constructii" aiurea "din Craiova

Member jfk este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    18-11-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    210
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    46
    Puncte CF
    29.5

constructii" aiurea "din Craiova

Mi se par "abuzive"acele constructii noi care apar in fata unor alte cladiri sau blocuri,interesant este cum se iau aceste avize -ai stat la bloc 60 de ani ,te sculai diminata cu soarele-n casa si acum hop aparu o caldire imensa care-ti ia toata lumina.incep cu 2 exemple blocul din rovine care se construieste in gradina din fata blocului...sau blocul ce se va construi pe Petre ispirescu probabil mai inalt decat cel din spatele lui..(interesant ca acolo era o mica casa de vreo 100 de ani).

Banned Che Guevara's Avatar Che Guevara reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Parca tu nu stii cum se iau avizele de urbanism.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    in eter
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    616
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    12249
    Puncte CF
    19.0
    Eu as da si 2 exemple din Bucuresti 1 cladirea de a luat foc langa Biserica Armeneasca si 2 cladirea ce e in constructie langa Catedrala Sfantul Iosif ,de asemenea imensa . Un exemplu pesonal - am avut aprobari pt un magazin in fata halei din Piata Valea Rosie unde actualmente este un fast food . Cand am fost la directorul pietelor Calinoiu ,vazand ca am obtinut aprobari pe locul pe care dealtfel il sugerase el , mi a zis sa bag dosarul si in sedinta de Consiliu Local spre aprobare desi aveam aprobare de la seful sau direct care era si viceprimar Iordache + semnatura d lui Primar Antonie Solomon. Deci eu ce sa inteleg cand un angajat are in fata o aprobare data de seful sau direct si nu o ia in seama si mai mult ma trimite din nou sa o trec si prin Consiliul Local? Apoi brusc pe acelasi amplasament apare alcineva.

Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Nu e nimic de inteles. Trebuia sa intrebi: cat ma costa?

De-al casei 0_o's Avatar 0_o reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    30-10-2008
    Locaţie
    Vaginatown
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    79
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    12
    Puncte CF
    22.5
    se numeste evolutie

oricum cheguevara e multumit doar atunci cand se vor demola toate blocurile si se vor construi case.
    Last edited by 0_o; 17-07-2009 at 20:01.
    Sunt genul de om educat dar nebun de fapt la cap

Parov Stelar

Senior Member PhARELL's Avatar PhARELL reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    04-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    412
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    8.5
    Usergroups:
    in cv9 la mine in spatele blocului unde era numai verdeata si pomi se face o biserica si niste anexe... in conditiile in care mai e o biserica la 300 de metrii, si 1 catedrala si inca o biserica la big

PDA User AlbAlbastru's Avatar AlbAlbastru este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    03-03-2006
    Varsta
    33
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    554
    Putere Reputatie
    47
    Reputatie
    32
    Puncte CF
    35.0
    Usergroups:
    Era dezastru nu verdeata.. dar totusi biserica intre blocuri mi se pare destul de "aiurea". Eu stau la blocul de langa leagane si probabil o sa turuie clopotul pana aici.

Senior Member PhARELL's Avatar PhARELL reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    04-10-2005
    Locaţie
    Craiova, Romania
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    412
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    8.5
    Usergroups:
    dezastru... era neintretinut dar macar mai respirai putin. de o juma de an ma trezesc astia la prima ora cu ciocane si flexuri...

Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
    Data de inscriere
    05-10-2005
    Locaţie
    in eter
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    616
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    12249
    Puncte CF
    19.0
    Cel mai aiurea este cand se construieste pe toata suprafata care o detin proprietarii , pt ca in mod normal ar trebui sa lase un spatiu liber , pt parcari etc. dar cand vi pe strada Caracal spre centru imediat ce ai trecut de Piata Chiriac la 50 m mai sus , s a construit un ditamai blocul in fata bisericii fara un loc de parcare . Acolo cand se vor muta proprietarii nu va mai ramane loc de trecere spre fosta strada Frunze , iar iarna e nenorocire pe strada aia.

Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de 0_o
    oricum cheguevara e multumit doar atunci cand se vor demola toate blocurile si se vor construi case.

Legea spune ca trebuie ca 80% din terenul atribuit unei constructii sa ramana liber iar numai 20% este suprafata construibila. Legea asta e la fel si in Romania si in Danemarca. Diferenta este ca aici se respecta cu sfintenie iar la voi nu. De-aia eu sunt inconjurat peste tot de verdeata iar voi nu aveti nici macar spatii de parcare.

VIP User alleks's Avatar alleks are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    215
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    4327
    Puncte CF
    60.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de jfk Vezi mesajele
    Mi se par "abuzive"acele constructii noi care apar in fata unor alte cladiri sau blocuri,interesant este cum se iau aceste avize -ai stat la bloc 60 de ani ,te sculai diminata cu soarele-n casa si acum hop aparu o caldire imensa care-ti ia toata lumina.incep cu 2 exemple blocul din rovine care se construieste in gradina din fata blocului...sau blocul ce se va construi pe Petre ispirescu probabil mai inalt decat cel din spatele lui..(interesant ca acolo era o mica casa de vreo 100 de ani).
    Ce bloc din rovine? Poti fi mai explicit? E vorba de cel de langa scoala 39? Ala a fost amplasat pe o fosta groapa de gunoi.

Nu stiu daca am vazut/bagat de seama destule constructii "aiurea", incat sa am o parere documentata. Dar consider ca orice constructie noua, atata timp cat nu e exagerat de "aiurea", cum ziceti voi, si ia locul vreunui teren inutil, e binevenita.

Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Pai si ce facem cu spatiile care trebuie sa ramana libere intre constructii? Copiii unde sa se joace? Masinile unde sa se parcheze? Un pom sau o floare unde le mai plantam?

Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    215
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    4327
    Puncte CF
    60.5
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de Che Guevara Vezi mesajele
    Pai si ce facem cu spatiile care trebuie sa ramana libere intre constructii? Copiii unde sa se joace? Masinile unde sa se parcheze? Un pom sau o floare unde le mai plantam?
    Eu zic sa citesti mai bine.
    Citat Mesaj iniţiat de alleks Vezi mesajele
    Dar consider ca orice constructie noua, atata timp cat nu e exagerat de "aiurea", cum ziceti voi, si ia locul vreunui teren inutil, e binevenita.
    Sau poti citi "unde cresc balarii, se arunca gunoaie si se f8t boschetari". Cred ca un loc de joaca, o parcare, un parculet sunt utile.

Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Pai asta e problema ca ar trebui sa se dea voie sa se construiasaca numai la periferie. Fiindca in rest, orasul este supraaglomerat. Si ar trebui sa se mai demoleze cate ceva prin oras ca sa se faca spatii libere cu destinatii precum cele de care am vorbit.

Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    215
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    4327
    Puncte CF
    60.5
    Usergroups:
    Pai asta e problema ca ar trebui sa se dea voie sa se construiasaca numai la periferie. Fiindca in rest, orasul este supraaglomerat. Si ar trebui sa se mai demoleze cate ceva prin oras ca sa se faca spatii libere cu destinatii precum cele de care am vorbit.
    Habar n-ai ce inseamna supraaglomerat. Iar spatii pe care ar putea fi amenajate parculete sunt destule.

Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Sa inteleg ca visul tau este ca orasul Craiova sa arate precum Bangkok ?

Data de inscriere
    03-10-2005
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    215
    Putere Reputatie
    63
    Reputatie
    4327
    Puncte CF
    60.5
    Usergroups:
    Sfinte cartof. Amice, eu cred ca pe tine si un fotbalist din liga 1 te-ar face la monopoly.

In primul rand, tu ce-mi arati acolo e o aglomerare de panouri publicitare etc. Si multa lume. Cladirile nu sunt SUPRAAGLOMERATE (repet, pentru autisti, vorbesc de poza). Ala e un fel de lipscani mai dezvoltat, if you will. Nu e nevoie sa fac lectii de istorie cu tine, sa aflam impreuna cand au fost construite cladirile de pe lipscani, nu? Intrebare retorica, rogu-te a nu raspunde.

In al doilea rand, te rog, reciteste.

Citat Mesaj iniţiat de Che Guevara
    Fiindca in rest, orasul este supraaglomerat.
    Sa inteleg ca visul tau este ca orasul Craiova sa arate precum Bangkok ?
    Vrei sa-ti comentez si asta?

Am zis de atatea ori ca te voi ignora, dar parca e prea greu. Esti o minune a forumului. Am sa ma screm mai tare.

Member jfk este pe calea cea buna
    Data de inscriere
    18-11-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    210
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    46
    Puncte CF
    29.5

..

problema este alta.e vorba de estetica,de bun-simt si nu neaparat numai de spaga,candva tot pe banii nostrii o sa facem parcari subterane sub fiecare petec verde,si mai mult decat atat o sa incercam sa facem parcuri pe blocuri asta dupa ce nu am respectat mp de spatiu verde pentru individ si dupa ce o sa betonam tot.ASTA e problema de fond, restu....

Banned riddler's Avatar riddler este un nume cunoscut tuturor riddler este un nume cunoscut tuturor riddler este un nume cunoscut tuturor riddler este un nume cunoscut tuturor riddler este un nume cunoscut tuturor riddler este un nume cunoscut tuturor riddler este un nume cunoscut tuturor
    Data de inscriere
    19-04-2008
    Locaţie
    Gotham city
    Varsta
    35
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    543
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    879
    Puncte CF
    23.0
    Usergroups:
    @alleks calm respira inspira fuuuuusaaaaaaaaaaa!!!!!

eu de obicei in asemenea cazuri privesc partea plina a paharului. daca se construieste o cladire noua inseamna ca si cartierul va deveni mai modern mai placut la vedere. iar daca acea cladire blocheaza soarele si mai bine, vara nu mai mori de cald zic sa faceti si voi la fel pentru ca momentan nu exista niciunul printre noi care sa poata face ceva in aceasta privinta. desi e construita abuziv are toate actele in regula iar mijloacele prin care le-au obtinut constructorii nu vor mai fi contestate de nimeni.

singurul lucru care ma enerveaza este multitudinea de biserici noi din craiovita noua. vor ca fiecare cetatean sa aibe o biserica proprie sau ce?

Data de inscriere
    06-10-2005
    Locaţie
    Patria lui Hamlet
    Varsta
    51
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    235
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    Citat Mesaj iniţiat de alleks
    ... tu ce-mi arati acolo e o aglomerare de panouri publicitare etc. Si multa lume. ...
    Vezi vreun pom? Dar vreo masina? Asa vrei sa ajunga Craiova?

Eu nu. Am alta conceptie despre felul in care trebuie sa arate un oras european. Uite:
    Last edited by Che Guevara; 18-07-2009 at 22:27.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: