vand psp am la el doua cd cu jocuri card si cablu d date pret 320ron negociabill
vand psp am la el doua cd cu jocuri card si cablu d date pret 320ron negociabill
e model 3004?
un samsung F210
pze
cer scuze pt claritatea pozelor sunt facute cu tell
e ceva in neregula la el de ceri atat de putin pe el?![]()
e modat? e fat sau slim?
ba al iau eo dar ai zis ca e negociabil asa vezi ca mai scad din pret ia id asta deejayy_vip
bah da tu esti analfabet ? e al 2-lea post al tau in care vad ca nu stii sa scrii . acum traducerea la ce incerci sa spui :
"Salut, as vrea eu sa-l iau dar ai zis ca pretul este negociabil, deci daca esti dispus sa mai negociem ma gasesti la id-ul : deejayy_vip" (asta presupunand ca ai stiut sa-ti scrii id-ul corect)
Intre ghilimele este propozitia tradusa si modificata in termeni sociali . Asta daca stii ce inseamna "social" in contextul acesta . (pentru a afla ce inseamna context da-i un google)
I'm not a pirate. I am a 21st century Che liberating files from the capitalist overlords.
Edited by MOD - fara anunturi comerciale in semnatura!
Y! id: barbu_gabriel.mihai ; tel: 0734.180.820 !!!
simptz?
Afla ce model este te rog, ma intereseaza daca este 3004.
salut, ma interesa daca te intereseaza schimburi , aveam de oferit un XBOX Clasic modat cu 50 de jocuri si 2 manete + un HDD Player cu hard de 20 gb ... Poti sa mi-l dai fara incarcator , fara card , fara nimic .
I'm not a pirate. I am a 21st century Che liberating files from the capitalist overlords.
Edited by MOD - fara anunturi comerciale in semnatura!
Y! id: barbu_gabriel.mihai ; tel: 0734.180.820 !!!
Thread closed VANDUT
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: