatie de tip mafiot ..........................Dumnezeu exista !!! dar nu are nimic in comun cu biserica (mai ales ortodoxa)

Spammer Weirdo's Avatar Weirdo va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    23-10-2007
    Locaţie
    I'm homeless
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    96
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    61
    Puncte CF
    18.0
    Usergroups:
    http://ro.wikipedia.org/wiki/Ateism#...ma_r.C4.83ului

Secolul 21... si lumea tot ii da inainte cu biserica...

Cum sa comentez? A fost prea subtila, mai bine ii spunea clar: biserica e japca pe fata, nu mai avem timp de minciuni frumoase, adevarul doare bineinteles, dar pana la urma dezvolti stomacu' sa il suporti.
    "We've got sandy beaches... "
    "So? Who the fuck wants to see 'em?"

Senior Member brandon's Avatar brandon este o raza de lumina in ochii tuturor brandon este o raza de lumina in ochii tuturor brandon este o raza de lumina in ochii tuturor brandon este o raza de lumina in ochii tuturor brandon este o raza de lumina in ochii tuturor brandon este o raza de lumina in ochii tuturor
    Data de inscriere
    27-02-2007
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    47
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    525
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    502
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de zagalo Vezi mesajele
    ala (BAJAU-al' batran) e un mare betivan si pacatos pe deasupra...
    ciupe babele de fund in biserica,am vazut cu ochii mei la un botez!
    popa asta din craiovita noua din parculet, in luna dec 2008 a venit in bloc sa-i platim taxa anuala pt biserica. era 20 ron si eu i-am dat 50 ron, asteptand sa-mi dea restul.
    nu mi-a dat chitanta, cica " nu se da "...
    si eu i-am zis : restul parinte, ca v-am dat 50 ron. el : lasa fiule, restul de bani este pt "noi la biserica".
    si a "inceput cearta in fata usii cu el" si pana la urma am dat-o la "pace" , trecand-ma in caietul ala al lui pe inca 2 ani , cu 20 ron si 10 ron,

a inceput sa-mi arate caietul cu locatarii din bloc si criticandu-i pe cei din bloc ca nu "contribuie" la el cu banuti.
    imi citea si numele dupa un tabel, la care el : astia de ti i-am spus sunt niste nenorociti, nici nu mai intru in casa lor..etc etc ...nu mai intru in amanunte, ca imi e scarba sa-i reproduc cuvintele.

halal atitudine de preot.

Mintrubber MagicUser's Avatar MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    28-12-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    877
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    3836
    Puncte CF
    94.5
    Usergroups:
    popa asta din craiovita noua din parculet, in luna dec 2008 a venit in bloc sa-i platim taxa anuala pt biserica. era 20 ron si eu i-am dat 50 ron, asteptand sa-mi dea restul.
    nu mi-a dat chitanta, cica " nu se da "...
    si eu i-am zis : restul parinte, ca v-am dat 50 ron. el : lasa fiule, restul de bani este pt "noi la biserica".
    si a "inceput cearta in fata usii cu el" si pana la urma am dat-o la "pace" , trecand-ma in caietul ala al lui pe inca 2 ani , cu 20 ron si 10 ron,

a inceput sa-mi arate caietul cu locatarii din bloc si criticandu-i pe cei din bloc ca nu "contribuie" la el cu banuti.
    imi citea si numele dupa un tabel, la care el : astia de ti i-am spus sunt niste nenorociti, nici nu mai intru in casa lor..etc etc ...nu mai intru in amanunte, ca imi e scarba sa-i reproduc cuvintele.

Fara suparare dar halal de om esti si tu, sunt si eu, suntem noi toti. Noi i-am invatat asa. La inmormantare, nunta, botez sau orice altceva sarim cu banii pe ei. Noi i-am invatat asa si lor le convine. Pentru ei biserica este o afacere, de altfel profitabila. Cand ai vazut ca ii critica pe ceilalti locatari ai tai si ce compartament infect are, de ce nu ti-ai luat banii inapoi? Nu stiu de ce tot dam vina pe ei ca ia bani. Trebuie sa dam vina pe noi ca oferim.
    When I was young I thought money and power will make me happy. I was right. Bill Gates.
    ...
    De cate ori apare un tip inteligent il poti recunoaste prin aceea ca toti tampitii se aliaza impotriva lui. J. Swift

Data de inscriere
    27-02-2007
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    47
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    525
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    502
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de MagicUser Vezi mesajele
    Fara suparare dar halal de om esti si tu, sunt si eu, suntem noi toti. Noi i-am invatat asa. La inmormantare, nunta, botez sau orice altceva sarim cu banii pe ei. Noi i-am invatat asa si lor le convine. Pentru ei biserica este o afacere, de altfel profitabila. Cand ai vazut ca ii critica pe ceilalti locatari ai tai si ce compartament infect are, de ce nu ti-ai luat banii inapoi? Nu stiu de ce tot dam vina pe ei ca ia bani. Trebuie sa dam vina pe noi ca oferim.
    nu intelege gresit.
    eu i-am oferit banii si m-a trecut in caietul ala cu "contibuabilii la biserica". ce m-a deranjat a fost faptul ca nu mi-a dat chitanta, dar am trecut cu vederea.
    este pacatul lui, nu al meu daca ia banii si ii baga in buzunar.
    eu zic ca mi-am facut datoria omeneasca de a-mi plati taxa anuala, cu atat mai mult ca am platit-o si in avas pe un an si jumatate.

Mintrubber MagicUser's Avatar MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati MagicUser este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    28-12-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    877
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    3836
    Puncte CF
    94.5
    Usergroups:
    nu intelege gresit.
    eu i-am oferit banii si m-a trecut in caietul ala cu "contibuabilii la biserica". ce m-a deranjat a fost faptul ca nu mi-a dat chitanta, dar am trecut cu vederea.
    este pacatul lui, nu al meu daca ia banii si ii baga in buzunar.
    eu zic ca mi-am facut datoria omeneasca de a-mi plati taxa anuala, cu atat mai mult ca am platit-o si in avas pe un an si jumatate.
    A ok nu stiam ca exista o astfel de "datorie omeneasca" . Eu bine`nteles ca nu dau bani la biserica, dar da bunica mea. Niciodata nu a primit chitanta. Ca in orice familie si la mine au fost nunti/botezuri/inmormantari dar preotul nu a facut nimic fara sa i se dea banii. Oare de ce?! Desi eu nu eram de acord cu astfel de sume, familia mea imi zicea ca daca nu da acei bani preotul pur si simplu refuza sa faca respectiva slujba. Ca atare increderea mea in popi este 0.
    When I was young I thought money and power will make me happy. I was right. Bill Gates.
    ...
    De cate ori apare un tip inteligent il poti recunoaste prin aceea ca toti tampitii se aliaza impotriva lui. J. Swift

Data de inscriere
    27-02-2007
    Locaţie
    Craiova
    Varsta
    47
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    525
    Putere Reputatie
    40
    Reputatie
    502
    Puncte CF
    0.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de MagicUser Vezi mesajele
    A ok nu stiam ca exista o astfel de "datorie omeneasca" . Eu bine`nteles ca nu dau bani la biserica, dar da bunica mea. Niciodata nu a primit chitanta. Ca in orice familie si la mine au fost nunti/botezuri/inmormantari dar preotul nu a facut nimic fara sa i se dea banii. Oare de ce?! Desi eu nu eram de acord cu astfel de sume, familia mea imi zicea ca daca nu da acei bani preotul pur si simplu refuza sa faca respectiva slujba. Ca atare increderea mea in popi este 0.
    si a mea este tot 0 !

Senior Member Poaca's Avatar Poaca are ceva special... Poaca are ceva special...
    Data de inscriere
    01-03-2006
    Varsta
    38
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1738
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    130
    Puncte CF
    47.5
    Usergroups:
    La noi in Romania si preoti astea sunt marsavi,tot pe furat sunt multi dintre ei

Spammer Weirdo's Avatar Weirdo va deveni faimos in curand
    Data de inscriere
    23-10-2007
    Locaţie
    I'm homeless
    Varsta
    44
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    96
    Putere Reputatie
    37
    Reputatie
    61
    Puncte CF
    18.0
    Usergroups:
    CHITANTA???
    Pai plateste Biserica taxe? Pe ce lume traiti?
    Sau credeti ca va rascumparati "pacatele" cu 50lei dati la popa?

Scuze ca nu am gasit decat varianta in engleza :
    "We've got sandy beaches... "
    "So? Who the fuck wants to see 'em?"

Maniac zagalo's Avatar zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. zagalo este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    24-05-2007
    Varsta
    48
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    2116
    Putere Reputatie
    57
    Reputatie
    5793
    Puncte CF
    0.5

unu' din ''nenorocitii'' aia sunt eu ca l-am dat afara in ''suturi'' din casa cand de boboteaza venise frant de beat.

Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    in eter
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    616
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    12249
    Puncte CF
    19.0
    Citat Mesaj iniţiat de zagalo Vezi mesajele
    unu' din ''nenorocitii'' aia sunt eu ca l-am dat afara in ''suturi'' din casa cand de boboteaza venise frant de beat.

Ce om

Addicted! Dim's Avatar Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta Dim este deja o vedeta
    Data de inscriere
    15-05-2008
    Varsta
    42
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    37
    Putere Reputatie
    44
    Reputatie
    1081
    Puncte CF
    40.0
    Usergroups:
    Cred ca e bine ce a facut ziarista, s-a facut purtatorul de cuvant al celor care nu au de nici unele.
    Biserica va trebui sa faca niste pogoraminte si sa permita multor nevoiasi (celor bineintentionati) sa se alature bisericilor, sa intre in manastiri.

--

De fiecare data cand exista un subiect ce are legatura cu Biserica incepeti sa va vaietati si sa povestiti propriile patanii.

Inainte de a critica ganditi-va ce ati face voi in locul preotilor.
    Nu aveti nici un prieten, nici o ruda fie si indepartata care imbraca haina preoteasca?

Ganditi-va in primul rand ca si ei sunt oameni, au familii pe care trebuie sa le intretina, au nevoie de bani in aceeasi masura in care aveti si voi.

Daca sesizati niste nereguli aveti niste variante mai bune decat barfa:
    - Sa nu permiteti ca neregula sa aiba loc
    - Sa faceti o reclamatie la mitropolie, sa depuneti o marturie si sa rugati alti martori sa faca la fel
    - Sa taceti daca nu ati fost in stare sa faceti cele de mai sus.

--

Nu mai folositi cuvantul "preot" sau "parinte" pentru a descrie faptele unor functionari bisericesti incompleti, pentru acestia s-a inventat cuvantul "popa".

Popii sunt slujitorii care se indoiesc de existenta lui Dumnezeu si incep sa se inchine banului si altor pacate.

Preotii sunt cei care il urmeaza in continuare pe Dumnezeu iar crestinii cu discernamant trebuie sa caute sa urmeze la randul lor unor preoti nu unor popi.

Vedeti si filmulteul acesta facut de niste studenti ieseni:
    --
    Χριστός σε αγαπάει

Banned Che Guevara's Avatar Che Guevara reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Un preot avem si noi aici. Ii da patriarhia romana 500 de Euro pe luna ca sa se ocupe de oile Domnului din Scandinavia. Problema este ca numai o chirie porneste de la 1000 de Euro pe luna aici. Asa cae destul de greu si pentru el.

De cate ori se face o slujba, se inchiriaza una dintre bisericile danezilor. El face slujba si numai pentru 2 persoane daca e nevoie. Partea interesanta e ca de cate ori mergi la biserica trebuie sa platesti "bilet" ca la cinematograf. Oricum nu primesti bilet in schimb si nici vreo chitanta. Cu toate astea noi suntem fericiti ca avem posibilitatea sa face Pastele sau Craciunul intre romani si ca putem sa mergem la slujbe.

Unii dintre noi chiar s-au gandit sa-l ajute pe popa sa isi gaseasca de munca. Cel putin part-time. Desi normal ar fi ca el sa ajute enoriasii. Oricum situatia e altfel aici decat acasa.

Eu spun ca trebuie reformata OR fiindca toti cei de acolo traiesc in trecut. Incearca sa foloseasca in 2009 metodele anului 1940. Si acest lucru nu mai este posibil. Biserica trebuie si ea sa tina pasul cu vremurile. Cei care ati vazut "Inger si demon" ati vazut ce inseamna organizare in Biserica Catolica. De-aia si biserica lor are o imagine mult mai buna decat a noastra.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Pagina 1 din 3 1 2 3 UltimaUltima
Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: